Fleshlight is de beste en lekkerste kunstvagina

Pink Lady - Stamina

Janus stopt zijn klabanus nog altijd in een opblaaspop. Janus, hou daar eens gauw mee op! Opblaaspoppen zijn voor zwervers onder de brug. Ik weet iets veel lekkerders om hem in te steken: een Fleshlight masturbator. De Fleshlight wordt door mannen wereldwijd unaniem beoordeeld als de beste en lekkerste kunstvagina.

Lees ook: Wat zijn de beste en populairste Fleshlights?

Beste replica van de vagina

Fleshlight is namelijk de beste replica van het vrouwelijk geslachtsorgaan, wat tijdens het masturberen natuurlijk het aller lekkerste gevoel oplevert. De Fleshlight wordt inmiddels wereldwijd gebruikt door meer dan 12 miljoen mannen. Is dat veel? Dat is heel veel. Is dat gek? Juist niet. Een échte man naait een Fleshlight! Op deze pagina kun je alle varianten van de Fleshlight kopen. Welke de beste en populairste zijn kun je op deze pagina bekijken

Bij de Inhoudsopgave hieronder kunt je direct naar het onderwerp van jouw keuze springen. Wil je direct naar de winkel, klik dan hier.

Spring naar…

1. Reel Feel Super Skin voelt natuurgetrouw aan
2. Fleshlight in de aanbieding nu 10% goedkoper
3. Kunst kutje, imitatie kontje of namaak mondje?
4. Welke soorten Fleshlight masturbators?
4.1 Fleshlight Pink Lady
4.2 De Pink Lady Vortex zuigt en knijpt je klaar!
4.3 Fleshlight Vibro – Pink Lady Touch
4.4 Fleshlight Stamina Training Unit
4.4.1 Onzeker in bed door te snel klaarkomen
4.4.2 Trainen met de Fleshlight STU
4.4.3 Fleshlight STU kopen
4.5 Fleshlight girls & Fleshjack Boys
4.6 Fleshlight Alien
4.7 Sex in a Can (voor kleinere penis)
4.8 Fleshlight Pink Lady Original – Butt (voor anale seks)
4.9 Fleshlight Turbo Ignition & Thrust (beste blowjob gevoel)
5. Fleshlight accessoires
5.1 Fleshlight – Shower Mount Douche steun
5.2 Fleshlight – Launchpad (iPad standaard)
5.3 Fleshlight Phonestrap
5.4 Fleshlight Warmer & FleshLube
5.5 Hoe maak ik mijn Fleshlight schoon?

Lees ook: Wat zijn de beste en populairste Fleshlights?

1. Reel Feel Super Skin voelt natuurgetrouw aan

Reel Feel Super Skin voelt natuurgetrouw aanFleshlight is zo natuurgetrouw vormgegeven dat met gebruikmaking van wat druppels glijmiddel de kunstvagina aanvoelt als een echte vagina: nat, warm, zacht en strak. Het materiaal waarvan de roze buiten- en binnenkant is gemaakt heet Real Feel Super Skin®, een hoogwaardig en gepatenteerd materiaal dat fluweelzacht aanvoelt en slijtvast is en verder alle kenmerken heeft van een natuurlijke huid. Het is alsof je jouw buurmeisje een beurt geeft. Eindelijk! 🙂

Mijn lofzang op de Fleshlight als lekkerste masturbator ter wereld wordt lang. Ik bespreek namelijk alle soorten modellen, hoe die te onderhouden en welke handige maar vooral ook spannende hulpmiddelen je bij jouw Fleshlight kunt kopen. Heb je geen zin om mijn hele artikel te lezen, dan kun je bij punt 2. een van de 3 populairste, dus best verkochte Fleshlight varianten bestellen.

terug naar Inhoudsopgave

2. Fleshlight in de aanbieding nu 10% goedkoper

Fleshlight staat garant voor Kwaliteit, maar dat betekent tevens dat deze kunstvagina’s niet goedkoop zijn. Daarom gooi ik ze in de aanbieding! Bij Dildootjes.nl kun je de Fleshlight kopen met 10% korting. Op deze actiepagina vind je de kortingscode, die trouwens geldt voor de hele winkel. Voer je tijdens het bestelproces de kortingscode in, dan zul je op datzelfde moment het artikel meteen goedkoper zien worden

Dit zijn de 3 bestsellers: Pink Lady Original (dit ‘poesje’ genaamd is voor de wat grotere penis, vanaf 15 cm. lengte), de Fleshlight Vibro – Pink Lady Touch (deze kan vibreren en heeft een extra stimulerende structuur aan de binnenkant) en voor de wat kleinere penis is de Fleshlight Sex in a Can Lady Lager geschikt. Verderop vertel ik meer over hoe je de Fleshlight het beste kunt gebruiken en voor welke penis deze masturbator het meest geschikt is.

Pink Lady - Touch
Pink Lady - Stamina
Pink Lady Original - Pussy

terug naar Inhoudsopgave

3. Kunst kutje, imitatie kontje of namaak mondje?

Kunst kutje, imitatie kontje of namaak mondje?Waar waren we gebleven? Oja! Bij dat lekkere strakke buurmeisje. Nu we toch over haar aan het fantaseren zijn geslagen… Het chickie is nogal avontuurlijk; ze sekst het liefste op alle mogelijke plekjes, in de meest onmogelijke standjes en in alle gaatjes. Buurmeisje vindt het bijvoorbeeld geweldig om jou eerst een blowjob te geven. Daarna neemt ze op haar knietjes plaats op bed en steekt gewillig haar kontje naar je uit. Ze kijkt om en roept uitdagend: “Kom je nog?” Maar misschien fantaseer jij wel helemaal niet over jouw buurmeisje, maar wil jij liever de buurjongen? En iets anders… Hoe zou het zijn om jouw favoriete pornoster te neuken?

Verderop krijg je antwoord op deze vragen. Ook lees je over ALIENS en FREAKS met buitenaardse lekkere vagina’s met niet 1 maar 2 clitorissen! En je komt erachter hoe je jouw Fleshlight het beste kunt onderhouden, zodat hij een leven lang meegaat, en welke speciale hulpmiddelen en spannende accessoires mee te bestellen zijn. Ik verklap er vast drie: de Ipad standaard, de Fleshlight warmer en de Fleshlight – Shower Mount Douche steun, waarmee je de masturbator handsfree onder de douche kunt gebruiken.

terug naar Inhoudsopgave

4. Welke soorten Fleshlight masturbators?

In deze paragraaf komen alle Fleshlight varianten aan bod. Kies over welk product je informatie wilt. Bij elk onderwerp kun je de Fleshlight meteen kopen in onze winkel. Vergeet die aanbieding niet!

4.5 Fleshlight girls & Fleshjack Boys
4.7 Sex in a Can (voor kleinere penis)
4.8 Fleshlight Pink Lady Original – Butt (voor anale seks)
4.9 Fleshlight Turbo Ignition & Thrust (beste blowjob gevoel)

 

 

 

 

Fleshlight Stamina Training Unit STU Value Pack
Pink Lady - Touch
GO Surge Combo
Pink Lady Vortex
Pink Lady Original - Mouth
GO Surge Fleshlight - zwart
Pink Lady - Stamina
Pink Lady Original - Pussy
Fleshlight - Shower Mount Douche steun
Fleshlight - Onderhoudspoeder

Lees ook: Wat zijn de beste en populairste Fleshlights?

Geschreven door Marc Broekhuijsen
© Dildootjes.nl

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.