Victor Mids laat slipje Katja Schuurman vibreren

Vandaag schrijf ik over de beste en populairste vibrerende slipjes die je bij Dildootjes.nl kunt kopen. Het zijn de We-Vibe Moxie slip vibrator (de beste, omdat hij doet wat je ervan verwacht) en de sexy kanten slips/strings van het merk Secrets Vibrating Panties (de populairste, leuk als ‘instap-model’). Ik verwerk alle informatie over deze op afstand bestuurbare seksspeeltjes in een grappig verhaal. Hierin is illusionist Victor Mids te gast in De Wereld Draait Door. In het programma zal hij samen met actrice Katja Schuurman een gedachte-experiment gaan doen. Het is de illusie van het vibrerende slipje. Als dat geen mindfuck is? 😉 Katja draagt trouwens de krachtige We-Vibe Moxie slip vibrator.

Onder zie je de beste en populairste vibrerende slipjes staan. Te koop in de winkel van Dildootjes.

Wil je niet lezen? Bekijk hier alle vibrerende slipjes.

Victor Mids laat het slipje van Katja Schuurman vibreren

Victor Mids en het vibrerend slipjeIllusionist Victor Mids is te gast in De Wereld Draait Door. Hij komt vertellen over het nieuwe seizoen van zijn populaire tv-programma Mindf*ck. Naast Matthijs van Nieuwkerk zit tafeldame Katja Schuurman, zij heeft net een gedicht voorgelezen van de Braziliaanse dichter Carlos Drummond. Het is een van de vele erotische gedichten die zij heeft samengebracht in de bundel “Verboden Vruchten”.

“Victor,” vraagt Matthijs, “heb jij weleens eens een meisje versierd met een zelfgeschreven gedicht? Een erotisch gedicht misschien zelfs wel?”
Mids glimlacht en schudt met zijn hoofd. “Nee,” zegt hij, “daar was ik geen ster in. Ik moest het hebben van mijn vingervlugheid.”
Het publiek in de studio begint te lachen.
Matthijs gaat voorovergebogen aan tafel zitten. “Hoe veroverde jij een vrouw?”, vraagt hij. “Met één van jouw trucjes natuurlijk!”
Katja moet lachen. “Victor kent alle beïnvloedingstechnieken op zijn duimpje”, zegt ze. “Hij kan aan elke vinger een vrouw krijgen! Daar draait hij zijn hand niet voor om.”
Matthijs knikt instemmend en zegt grinnikend: “Hij hoeft maar met zijn vingers te knippen, bedoel je maar te zeggen.”

Mids begint te vertellen: “Als ik in de kroeg aan de bar een meisje zag zitten dat ik erg leuk vond en ik merkte na wat aftasten dat dat helaas niet wederzijds was, dan gebruikte ik de illusie van het vibrerend slipje.”
Het publiek in de studio lacht. Ook Katja schiet in de lach.

De illusie van het vibrerend slipje

De illusie van het vibrerend slipje“Wat lijkt me dat heerlijk zo’n vibrerend slipje”, zegt ze met een gelukzalige glimlach. “Vooral als ik teut ben. Ik sleurde je gelijk achter me aan de dames W.C. in!”
“Dat klinkt niet erg poëtisch, Schuurman!”, roept Matthijs, met opgeheven vinger.
“De illusie van het vibrerende slipje,” begint Mids uit te leggen, “is een gedachte-experiment waarbij het gaat om de kracht van jouw eigen gedachten. Iets wat je je inbeeldt kan daadwerkelijk realiteit worden.”

Mids legt een groot aantal vibrerende slips en strings op tafel, het zijn seksspeeltjes die te koop zijn bij Dildootjes.nl. De speeltjes werken allemaal met een draadloze afstandsbediening.

We-Vibe Moxie (de beste)

De We-Vibe Moxie is op dit moment de beste slip vibrator op de markt. Deze clitorisvibrator is klein, plat en compact en je draagt hem comfortabel in jouw eigen favoriete ondergoed. De vibrator bevestig je met een sterk magnetisch clipje onderin. Op die manier kan het tril-element niet verschuiven en blijft het altijd goed op zijn plaats zitten, ook als je veel beweegt. De We-Vibe Moxie heeft krachtige, diepe trillingen die je gemakkelijk naar een climax brengen. Er zijn 10 verschillende vibratiestanden; patronen en intensiteiten. Deze kun je op 3 manieren bedienen: met een drukknopje op de vibrator zelf, met een draadloze afstandsbediening en met je mobiele telefoon. De Moxie werkt op grote afstand via bluetooth en met de beveiligde We-Connect App. Doordat je de app gebruikt kun je de vibrator overal ter wereld besturen. De meeste gewone vibrerende slipjes maken nogal wat geluid, de Moxie daarentegen heeft een motor die heel stil is, zodat je met het speeltje op openbare plekken kunt spelen zonder ontdekt te worden. De vibrator voelt fluweelzacht aan, is 100% waterdicht en USB-oplaadbaar.

