Bondage Latex Dames Kleding

Bondage Latex Dames Kleding›› Bekijk de latex legging met dildo’s
›› Bekijk alle latex leggings
›› Bekijk alle latex kleding

“Zwarte Piet !!!”, gilde ik als een kind zo blij. Ik stootte mijn man aan, die naast me door de Bijenkorf slenterde. Hij zag het ook. “De énige échte !!!”, constateerde hij tevreden. “Met knalrode dikke lippen. En een lekkere dikke kont.” Zwarte Piet droeg een zwarte latex legging die strak om haar lichaam zat. Ze danste heupwiegend door het gangpad op de muziek die duidelijk door de speakers te horen was. Het was het liedje ‘Happy’ van Pharell Williams. Toen Piet al huppelend op ons af kwam gedanst, hield ik haar staande en riep enthousiast: “Wat zie jij er geweldig uit met dat masker op je hoofd!”
“Goed, hè?”, lachte Hoofdpiet. “De Bijenkorf verkoopt tegenwoordig latex kleding. Wat ik nu draag is van het merk The Latex Collection.” Ze wees naar haar hoofd: “Dit nauwsluitende latex hoofdmasker is voorzien van openingen voor de mond, ogen en neusgaten. Aan de achterkant zit een rits waarmee je het masker eenvoudig op en af kunt doen. De opening voor de mond is voorzien van rode ‘lippen’, wat het bondage masker zeer geschikt maakt voor geile spelletjes.”
Mijn man grinnikte even.

›› Bekijk alle latex hoofdmaskers

Latex handschoenen

Ik wees naar haar lange latex handschoenen. “Prachtig zijn die”, zei ik. “Ze glimmen helemaal.”
De verkoopster in het latex knikte instemmend en zei: “Mooi zijn die, hè? Deze spannende zwarte handschoenen bieden je al het unieke van latex! Niet alleen sluiten ze naadloos aan op je huid, maar ze zorgen ook nog eens voor een sexy uitstraling. Met deze latex handschoenen geef je gegarandeerd elke outfit net dat spannende beetje extra, of je nu lingerie draagt of een latex jurkje.”

›› Bekijk alle latex handschoenen

Latex legging

Latex leggingMijn man wilde ook wat zeggen. Wijzend naar haar latex legging vroeg hij voorzichtig: “Zit dat wel lekker? Ik bedoel, zit dat niet te strak?” Voordat de verkoopster kon antwoorden, zei ik: “Volgens mij niet, hè? Ik zag je er zo vrolijk in rondhuppelen.”
Het meisje antwoordde met een knipoog: “Met deze legging aan je kont, MOET je wel vrolijk huppelen. Weet je waarom?”
Wij schudden allebei ons hoofd.
“Deze bijzondere legging”, verklaarde ze, “is aan de binnenkant voorzien van twee dildo’s. De dildo’s kun je tijdens het aantrekken van de legging inbrengen. Terwijl je de legging draagt zul je bij elke beweging dubbel worden geneukt. Pardon. Wat het extra spannend maakt, is dat niemand het kan zien.” Het meisje keek even achterom. Toen ze ons weer aankeek, zei ze lachend tegen mij: “Weet je hoe mijn vriend mij noemt, als hij ziet dat ik mijn dildo legging aan heb?”
“Nou?”, zei ik.
“Huppel-kutje!”

›› Bekijk de latex legging met dildo’s
›› Bekijk alle latex leggings
›› Bekijk alle latex kleding

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.