Vibrators van de beste merken (overzicht per type vibrator)

Er zijn tenminste 7 topmerken die altijd uit elke vibrator test en sex toy review als beste naar voren komen. Het zijn de merken: LELO, Fun Factory, Europe Magic Wand, Doxy, We-Vibe, Swan Vibes, DOXY en Womanizer. Ik kan je ook vertellen waarom de vibrators van deze prijswinnende merken uitmuntend zijn. Dat heeft vooral te maken met hun krachtige motor(s), die diepe trillingen produceren, en het soort materialen waarvan de producten zijn gemaakt. Vandaag vertel ik wat volgens de kenners de beste vibrators zijn die je kunt gebruiken voor de uitwendige clitoris en de inwendige G-spot (en voor mannen de prostaat). Voorbeelden van heel goede vibrators die je kunt kopen bij Bol.com zijn:

1. Fun Factory
2. We-Vibe
3. LELO
4. Europe Magic Wand
5. Swan Vibes
6. DOXY
7. Womanizer

Vibrators van de beste merken (overzicht per type)Spring naar:

1. Wat is de beste vibrator?
1.1 Diepe, intense vibraties
1.2 ‘Rumbly’ vs. ‘ buzzy’ – Wat is het verschil?
1.3 Kwaliteit siliconen
2. Wat zijn de beste merken;
3 Beste keuze per type vibrator;
3.1. Clitoris vibrators
3.2 Inwendige/G-spot vibrators
3.3 Dubbele vibrators (uitwendig + inwendig)
3.3.1 Happy Rabbit vibrators
3.4 Koppel vibrators
3.5 Prostaat vibrators

Wat is de beste vibrator?

De beste vibrator bestaat niet want de ene vrouw stimuleert het liefste alléén haar clitoris en kan daarvoor het beste een oplegvibrator of krachtige wand vibrator gebruiken, terwijl de andere het meeste heeft aan een rabbit vibrator omdat die zowel uitwendig als inwendig alle gevoelige plekjes stimuleert. Daarom is een betere vraag: waarom zijn de vibrators van de A-merken de aller beste? Het antwoord luidt: 1. omdat deze vibrators heel effectief hun werk doen en jou gemakkelijk naar een bevredigend orgasme brengen en 2. omdat deze kwaliteit producten gemaakt zijn van de hoogste kwaliteit materialen die 100% veilig zijn voor het lichaam. Deze twee eigenschappen bespreek ik nu.

Tip: Zoek je antwoord op de vraag: Welke vibrator past het beste bij mij? Lees dan voor het antwoord mijn artikel: Welke vibrator is voor mij geschikt?

Diepe, intense vibraties

De beste vibrators zijn voorzien van heel krachtige motoren die een diepe en intense vibratie produceren. Een vibrator met een masserende trilling brengt een vrouw gemakkelijk naar een bevredigend hoogtepunt. Een minder goede vibrator heeft vaak een wat oppervlakkige trilling. Er zijn vrouwen die een dergelijke vibratie kunnen waarderen, maar de ervaring leert dat wanneer zij eenmaal een LELO of We-Vibe vibrator hebben gebruikt, zij nooit meer anders willen.

‘Rumbly’ vs. ‘ buzzy’ vibrators – Wat is het verschil?

'Rumbly' vs. ' buzzy' vibrators - Wat is het verschil?Sex toy bloggers en seksuologen maken een onderscheid tussen ‘rumbly’ en ‘buzzy’ vibrators. Hierbij gaat het niet om de intensiteit maar om de kwaliteit van de vibratie. Een vibrator met een ‘buzzy’ vibratie trilt op een hogere frequentie en vibreert daardoor oppervlakkig, terwijl een ‘rumbly’ vibrator op een lagere frequentie trilt en veel dieper weet door te dringen in het lichaam. Hierdoor wordt niet alleen de clitoris aan de buitenkant gemasseerd, maar wordt ook het zenuwnetwerk binnenin de vagina gestimuleerd. Dit verklaart waarom vrouwen met een ‘rumbly’ vibrator vaak gemakkelijker kunnen klaarkomen en waarom zij hun orgasme vaak heel intens beleven.

