Seksspeeltjes als hulp bij seks standjes uitvoeren

Vandaag gaat mijn stukje over positie riemen, dat zijn hulpmiddelen bij het uitvoeren van seks standjes.

›› Ga naar de winkel.

Positie riemen - Hulp bij seks standjes uitvoerenStel je het volgende eens voor….

Op de televisie wordt op primetime een uitgebreid gesprek uitgezonden met koning Willem-Alexander ter gelegenheid van diens 50ste verjaardag. De koning ontvangt interviewer Wilfried de Jong bij hem thuis, op de Eikenhorst in Wassenaar. In de koninklijke slaapkamer met hemelbed. Halverwege het gesprek vraagt Wilfried de Jong, na lang aarzelen: “Als u mijn vraag ongepast vindt, dan moet u het zeggen hoor. Maar hoe voorkomen u en uw vrouw Koningin Máxima dat er nooit meer geneukt wordt? Pardon.”

De koning verblikt of verbloost niet. Hij pakt zwijgend een derde chocolaatje van het zilveren bonbonschaaltje en laat de vraag rustig op zich inwerken.
De Jong: “Ik bedoel, het klootjesvolk verdrijft de sleur met seks standjes…”
De koning stellig: “Wij doen niet aan standjes.”
De Jong schudt begrijpend het hoofd.
De koning: “Wij doen het op stand.”
De Jong moet lachen. Als hij naar het statige hemelbed wijst, zegt hij grinnikend: “Ik kon me ook al niet voorstellen dat ú Koningin Máxima op zijn hondjes…”
De koning, lachend: “Nee. Daar hebben wij de lakei voor.”
“De lakei?”, roept De Jong met overslaande stem.
De koning knikt. “De lakei brengt ons elke zondagavond, als de kinderen naar bed zijn, de kist met positie riemen.”

Positie riemen bestellen

Of spring naar: Verhaaltje verder lezen…Waarvoor gebruik je positie riemen?Welke soorten zijn er?

›› Bekijk alle positie riemen in de winkel

Wat zijn positie riemen?

Positie riemen - Hulp middelen bij seksstandjes“Positie riemen?” De Jong fronst zijn wenkbrauwen. “Wat zijn dat?”, vraagt hij.
De koning antwoordt, op plechtige toon: “Positie riemen zijn hulpmiddelen bij het uitvoeren van seksstandjes. Het zijn seksspeeltjes die helpen om standjes beter of wat gemakkelijker te kunnen uitvoeren, dus zonder gehannes en gedoe en zonder dat je er pijn in je rug van krijgt.”
De Jong knikt langzaam. “En wie gebruiken positie riemen?”, vraagt hij. “In het algemeen bedoel ik dan.”
De koning geeft ondertussen de lakei opdracht de kist met seksspeeltjes te halen. Daarna geeft hij De Jong antwoord: “Positie riemen worden gebruikt door koppels die wat extra hulp kunnen gebruiken. Maar positie riemen worden ook gebruikt in de BDSM scene. Met bijvoorbeeld een seksband met boeien of een spreid stang dwingt de meester(es) zijn/haar slaaf de benen gespreid te houden. De ‘sub’ kan zich niet bewegen en ligt voor de ‘dom’ in de juiste positie.

Soorten positie riemen

Soorten positie riemen“Kunt u een paar voorbeelden geven van positie riemen?”, vraagt De Jong. “Wat moet ik mij daar concreet bij voorstellen?”
De lakei zet de kist met daarin de positie riemen tussen de koning en de interviewer neer. Als de man na een beleefde hoofdknik de kamer verlaat, pakt de koning een attribuut uit de kist. Hij begint uit te leggen: “Stel dat mijn vrouw het graag eens op zijn hondjes wil – ik ben inmiddels 50 en ook de lenigste niet meer – dan gebruik ik deze handige I Like It Doggy Style Strap van het merk EasyToys. Deze hebben Max en ik op onze Ipad gekocht bij Dildootjes.nl.” De koning legt gebarend zijn rechter wijsvinger tegen zijn lippen, gevolgd door een vette knipoog. Daarna vertelt hij verder: “Deze speciale doggie style band zorgt ervoor dat ik mijn vrouw harder en dieper kan penetreren. Zij vindt die extra stimulatie héél fijn. De doggie style band helpt mij ook om mijn vrouw in de juiste positie te krijgen voor een gerichte g-spot stimulatie. De band heeft stevige handgrepen voor een goede houvast en een comfortabel, zacht kussentje voor om haar heupen. Als ik dit hulpmiddel gebruik tijdens het neuken dan lukt het mij de juiste houding te houden die de druk op mijn rug verlicht en ervoor zorgt dat ik langer door kan gaan. Oók dat vindt mijn vrouw héél fijn.”

“Ik vraag me opens af…” De Jong gaat verzitten en wijst weer naar het hemelbed. “Is dat antieke bed nog van uw vader geweest? Prins Bernhard?”
De koning moet lachen en schudt meewarig het hoofd. “Ja,” zegt hij, “maar in dát bed deed mijn vader het nooit. De schuinsmarcheerder!” De koning grist nu drie chocolaatjes van het zilveren bonbonschaaltje en propt die allemaal tegelijk in zijn mond. Daarna schuift hij het schaaltje richting zijn gast en mompelt nauwelijks verstaanbaar: “Neemt u óók nog een chocolade Willy met witte vulling?”

›› Bekijk alle positie riemen in de winkel

Lees ook: Gehoorzaam liggend op de Obedience Extreme Sex Bench

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.