Hoe kunnen mannen een wand vibrator gebruiken?


Hoe kunnen mannen een wand vibrator gebruiken?In mijn artikeltje over de beste vibrators voor mannen vertel ik dat mannen handsfree kunnen klaarkomen als zij een effectieve prostaat vibrator of een holle mannenvibrator met heel krachtige vibraties gebruiken. De beste prostaat vibrators zijn de Nexus Revo Stealth (ervaren), LELO Loki (beginner), LELO Hugo en de LELO Bruno en de beste mannenvibrators zijn de Cobra Libre, de Hot Octopuss – Pulse III Duo Oscillator en de Tenga Flip Zero Vibrerende masturbator.

Spring naar onderwerp:

De beste wand vibrators voor mannen
– Wand vibrator opzetstukken voor mannen
– Het frenulum – stimulering van dit genotsplekje veroorzaakt een orgasme
– Het perineum – stimulering zorgt voor hardere penis en een heftiger orgasme
– Wand vibrator als hulpmiddel bij erectie oudere man

Lees ook: Wat zijn de beste vibrators voor mannen?
Lees ook: DOXY Number 3: heel krachtig en handzaam
Lees ook: Wand vibrator handsfree gebruiken met accessoires

Een wand vibrator gebruiken

Maar wist je dat nogal wat kerels graag gebruik maken van een wand vibrator? Een heel goede is de DOXY Number 3. Die is krachtig en handzaam. Wand vibrators of bal-top vibrators zijn natuurlijk bedoeld voor vrouwen. Zij kunnen met de grote bolvormige top hun clitoris stimuleren door er zachtjes of wat harder tegenaan te drukken. De kop heeft vaak een flexibele nek en kan op meerdere standen vibreren.

De beste wand vibrators voor mannen

De beste wand vibrators voor mannen zijn van de merken DOXY, LELOAmok en Palm Power.  Deze massage apparaten vibreren krachtig, diepgaand en intens. Met deze hele goede wand vibrators lukt het verreweg de meeste vrouwen om gemakkelijk en intens klaar te komen. De naam ‘wand’ is trouwens niet toevallig gekozen. ‘Wand’ is het Engelse woord voor ‘toverstaf’.

Maar niet alleen vrouwen, ook mannen kunnen met een goede wand vibrator toveren. Daarvoor zijn de krachtige en compacte DOXY 3. en de Palm Power denk ik het meest geschikt. Met deze massage apparaten zijn heel effectief twee heel gevoelige genotsplekjes te stimuleren, het zijn het frenulum en het perineum. Waar die plekjes precies zitten en hoe je die moet masseren, daarover lees je verderop meer. Tot slot vertel ik hoe de wand massager een oplossing kan zijn voor mannen met erectieproblemen (zoals oudere mannen).

Voor wie een massage apparaat zoekt waar opzetstukjes op geplaatst kunnen worden is de Europe Magic Wand Massager geschikt. En niet te vergeten de originele DOXY XXL. Voor deze grote, zware jongens heb je wel spierballen nodig.

Wand vibrator opzetstukken

Voorbeelden van wand vibrator opzetstukken voor mannenP-Spot Wand Vibrator OpzetstukMasturbator opzetstuk wandvibratorFleshlight Wand Adapter (geen aanrader!) en de Wandvibrator opzetstuk met anaal kralen. Deze opzetstukken zijn bedoeld voor de grotere wand vibrators. Ze passen dus niet op de DOXY Number 3. en de Palm Power.

›› Spring naar de onderwerpen

De DOXY Number 3. en de Palm Power

In dit artikel lees je alles over de nieuwe, heel krachtige DOXY Number 3. Een man kan met de DOXY 3. wand vibrator niet alleen zijn geliefde stimuleren, maar hij kan dat ook heel goed bij zichzelf doen. Dat doet hij bijvoorbeeld door de trillende kop van het apparaat, ingesmeerd met glijmiddel, zachtjes tegen het frenulum aan te drukken. Stimulering van dit gebied kan een orgasme veroorzaken.

