Njoy Pure Wand | De beste dildo (reviews wereldwijd)

De beste vibrator bestaat niet. Maar de beste dildo bestaat wèl. Dat is volgens bloggers en sex toy testers wereldwijd de Njoy Pure Wand, een dildo die is gemaakt van staal. En dat glanzende stuk metaal is het hélemáál. Te koop bij Bol.com.

Geheim van de smid

Wat is de beste dildo (voor vrouwen én mannen)?Het geheim van de smid is de gebogen schacht in combinatie met de 2 bollen aan de uiteinden. Elk bolvormig uiteinde kan gebruikt worden voor vaginale en anale penetratie en G-spot en P-spot (prostaat) massage. De dildo is 20.00 cm. lang en heeft een maximale diameter van 3,80 cm. Gewicht is: 680 gram. De twee bollen zijn verschillend van grootte. Bolletje 1 = 2.5 cm. en bol 2 = 3.8 cm. De Pure Wand is uit één stuk gegoten in 316 klasse medische kwaliteit roestvrijstaal en is met de hand gepolijst. De Pure Wand is dus niet alleen een genot om te gebruiken, maar ook een genot om naar te kijken en om vast te houden. De dildo is glad en duurzaam en zal altijd mooi blijven.

Bestellen

Te koop bij Bol.com.

Spring naar het onderwerp

De reviews over de Njoy Pure Wand zijn bijzonder positief
Waarom is deze dildo de beste ter wereld?
Oók heel geschikt voor anale penetratie en prostaat massage

Reviews wereldwijd bijzonder positief

reviews wereldwijd bijzonder positiefWerkelijk álle reviews over de Njoy Pure Wand zijn positief, om niet te zeggen jubelend en juichend. De bekende Emmeline Peaches schrijft over haar ervaringen: “What can I say? I adore this toy. The Pure Wand provided me with everything I expected and more—giving me some of the smoothest and polished orgasms that I’ve ever had.”

Veel vrouwen lukt het met de bijzondere Njoy Pure Wand om spuitend klaar te komen. Zo iemand is de blogster van Dangerouslilly.com. De Njoy Pure Wand bezorgde haar haar eerste squirt-orgasme: “When I felt orgasm approaching I pushed a bit, like I’ve read to do, and the orgasm was literally the strongest I’ve had on my own in a long LONG while. I curled into myself, holding my breath while my mouth gaped open in a silent scream.” (bron)

Miss Ruby van de site Missrubyreviews.com heeft in haar leven nog nooit een squirting of G-spot orgasme gehad, maar ze houdt desondanks van een goede G-spot stimulatie. In de intro van haar review noemt ze de Pure Wand ‘The queen of G-spot toys’. Ze schrijft: “If you want to know whether I recommend the njoy Pure Wand or not, the answer is YES YES YES.” Op de vraag: hoe voelt de Njoy Pure Wand? antwoordt zij concluderend: “Fantastic. I really love good G-spot stimulation. The njoy Pure Wand delivers superb stimulation and has become my new go-to toy for intense G-spot play. Even if you can’t experience G-spot orgasms, I’ve found that this toy has seriously enhanced and sped up my clitoral orgasms. ” (bron)

Te koop bij Bol.com.

›› Spring naar de onderwerpen

Njoy Pure Wand

Waarom is deze dildo de beste ter wereld?

Njoy Pure WandIk geef 7 (+1) redenen waarom de Njoy Pure Wand volgens sex toy testers de beste dildo ter wereld is:

1. De Pure Wand weegt 680 gram. Het is dus een zware jongen. Maar dat enorme gewicht is juist goed omdat de G-spot maar ook de prostaat flink wat druk nodig hebben. De Wand mag dan zwaar zijn, de dildo is tóch prettig in gebruik. Het speeltje is van zichzelf al bijzonder glad maar met wat glijmiddel glijdt de dildo nóg makkelijker in en uit.  (Voor mensen met hand/pols-klachten of spierzwakte is de dildo niet geschikt.)
2. De afmetingen van de Wand zijn precies goed. Door de extra lengte en vooral de gebogen vorm kun je overal goed bijkomen en de juiste hoeveelheid druk uitoefenen. De Pure Wand werkt eigenlijk als een soort hefboom waarmee je op haast magische wijze contact maakt met de G-spot of P-spot. Het woordje ‘wand’ betekent niet voor niets ’toverstokje’.
3. De dildo is ideaal voor koppels (G-spot én P-spot stimulatie =  samen genieten!);
4. Het metaal is voor extra sensatie vlug op te warmen of af te koelen. Dit wordt Temperature Play genoemd. Een warme dildo voelt aangenamer tijdens penetratie en een koude toy geeft een aparte prikkeling. Dit is ook spannend tijdens een BDSM-spel tussen de dom en de sub. Opgelet: bij Temperature Play kan de metalen dildo ook te warm of te koud zijn. Overdrijf dus niet. Een te hete sextoy kan brandwonden veroorzaken. Laat hem eerst afkoelen. De toy te lang in de vriezer leggen en daarna inbrengen is ook geen goed idee.
5. Metaal is niet poreus dus de dildo is makkelijk schoon te maken. Daardoor is de Njoy Pure Wand 100% veilig voor het lichaam.
6. De Pure Wand is met alle soorten glijmiddelen te gebruiken;
7. De dildo is lekker zwaar en glanst je tegemoet. Je hebt het gevoel echt iets waardevols in handen te hebben. Luxueus en duur! De dildo is gemaakt van duurzaam roestvrij staal, je hebt er dus een leven lang plezier van. Tenzij de inbreker hem meeneemt!
8. Maar betrap jij op tijd de inbreker, dan sla je het wijf de hersens in! 😉

Te koop bij Bol.com.