De bekendste voorbeelden van ‘rumbly’ vibrators zijn 1. de We-Vibe Tango (mini vibrator), 2. de Doxy Die Cast (wand vibrator) en 3. de LELO Loki prostaat massager.

Bekijk het verschil

Op het weblog Heyepiphora.com staat een Youtube video die is gemaakt door Jeff Spitzer. Deze man heeft 30 jaar gewerkt als luchtvaart ingenieur en is zich de laatste jaren volledig gaan toeleggen op het ontwerpen van motors voor vibrators. Wat je noemt: een carrière switch! Maar zijn vrouw was er blij mee. In de video demonstreert Spitzer het verschil tussen ‘rumbly’ en ‘buzzy’ vibrators. Daarvoor maakt hij gebruik van een Fleshlight sleeve. Fleshlight is de meest realistische kunstvagina ter wereld.

Wapperende schaamlippen

Voor de demonstratie maakt Spitzer gebruik van twee mini vibrators. De ene mini is de beroemde We-Vibe Tango, de andere een goedkoop dingetje uit China. De We-Vibe Tango wordt algemeen beschouwd als de standaard voor ‘rumbly’ vibraties. In de video zie je dat wanneer Spitzer de Tango tegen de Fleshlight sleeve aandrukt de schaamlippen beginnen te wapperen als een vlag in de wind. De trillingen van de tweede vibrator zijn oppervlakkig en die zijn daardoor niet effectief.

Is ‘buzzy’ slecht?

Je begrijpt: de We-Vibe Tango is het hélemaal. Maar zijn nu ‘buzzy’ vibrators allemaal slechte vibrators? Nee, dat kun je niet stellen. Heel veel vrouwen kunnen een vibrator waarderen die een wat oppervlakkiger stimulatie heeft. Daarmee kunnen zij prima tot een orgasme komen. Een ‘buzzy’ vibrator is ook minder duur omdat de motor van wat mindere kwaliteit is. Maar de ervaring leert dat vrouwen die eenmaal een ‘rumbly’ vibrator hebben gebruikt, geen genoegen meer nemen met een oppervlakkig trillend exemplaar.

Over het verschil tussen ‘buzzy’ en ‘rumbly’ zegt Jeff Spitzer op het weblog Heyepiphora.com: “Buzzy vs. rumbly can be like vibrator spirituality. Some have never experienced it and have no sense for what the difference might be. Those who have felt the difference for themselves surely have a strong sense of what rumbly means to them. Amongst believers, the fact that this unseen and loosely defined “higher power” exists is undeniable. Rumbly vibes are different. You “just know it.”

De beste merken maken ‘rumbly’ vibrators. Welke merken zijn dat?

Kwaliteit siliconen

Een heel goede vibrator is bovendien gemaakt van kwaliteit materialen die 100% veilig zijn voor het lichaam. Zo’n type materiaal is siliconen. Silicone materiaal is vrij van schadelijke of irriterende stoffen en bevat geen weekmakers. Het is niet poreus en houdt dus geen vuil en bacteriën vast en het is makkelijk schoon te maken. Silicone is fluweelzacht en glijvriendelijk, sterk en duurzaam. Minder goede vibrators bevatten tegenwoordig vaak ook siliconen, maar we hebben hier meestal te maken met een mengsel. Een merkvibrator bevat 100% siliconen. Merken als LELO, Fun Factory en We-Vibe stoppen alleen medische siliconen in hun producten. De beste kwaliteit dus. Meer weten? Ga naar: Wanneer is een vibrator veilig voor het lichaam?