Het frenulum? Waar zit dat plekje? WikiPedia schrijft:

Het frenulum – stimulering van dit genotsplekje veroorzaakt een orgasme

Het frenulum“Het frenulum praeputii penis of voorhuidsbandje is een klein dun peesje dat in verticale richting over de eikel loopt en aan de voorhuid verbonden is. Het houdt het puntje van de eikel (en dus van de penis) en de huid om de penis zelf aan elkaar. (…) De omgeving van het frenulum is erg gevoelig en stimulering van dit gebied kan bij mannen een orgasme veroorzaken.” 

Het frenulum praeputii of toompje, dat dus net onder het ‘paddestoelvormig’ uiteinde (de eikel) ligt, is zó gevoelig voor seksuele opwinding dat zelfs mannen die een dwarslaesie hebben het soms lukt om tot een orgasme te komen wanneer zij het frenulum op de juiste manier masseren.

Pocket Rocket mini massager

Het frenulum is trouwens ook prima te masseren met de kleine Pocket Rocket Original mini massager. Dit vibratortje is slechts 10.50 cm. lang en is wat betreft power vanzelfsprekend niet te vergelijken met de DOXY, maar de trillingen van de Pocket Rocket zijn desondanks behoorlijk krachtig en voelen heel fijn aan. Meer info lees je in mijn grappige verhaaltje: Amber & Amadi gebruiken de beste Pocket Rocket mini massager.

We-Vibe Tango

De beste mini vibrator is de kogelvormige We-Vibe Tango. Dit kleine staafje is slechts 12 cm. lang maar heeft de aller krachtigste vibratie. De trillingen van de Tango voelen heerlijk aan tegen de tepels, de ballen (voorzichtig!), de penis (onderaan de eikel, het frenulum praeputii) en rondom de anaal streek, zoals het perineum. Meer lees je in mijn artikel: ‘We-Vibe Tango krachtigste mini vibrator‘.

Een vibrator die speciaal ontworpen is om het gevoelige voorhuidsbandje te stimuleren is de Hot Octopuss – Pulse 3 Solo Penis vibrator. Ook te gebruiken zonder dat de penis stijf hoeft te zijn, een uitkomst dus voor mannen met een erectiestoornis. Op mijn blog Shoppie.nl lees je alles over deze heel bijzondere mannenvibrator, waarmee je geheel handsfree kunt klaarkomen. Lees hier.

›› Spring naar de onderwerpen

Het perineum – stimulering zorgt voor hardere penis en een heftiger orgasme

Het perineumEen man kan de DOXY 3. ook tegen het perineum aandrukken. Het ‘perineum’ is het gebied tussen de testikels en de anus. Het wordt ook wel ‘banus’ genoemd, als samenvoeging van ballen en anus. Dit gedeelte bestaat hoofdzakelijk uit spieren en huid en zit bomvol met zenuwuiteinden. Daardoor is het perineum bijzonder gevoelig voor seksuele prikkels. Door druk uit te oefenen op dit genotsplekje kan een erectie worden geïntensiveerd. En een hardere erectie betekent een heftiger orgasme.

›› Bekijk de DOXY Number 3. in de winkel – Prijs: €139,95

Vind je de DOXY Number 3 ondanks zijn compacte maatje (28 x 4,5 cm.) nog iets te groot en neem je genoegen met een wat minder krachtige vibratie, dan kun je ook kiezen voor de Palm Power.

›› Spring naar de onderwerpen

Palm Power wand vibrator; klein en krachtig

Palm Power; klein en krachtigDe Palm Power wand vibrator is slechts 19 cm. lang en ligt zoals je op de foto kunt zien in de palm van je hand. Van zo’n kleine vibrator verwacht je geen enorme power, maar de Palm Power doet je verbazen. Het speeltje wordt geprezen door toy testers. Het blog The Big Gay Review concludeert:

“As a small wand, I am completely impressed with the amount of power the PalmPower does indeed pack. I can see this getting a LOT of usage.” (bron)

Een andere bekende blogger is Emmeline Peaches. Ook zij beveelt de Palm Power aan. Zij schrijft:

“The Palm Power Mains Powered Massager Wand is an intensely powerful, impressively condensed wand vibrator which has a permanent place in my bed-side drawer. I recommend it for anyone who is thinking about buying a wand vibrator, as I’m pretty sure that this toy won’t disappoint.” (bron)

Dildootjes verkoopt de 2 populairste modellen. De Palm Power Personal Massager is oplaadbaar met bijgeleverde usb-kabel. Het tweede model is de Palm Power Jenga Stimulator. De Jenga lijkt in alles op zijn broertje maar sluit je met zijn vaste stekker aan op het lichtnet. Voordeel hiervan is dat de vibraties constant krachtig zijn, de accu loopt immers niet leeg. Nadeel: je zit vast aan een snoertje. De bloggers die de Palm Power hebben getest en in hun review hebben beoordeeld gebruikten het model MET snoertje. Ik vermoed dat dit model nog net iets krachtiger is dan het oplaadbare exemplaar.