›› Bekijk de We-Vibe Moxie in de winkel (€ 129,00)
›› Meer weten over de We-Vibe Moxie?
›› Op welke 10 spannende plaatsen kun je met de Moxie spelen?

Secrets Vibrating Panties (populair)

Populair zijn de vibrerende slipjes en strings van het merk Secrets Vibrating Panties. Deze sexy kanten slipjes en strings kun je eenvoudig zelf laten vibreren. Onderin elk broekje zit een speciaal vakje waarin een bijgeleverde bullet vibrator geschoven kan worden. De bullet heeft een behoorlijk krachtige trilling, zodat je kunt genieten van een heerlijke clitoris stimulatie. De slip is prima te gebruiken in het openbaar, maar alleen op plekken met achtergrondgeluiden, zoals op een feest, in de trein, enz. Alleen de We-Vibe Moxie is te gebruiken op heel stille plaatsen.

De bullet vibrator bedien je met een draadloze afstandsbediening. Er zijn 5 verschillende vibratiestanden, waarvan 3 snelheden: zacht, medium en hard, en 2 variërende trillingen: pulserend en golvend. De remote control geef je aan jouw partner, die kan zo op afstand het slipje aan en uit zetten en hij/zij bepaalt hoe hard het slipje trilt.

De slips en strings zijn gemaakt van zeer rekbare stof voor een goede pasvorm. Materiaal: 90% Nylon, 10% Elastaan, 95%. One Size (S-L 34 – 40) Vibratie sterkte: variërende trillingen. De afstandsbediening werkt op 4 LR44 en 1 CR2023 batterijen en zijn inclusief.

Katja pakt een paar vibrerende slips en strings van tafel en bekijkt ze een voor een. Daarna kijkt ze met een ondeugende blik naar Mids en zegt: “En nu wil jij zeker met mij die truc gaan doen?”
Mids grijnst. Zijn ogen twinkelen. “Heb je daar zin in?”, vraagt hij.
Katja moet lachen. “Ach, waarom ook niet”, zegt ze met een zucht. “Ik ben met een natte vinger te lijmen. Zal ik dan een tweede gedicht voorlezen?” Ze bladert wat door haar bundel.
“Een toepasselijk gedicht”, stelt Matthijs voor.
Katja knikt. “Het wordt een gedicht van Jules Deelder. Het heet: “Oh kut”. Het is een ode aan het vrouwelijk geslachtsorgaan.” Katja begint voor te dragen: “Oh kut, oh snee, oh pruim, oh spleet, oh gleuf, oh naad, oh kier, oh reet…”

De illusie van het vibrerend slipjeHoe Victor Mids het voor elkaar krijgt, blijft natuurlijk een groot geheim, maar halverwege het gedicht begint Katja opeens wat ongemakkelijk in haar stoel heen en weer te schuiven. Ogenschijnlijk onverstoorbaar leest zij verder: “oh roos, oh poes, oh jet, oh sluis, oh pomp, oh lurk, oh kets, oh schelp, oh snee…”
Dan opeens gilt ze:  “Oh KUT! Mijn slip begint te trillen! FUCK !!!” Ze proest het uit van het lachen. Met de blik strak gericht op het gedicht probeert zij verder te lezen: “oh klit, oh snor, oh plons, oh fuik, oh dons, oh kluit, oh lonk, oh tuit, oh in, oh uit, oh in, oh uit.”
Als het gedicht ten einde is, begint Katja zwaar te ademen. Op dat moment knipt Mids één keer in zijn vingers. Katja klapt opeens dubbel en schreeuwt het uit: “Oooooooh kut !!! Ik kom KLAAAAAARRRR!!!”
Het publiek begint te lachen.

Als Katja weer aanspreekbaar is, zegt Matthijs plagend: “Daar kan geen geil gedichie tegenop, hè?”
Katja moet lachen en schudt met haar hoofd. Ze neemt een slok water en zet het glas weer neer.
Matthijs wijst naar iemand op de voorste rij uit het publiek. “Mevrouw, u wilde wat vragen? Een vraag aan Victor Mids? Ga uw gang.”

De dame uit het publiek, die zichtbaar op leeftijd is, wijst naar Katja en vraagt aan Mids: “Kunt u dat ook met mijn corrigerende slip?”
Het publiek begint te lachen. Ook Matthijs moet gniffelen.
Katja kijkt naar de seksspeeltjes op tafel, pakt vlug de We-Vibe Moxie slip vibrator en zwaait ermee door de lucht. Gierend van het lachen roept ze: “Mevrouw, met dit ding hier krijg je zelfs UW PAMPER NAT !!!”

Vibrerende slipjes

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.