Oordeel volgens reviewers

Vibrators van de grote merken zijn niet goedkoop, maar je hebt er wel het meeste plezier van, vaak voor heel lange tijd. In mijn overzicht vergelijk ik dus vooral de wat duurdere en luxere exemplaren. Maar je ontdekt ook dat nóg duurder niet altijd beter is. Ik heb de merkvibrators niet allemaal zelf getest, ik ga in mijn oordeel af op de kennis en ervaring van de bekendste internationale toy testers en bloggers. Zie: Geraadpleegde bronnen. Deze vrouwen (en mannen) zijn allemaal onafhankelijk en schrijven dus eerlijke reviews. Bedenk wel: reviews zijn subjectief. Maar alle experts zijn het er met elkaar over eens dat de 7 topmerken de beste vibrators maken.

Wat zijn de beste merken?

Vibrators van de beste merken zijn:

1. Fun Factory
2. We-Vibe
3. LELO
4. Europe Magic Wand
5. Swan Vibes
6. DOXY
7. Womanizer

Beste keuze per type vibrator

De beste vibrators waarmee je gemakkelijk tot een intens orgasme kunt komen zijn volgens toy testers (per type en merk):

Clitoris vibrators

Wand ›› Europe Magic Wand, Doxy 3., LELO Smart Wand – Large (en Medium) en Palm Power (compact en fijn).
Opleg ›› LELO Nea 2., We-Vibe Gala, Swan Wand, Touch We-Vibe, Lelo – Alia, en Zumio Spirotip (pin-point)
Mini ›› We-Vibe Tango (krachtigste) en de Rocks Off RO-80 (populairste en goedkoopste)
Luchtdruk ›› Womanizer (beste), Satisfyer (goedkoper) – Zoek je een combinatie van zuigen + vibreren? Bekijk de Womanizer Duo.

Info & reviews

›› Rocks Off RO-80 – Populairste bullet vibrator
›› We-Vibe Gala krachtige oplegvibrator
›› DOXY Number 3 is de beste DOXY wand vibrator
›› The Swan Wand is een goede g-spot en clitoris vibrator
›› We-Vibe Tango, de krachtigste mini vibrator
›› Hoe kunnen mannen een wand vibrator gebruiken?
›› Wat zijn de beste mini vibrators

Vaginale/G-spot vibrators

Staaf ›› LELO Liv 2. (klein formaat) en Tiger G5 Vibrator – Zwart
G-spot ›› Patchy Paul G5, We-Vibe Rave, LELO Elise 2, LELO Gigi 2, Stronic Surf Pulsator 2 (stotende vibrator)
Grote vibrator ›› Big Boss G5 Fun Factory

Meer info lees je in mijn artikelen. Scroll omlaag voor het overzicht.

Info & reviews

›› The Swan Wand is een goede g-spot en clitoris vibrator
›› LELO Gigi 2 G-spot vibrator
›› We-Vibe Rave g-spot vibrator – paars
›› Big Boss G5 realistische vibrator Fun factory
›› Patchy Paul G5 G-Spot Vibrator Fun Factory

Prostaat massagers

›› LELO Bruno, LELO LokiLELO Hugo en Nexus Revo Stealth (ervaren)

Meer info lees je in mijn artikelen. Scroll omlaag voor het overzicht.

Info & reviews

›› Wat zijn de beste vibrators voor mannen?
›› Wat is de beste prostaat dildo?
›› LELO Bruno vs Hugo prostaat massager
›› LELO – LOKI Prostaat Massager – Zwart
›› Nexus Revo 2 black – Anaal stimulator
›› LELO Hugo prostaat massager met draadloze afstandsbediening (info verpakt in een grappig verhaaltje)

Dubbele vibrators (uitwendig + inwendig)

Rabbit ›› LELO Soraya, Lelo – Ina 2, The Whooper – Swan Vibes, Bi Stronic Fusion – Fun Factory (stotende tarzan)
Luchtdruk + vibraties ›› Ook de Womanizer Duo stimuleert je dubbel: de clitoris met pulserende luchtdrukgolven en de inwendige G-spot met vibraties. De Womanizer Duo krijgt bijzonder positieve reviews, toy testers geven het speeltje negens en tienen. Waarom? Omdat de combinatie van luchtdruk en vibraties heel goed werkt. En dat kun je niet zeggen van andere vergelijkbare producten. De Womanizer Duo heeft 12 luchtdrukstanden. De intensiteit van de luchtdruk en de vibraties kunnen apart van elkaar ingesteld worden. Bekijk de Womanizer Duo in de winkel.