De 2 apparaten vibreren krachtig, diepgaand en intens en de vibraties zijn traploos regelbaar. Beide zijn voorzien van PowerBullet® motors. Met 1 knop bedien je de vibrator. Naarmate je de knop langer ingedrukt houdt, gaat de wand harder trillen. De bediening is op een handige plek aan de bovenkant aangebracht. De Palm Power heeft een flexibele nek waardoor de kop alle kanten op kan bewegen. Dit maakt de wand vibrator heel geschikt voor precieze stimulatie van de intieme delen.

De Palm Power wand vibrators zijn in staat om hun extreme kracht te leveren door de zogeheten PowerBullet® technology. PowerBullet® motors zijn opmerkelijk krachtige motors die voorzien zijn van een type batterij met een bijzonder lange levensduur.

Naar de winkel

›› Palm Power Personal Massager (oplaadbaar)
›› Palm Power Jenga Stimulator (met snoertje)

Meer informatie vind je op VibratorPlaza.nl in het artikel: Palm Power Personal Massager Oplaadbare wand vibrator.

›› Spring naar de onderwerpen

Wand vibrator als hulpmiddel bij erectie oudere man

Wand vibrator als hulp bij erectie oudere manIk heb verteld dat mannen een wand vibrator kunnen gebruiken om twee heel gevoelige genotsplekjes te stimuleren: het frenulum en het perineum. Het ‘perineum’, het gebied tussen de testikels en de anus, zit bomvol met zenuwuiteinden en is daardoor extreem gevoelig voor seksuele prikkels. Wanneer de krachtig trillende kop van de wand vibrator tegen het perineum aangedrukt wordt, zorgt dat ervoor dat de erectie harder wordt. Een hardere erectie levert doorgaans een krachtiger orgasme op.

Erectie opgang brengen

Is de penis in slappe toestand en houdt een man de trillende bol-top tussen de anus en de ballen aangedrukt, dan kan hij zo de erectie opgang brengen. Dit is een oplossing voor mannen met erectieproblemen. Dat zijn bijvoorbeeld oudere mannen. Ongeveer 72% van de Nederlandse mannen tussen de 71 en 80 jaar oud heeft weleens last van erectieproblemen. De penis wordt minder hard en blijft minder lang stijf. Het komt ook voor dat bij seksuele opwinding een erectie uitblijft.

Oorzaken erectieproblemen oudere man

  • oudere mannen hebben minder actief testosteron en meer oestrogeen;
  • met het klimmen der jaren wordt de penis minder gevoelig;
  • de werking van de penis wordt minder doordat de bloeddoorstroming minder wordt.

Advies

Het advies aan oudere mannen die het plezier in seks niet willen verliezen luidt dus: gebruik een krachtige wand vibrator, druk de trillende kop tegen het perineum en breng zo de erectie opgang en/of houd hem zodoende langer stijf. Geschikte wand vibrators zijn de handzame DOXY Number 3. Heb je behoefte aan nóg meer power, dan is de Europe Magic Wand Massager een aanrader.

Wand vibrator opzetstukken voor mannen

Voor mannen die een massage apparaat zoeken waar opzetstukken op geplaatst kunnen worden is naast de Europe Magic Wand Massager ook de originele DOXY XXL geschikt. Voor deze grote, zware jongens heb je wel spierballen nodig. Opzetstukken zijn er van het merk Wand Essentials en Easytoys.

Voorbeelden van wand vibrator opzetstukken voor mannenP-Spot Wand Vibrator OpzetstukMasturbator opzetstuk wandvibrator en de Wandvibrator opzetstuk met anaal kralen, Deze opzetstukken zijn bedoeld voor de grotere wand vibrators. Ze passen dus niet op de DOXY Number 3. en de Palm Power.

›› Spring naar de onderwerpen

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.