De beste sextoys voor koppels

De liefde… Ach… Zwijmel… De liefde!  😍 De liefde is toch het mooiste wat er is? En met je lief de liefde bedrijven is het leukste wat er is. Maar het kan altijd nog véél leuker. Niet met de buurtjes erbij (die zijn in de 80), maar gewoon saampjes mét een seksspeeltje erbij; eentje dat speciaal gemaakt is om… Lees verder »

Wand vibrator is de beste clitoraal stimulator

Lang geleden bestonden vibrators in slechts 1 variant: als grote vleeskleurige staaf, een penis dus bedoeld om mee te penetreren. De eerste vibrators hadden vaak ook maar 1 trilstand: een heel zwakke. Daar werd An niet vrolijk van. Deze vibrerende kunstlullen werden in die tijd gemaakt door mannen. Maar die begrepen er geen bal van! Toen vrouwen zich… Lees verder »

Tarzan vibrator – vaginaal + clitoraal

De Tarzan is de populairste vibrator ter wereld. Dat heeft te maken met zijn zogenaamde dual-action functie: de Tarzan kan zowel inwendig als uitwendig stimuleren. De wand vibrator is daarentegen puur en alleen bedoeld om de clitoris (en schaamlippen) mee te masseren en zodoende seksueel te prikkelen, penetreren kun je niet met een wand. Dit vinden veel vrouwen… Lees verder »

Opleg vibrators voor uitwendige stimulatie

Een clitoraal orgasme ontstaat door de clitoris en het omliggende gebiedje te blijven stimuleren. Stimuleren doe je door te strelen, masseren, kloppen of penetreren; jouw eigen vingers zijn voor dit werkje natuurlijk bijzonder geschikt. Maar vingers kunnen niet lekker trillen. Daarom is de opleg vibrator ontwikkeld: een heel compacte, ergonomisch gevormde vibrator, uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik. Een… Lees verder »

Wat zijn de beste mini vibrators

Het blijft een flauwe discussie: Does size matter? Ik ben daar duidelijk over: Size does matter! Heel wat vrouwen willen een kleintje. Want een kleine vibrator is vaak beter in staat dan een grote om de fijnste plekjes optimaal te stimuleren. BIGGER isn’t BETTER. Tenminste, niet altijd. Spring naar: Welke mini vibrators zijn de beste? – Welke soorten mini… Lees verder »

Welke clitoris vibrator kopen?

Het eigenlijke seksorgaan van een vrouw is haar clitoris. Dat klinkt als een open deur, maar tot voor kort stond die deur op een kier, want zelfs bij seksuologen was er nog maar weinig bekend over dit bijzondere orgaantje. Dat de clitoris het enige vrouwelijke orgaan is dat puur en alleen bedoeld is voor seksueel genot, dat was… Lees verder »

Wat is een vibrator? Nieuwe definitie

Inhoudsopgave 1. Wat is een vibrator? (volgens de oude definitie); 2. Wat is een vibrator? (volgens de nieuwe definitie); Modernste technieken 3. Zuigende vibrators (+ voorbeelden); 4. Likkende vibrators (+ voorbeelden); 5, Roterende vibrators (+ voorbeelden); 6. Stotende vibrators (+ voorbeelden); 7. Geschiedenis van de vibrator Wat is een vibrator? (Oude definitie) Wie in Google de vraag ‘Wat is… Lees verder »

Grote Vibrators

Mijn vrouw Tina schrok vannacht wakker. Terwijl ze opveerde uit haar kussens en daarbij mij met maaiende armen per ongeluk een knal voor mijn kanus gaf, schreeuwde ze: “Ik kom klaaaaaar !!!” Geschrokken klikte ik het nachtlampje aan. Met grote ogen keek Tina mij aan. Ik zag haar ogen wild rondtollen in haar hoofd en ik wist meteen:… Lees verder »

Stotende vibrator

Elk jaar worden er in Nederland zo’n 2 miljoen vibrators verkocht. Zijn populariteit dankt de vibrator aan zijn vaak ongekende mogelijkheden. Het seksspeeltje kan namelijk naast vibreren vaak ook nog andere dingen, zoals ronddraaien (de top), roteren (de schacht), trillen (als extra tegen de clitoris), masseren (de G-spot), zuigen (met luchtdruk) of slaan (met zachte siliconen ticklers). ››… Lees verder »