›› Spring naar de onderwerpen

De Njoy Pure Wand is te gebruiken met alle soorten glijmiddel en snel en grondig te reinigen. De toy wordt geleverd in een zeer luxe bewaarbox met een zachte satijnen voering. Samengevat: Topkwaliteit, gemaakt van roestvrij staal, sterk, duurzaam en hygiënisch, Gebogen design voor G-spot en P-spot stimulatie.

Minpuntje?

Kan ik ook een minpuntje noemen? Even denken… Nou vooruit dan! Een heel kleintje. De Njoy Pure Wand is niet hands-free te gebruiken. Dat komt door zijn extra lengte en flinke gewicht. De dildo bij je inbrengen en daarna achterover leunen, dat is er niet bij, want dan valt de dildo naar beneden of hij valt er zelfs weer uit. De Pure Wand verlangt van zijn gebruiker een constante begeleiding. Speel je samen met jouw partner, dan kun je een beetje afwisselen. De Njoy Pure Wand is niet alleen voor solo play maar ook voor koppels een geweldig fijn speeltje.

Bestellen

Te koop bij Bol.com.

›› Spring naar de onderwerpen

Anale penetratie en prostaat massage

Njoy Pure WandDe Njoy Pure Wand is ook een perfecte dildo voor mannen, voor anale penetratie en prostaat massage. De bekende toy tester Dave van de website MrRacy.com schrijft: “The feelings of ecstasy I get when I use it can’t be matched by any other device. The sensation of that ball end popping in for the first time is magnificent. The feel of the hard, cold steel sends a shiver of excitement up my spine every time I use it.”

Hoe te gebruiken?

Voor een prostaat massage met de Njoy Pure Wand moet je alle tijd nemen. Daarom is het belangrijk dat je een houding kiest waarin je kunt ontspannen, bijvoorbeeld liggend op je zij of in gehurkte positie. Het meest relaxed lig je denk ik op je rug met de benen gespreid en knieën omhoog. Smeer de dildo in met voldoende glijmiddel en stop hem langzaam bij je naar binnen. De meeste mannen beginnen met het kleine bolletje. Dat voelt prettig en comfortabel en doet geen pijn. De bol aan het andere uiteinde is behoorlijk groot: 3.8 cm. Beginners doen er denk ik goed aan eerst een beetje op te warmen. Laat de anus rustig wennen met de kleine bol. Je zult tijdens het spelen merken dat de grote bol net zoveel druk uitoefent op de prostaat als de kleine bol. Maar ga je de grote bol gebruiken dan zul je veel krachtiger gaan klaarkomen. Dit explosieve orgasme ontstaat door de combinatie van rectaal helemaal opgevuld worden en de druk tegen de prostaat.

Hefboomwerking

De Pure Wand kan dankzij zijn extra lengte en gebogen vorm overal goed bijkomen en de juiste hoeveelheid druk op de prostaat uitoefenen. De Pure Wand werkt eigenlijk als een soort hefboom waarmee je op haast magische wijze contact maakt met de P-spot. (Het woordje ‘wand’ betekent niet voor niets ’toverstokje’.) Zit de Wand in het rectum, dan kun je met de hefboomwerking de druk op de prostaat vergroten en verkleinen. Op deze manier vergroot en verklein je de erotische sensaties diep in de anus.

Wat ik opmaak uit de vele reviews die ik heb gelezen over de Njoy Pure Wand is dat dit bijzondere speeltje de beste prostaat dildo aller tijden is. Ervaren gebruikers zullen in het begin met de Pure Wand een beetje moeten experimenteren. Maar heb je deze toy eenmaal onder de knie, dan wil je nooit meer iets anders. Voor de onervaren gebruikers geldt in het algemeen: prostaat massage vergt training!

De Njoy Pure Wand is te gebruiken met alle soorten glijmiddel en snel en grondig te reinigen. De toy wordt geleverd in een zeer luxe bewaarbox met een zachte satijnen voering. Samengevat: Topkwaliteit, gemaakt van roestvrij staal, sterk, duurzaam en hygiënisch, Gebogen design voor G-spot en P-spot stimulatie.

Te koop bij Bol.com.

›› Spring naar de onderwerpen

Geraadpleegde bronnen

NjoyToys.com
– Emmeline Peaches Reviews.com
CaraSutra.com
– Dangerouslilly.com
– Missrubyreviews.com
– MrRacy.com

›› Spring naar de onderwerpen

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.