Waarom een holle voorbinddildo gebruiken

Hollow strap-ons, of in goed Nederlands: holle voorbinddildo’s zijn een van de populairste sextoys voor mannen. Deze voorbind penissen zijn hol van binnen en schuiven gemakkelijk over de penis, ook als deze half-stijf of helemaal slap is. Dit maakt de holle strap-on buitengewoon geschikt voor heren met tijdelijke of langdurige erectieproblemen en voor wie penispompen en cockrings niet ideaal werken.

Door hun perfecte pasvorm en verstelbare bandjes blijven de strap-ons goed op hun plaats zitten en wordt het voor hem mogelijk zonder gehannes en gedoe de partner naar een hoogtepunt te brengen. Want wanneer je met jouw lief vrijt, dan gaat het maar om één ding: dat jullie samen plezier hebben. Vandaag vertel ik je waarom mannen een holle voorbinddildo gebruiken. Een van de best verkochte holle strap-ons is de Vibrating Hollow Strap-On van het merk Fetish Fantasy. Andere goede voorbinddildo’s zie je in het onderstaande overzicht staan. Hierna gaat de tekst verder.

›› Bekijk alle holle strapon dildo’s

Voor wie is de holle strap-on bedoeld?

De meeste mannen gebruiken de holle voorbinddildo om de partner langdurig te kunnen penetreren, maar ook om seks nóg spannender te maken; voor henzelf en voor hun partner. Een strap-on stimuleert haar namelijk extra fijn, vooral die modellen die heerlijk kunnen vibreren en die zijn voorzien van een kunstpenis met een wat grotere omvang/dikte.

Dikker(der) is lekker(der)

Vrouwen vinden een lange penis over het algemeen niet zo interessant omdat alleen de eerste 6 centimeter van de vagina gevoelig is. Maar een penis die dikker is dan gemiddeld, is voor het gevoel wel belangrijk. Hoe dikker namelijk de penis is, hoe strakker de vagina eromheen zit en hoe groter de wrijving zal zijn tijdens penetratie. Een grotere wrijving zorgt ervoor dat er meer bloed naar de clitoris stroomt. Daardoor wordt de clitoris gevoeliger en jouw partner zal heftiger klaarkomen. Voor veel vrouwen geldt dus: Dikker(der) is lekker(der).

›› Bekijk alle holle strapon dildo’s

Te kleine penis & te snel klaarkomen

Het mag duidelijk zijn: de holle strap-on maakt de penis altijd groter. Het speeltje is daardoor ideaal voor mannen met een (te) kleine penis die op de gewone manier moeite hebben met penetreren. Tenslotte wordt een holle voorbinddildo niet alleen gebruikt door mannen met tijdelijke of langdurige erectieproblemen, het hulpmiddel is ook een uitkomst voor diegenen die problemen hebben met te snel klaarkomen. 1 op de 5 kerels heeft hier last van.

›› Bekijk alle holle strapon dildo’s

Lichamelijke handicap

Holle voorbind dildo’s worden ook gebruikt door mensen met een lichamelijke handicap. Denk aan mannen met een dwarslaesie die door de verlamming, maar ook door depressie en sommige medicatie tegen zenuwpijn, geen of moeilijk een erectie kunnen krijgen. Door die zenuwpijn maar ook door de beperking zelf zullen tijdens het vrijen bepaalde houdingen niet meer lukken. De holle strapon brengt weliswaar het gevoel in de penis niet terug, maar dit hulpmiddel draagt wel bij aan het plezier in bed, wat de intimiteit tussen partners vergroot en de relatie gezond houdt.

›› Bekijk alle holle strapon dildo’s

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.