Happy Rabbit vibrator review

Happy Rabbit vibrator reviewDe Happy Rabbit vibrator van het bedrijf Creative Conceptions wordt al sinds 2012 goed verkocht. Dat is niet voor niets; de vibrator is zo populair omdat hij goed en betaalbaar is. Vanaf 2018 heeft de fabrikant de Happy Rabbit modellen verbeterd, op basis van feedback van duizenden reviews van klanten. De vibrators zijn nu 100% waterdicht en oplaadbaar. De speeltjes zijn bovendien voorzien van 2 (soms 3) krachtige motors en hebben een reis vergrendelingsfunctie gekregen. Dildootjes.nl verkoopt de volledige reeks, die bestaat uit een G-spot vibrator, een G-spot met in de schacht ronddraaiende kralen, een vibrator met stotende top, en een vibrator voor driedubbele stimulatie, de Triple Curve tarzan vibrator (met zachte, flexibele anaalketting).

›› Bekijk de volledige collectie.

Goede vibrators

De Happy Rabbit vibrators worden door sex toy testers als zeer goed beoordeeld. Waarom? Ze zijn makkelijk te gebruiken, waterdicht, oplaadbaar, fluweelzacht en body safe en het belangrijkste: de vibrators hebben een krachtige vibratie, geschikt voor mensen die langzaam willen toewerken naar een climax, maar ook ideaal als je zin hebt in een vluggertje. De Engelse blogger Cara Sutra is een bekende, onafhankelijke sex toy reviewer die de Happy Rabbit vibrators heeft getest. Zij gebruikt persoonlijk het liefst de krachtigste vibrators. Cara noemt zichzelf daarom een “Power Queen”. Ook voor “Power Queens” is de Happy Rabbit vibrator een aanrader om te kopen. De blogster geeft de Happy Rabbit modellen het cijfer 10/10. Dat is erg hoog voor haar doen. Wil je Cara’s review over de Happy Rabbit vibrators van Lovehoney lezen? Klik hier.

De stotende rabbit vibrator, om er maar eens eentje te noemen, vindt Cara echt een aanwinst. Ze noemt de vibrator een miniatuur sexmachine. Ze schrijft: “It’s just exquisite. It feels like the first step towards a sex robot, something bionic which is just there to give me sexual penetrative pleasure.” Dit model maakt van alle uitvoeringen het meeste geluid, maar dat komt door het mechanisme waarmee de top op en neer gaat. Cara merkt op: “I don’t care about the noise when I’m using it though – I’m having far too much of a good time!” In de video (scroll omlaag) kun je zelf een oordeel vellen. En voor wie van driedubbele stimulatie houdt is de Triple Curve met zachte anaalketting erg prettig. Die is bovendien heel stil.

De Happy Rabbit kost € 97,95. Over die prijs schrijft Cara: “It’s definitely worth every penny.”

›› Bekijk alle Happy Rabbit vibrators

Info & reviews

›› Tarzan vibrator – vaginaal + clitoraal
›› Soraya krijgt van haar baas de LELO Soraya cadeau
›› Bi Stronic Fusion Stotende Rabbit Vibrator

Koppel vibrators

›› We-Vibe Chorus

Meer info: ›› De beste koppel vibrator voor tijdens het vrijen

Info & reviews

›› We-Vibe Anniversary Collection – Tango + Sync
›› We-Vibe Sync – Paars & Aqua
›› We-Vibe Sync – beste hands-free koppel vibrator

Geraadpleegde bronnen

– Emmelinepeachesreviews.com
Carasutra.com
– Dangerouslilly.com
– Missrubyreviews.com
– MrRacy.com
TheBigGayReview.com
Joan Price – Sex & Aging Views & News
Heyepiphora.com

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.