Amber & Amadi gebruiken de beste Pocket Rocket mini massager

Vandaag schrijf ik over de bekendste en tevens beste Pocket Rocket mini massager. Het is de klassieke Pocket Rocket – The Original van Doc Johnson. Ontworpen voor clitorale stimulatie; voor solo play of tijdens het vrijen. Kernwoorden: krachtig, stil, compact, harde trilling, body safe, multifunctioneel en zeer effectief. De Pocket Rocket – The Original is te bestellen bij Dildootjes voor € 37,95. Onder zie je hem staan. Ik bespreek de Pocket Rocket en zijn mogelijkheden in een kort verhaaltje over Amber en Amadi. Het wordt leuk! Veel plezier.

Pocket Rocket bestellen

Pocket Rocket - The Original
›› Bestel de Pocket Rocket in de winkel

Lees ook: Welke mini vibrators zijn de krachtigste?

Amber en Amadi en de Pocket Rocket – deel 1.

Amber en Amadi en de Pocket Rocket - deel 1.Amber heeft een nieuw vriendje. De jongen heet Amadi. Amber ontmoette Amadi op een feestje van haar beste vriendin. Amadi stapte zomaar op de blonde Amber af en stelde zichzelf voor.
“Hoi, ik ben Amadi. En wie ben jij?”
Amber antwoordde: “Ik ben Amber. Amadi…? Mooie naam!”
Amadi glimlachte en zei: “Amadi betekent in het Congolees ‘grote boom’. Alle mannen in mijn familie heten zo.”
Amber riep verrast: “Grote boom?” Ze had even een binnenpretje. Ze dacht: ‘vannacht wil ik in jouw grote boom klimmen’.

Die nacht ging ze met Amadi mee naar zijn huis. Na wat aaien en zoenen wilde Amber méér. Ze ging op de rand van het bed zitten, trok Amadi aan zijn shirt naar zich toe en sjorde zijn spijkerbroek naar beneden. Daarna trok ze hongerig zijn slip omlaag.

Amber schrok.

Amadi had een mini piemel. Geen woudreus maar een wuppie. Toen Amadi Amber verbijsterd naar zijn lulletje zag staren, schoot hij onbedaarlijk in de lach. Hij schaterde het uit en riep: “Het zit in de familie !!!” Toen Amadi was uitgelachen, zei hij op geruststellende toon: “Het komt goed, meisje. Echt. Het komt goed.” En het kwam goed. Amadi kon toveren! Weet je waarmee?

De beste Pocket Rocket – Original van Doc Johnson

De beste Pocket Rocket - Original van Doc JohnsonTijdens hun vrijpartij gebruikte Amadi de Pocket Rocket Original mini vibrator van het Amerikaanse merk Doc Johnson. Deze kleine clitoris massager heeft een opvallend krachtige motor en is heel stil tijdens het gebruik. Het apparaatje is bovenop voorzien van drie metalen balletjes die hard kunnen trillen. De Pocket Rocket is ontworpen voor uitwendig gebruik, om de clitoris en andere gevoelige plekjes te stimuleren. Hij is niet geschikt om in te brengen. Gemaakt van ABS plastic (het goede soort, zonder weekmakers).

Hoe gebruik je de Pocket Rocket?

Je bedient de Pocket Rocket met een draaiknop aan de onderkant. De massager heeft slechts 1 standaard vibratie, maar volgens gebruikers heb je daar meer dan genoeg aan. Koppels kunnen de Pocket Rocket gebruiken tijdens het voorspel, maar de mini vibrator is ook ideaal voor extra clitorale stimulatie tijdens de seks. De Pocket Rocket is licht in gewicht en is slechts 10,50 cm. lang. Het speeltje past met gemak in de palm van jouw hand en zit niet in de weg tijdens het neuken. De top met de stimulerende nopjes is verwijderbaar. Werkt op 1 AA batterij (exclusief).

Winnaar Sex Toy Award

De klassieke The Original Pocket Rocket is winnaar van de Sex Toy Award in Glamour Magazine voor een van de aller beste sextoys ter wereld. Het blad beschrijft The Original Pocket Rocket als volgt: “… The textured head and surprisingly robust motor on the travel-sized and affordable Doc Johnson Pocket Rocket has earned this vibrator a dedicated following.”(bron) De Pocket Rocket kwam al in 1993 op de markt en werd snel een van de populairste en best verkochte clitoris vibrators ter wereld.

Amber en Amadi en de Pocket Rocket – deel 2.

Amber en Amadi en de Pocket Rocket - deel 2.Amadi en Amber hadden die nacht heerlijk met elkaar gevreeën. Met wat hulp van de Pocket Rocket Original mini massager. Toen Amber moe maar voldaan tegen Amadi aankroop en haar arm om haar ‘grote boom’ heensloeg, vroeg zij: “Maar waarom heten alle mannen in jouw familie ‘grote boom’?”
Amadi draaide zich naar Amber toe en antwoordde, terwijl hij door haar lange blonde haren streek: “In Congo staat een grote boom symbool voor Kracht en Bescherming…”
Amber keek hem aan en knikte begrijpend.
“… en voor Vruchtbaarheid en Geboorte.” Amadi zag de schrik in Amber’s ogen en begon onbedaarlijk hard te lachen. Hij schaterde het uit en riep: “Zit in de familie !!! KOMT NOOIT MEER GOED !!!”

Pocket Rocket bestellen

Pocket Rocket - The Original
›› Bestel de Pocket Rocket in de winkel
›› Bekijk alle mini vibrators
›› Bekijk alle vibrators

Meer informatie

In mijn artikel ‘Wat zijn de beste mini vibrators?’ bespreek ik alle modellen uitgebreid (maak je keuze): 1. Bullet vibrators; 2. Vibrerende eitjes; 3. Lipstick vibrators; 4. Pocket Rocket massagers; 5. Mini wand vibrators; 6. Vinger vibrators.

Lees ook: Welke mini vibrators zijn de beste?Welke soorten mini vibrators zijn er?

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.