Sexy Dienstmeisje kostuums

Sexy Dienstmeisje kostuumsDe dienstmeisjes die vandaag de dag in Wassenaarse villa’s werken zijn vaak Filippijnse au pairs, huissloofjes die op de vlucht zijn voor honger en andere narigheid. Daar is helemaal niets sexy aan! Graatmager zijn de schatten. Met spillebenen. Waar zijn de blonde, rondborstige POETSVROUWEN gebleven met onfatsoenlijk diep uitgesneden decolletés en zwoegende derrières in rokken die omhoog kruipen. “Hemeltjelief, Thérèse! Wat een heerlijke blote BIPS!” *PETS* ?

Laat die goede oude tijd herleven van keuken tot slaapkamer met onze Sexy dienstmeisje kostuums, sommige sets zijn compleet met hoofddoek/haarband, armband, schort, jarretelles, choker, kousen en plumeau. Populair is het ‘stoute en wulpse’ Room Service Outfit van het merk Cottelli Collection. Bij de productomschrijving staat:

“Wanneer u het huis in deze outfit schoonmaakt, zal hij dankbaar zijn voor al dat stof … Het Room Service Outfit is volledig compleet om Hem te verleiden tijdens het werk!”

Maar misschien is het wel meneer die achter het aanrecht wil staan? In kanten slip en zwarte kousen met jarretels. Sexy hoor! Bij het spelen van rollenspellen is NIETS te gek. Daarom mag hij ook even de pléé schrobben (poedelnaakt), ontbijt op bed brengen (poedelnaakt) en de vuilniszakken buiten zetten (poedelnaakt).

Sexy Dienstmeisje kostuums

Hieronder zie je alle Sexy dienstmeisje kostuums die momenteel te koop zijn.

›› Bekijk alle rollenspel kostuums in de winkel

Lees ook mijn andere artikelen:
Rollenspel: de kinky klusjesman en de geile huisvrouw
Stewardess Jurkje – Kostuum voor erotisch rollenspel
Sexy Zuster Kostuums
Sexy schoolmeisje kostuums
Sexy Kokskostuum met blote billen
Sexy politie pakjes en uniforms
Secretaresse jurkje met diep decolleté en jarretel bandjes

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.