Womanizer Liberty Parel Wit – Limited Anniversary Edition

Womanizer is jarig. Het merk bestaat 5 jaar! En dat viert Womanizer met een speciale parelwitte uitvoering, de Womanizer Liberty Limited Anniversary Edition. Hij kost overal op internet € 99,00. Nu ook te koop bij bestel.dildootjes.nl. Over dit fraaie en goede Womanizer model schrijf ik vandaag een grappig verhaaltje. Het speelt zich af in het programma Ladies Night van Net5. Veel plezier!

Voice-over (Fernando): “Het is woensdagavond, half tien. Hoogste tijd voor Ladies Night. Hier is onze Leading Lady die ervoor zorgt dat het hier geen kippenhok wordt. Zoals altijd strak in het vel: Merel Westrik.”

Merel: “Héérlijk Fernando om weer aangekondigd te worden door jou. Op de bank natuurlijk mijn vaste vriendinnen: Linda de Mol, Stella Bergsma en Heleen van Rooyen.”

*applaus*

Merel: “Dames, geweldig dat jullie er zijn! Ik wil de avond beginnen met goed nieuws. De Womanizer bestaat 5 jaar!” Linda kijkt naar Heleen van Royen. “De Womanizer?”, zegt ze. ” Is dat niet die vibrator van Heleen? Ja, toch?” Heleen knikt bevestigend en schiet even in de lach. “Ja”, zegt ze. “De Womanizer. Daar gaat bijna mijn hele boekje over. Het is echt een geweldig ding.”
Merel: “Onze redactie kreeg deze week de speciale Womanizer Liberty Limited Anniversary Edition opgestuurd met de vraag of…”
Stella steekt vlug haar vinger op. “Mag ik even wat vragen?”, zegt ze tegen Merel. “Wat is de Womanizer? Heb ik wat gemist?”
Linda, verbaasd kijkend: “Wat gemist? ”
Heleen: “De Womanizer is een vibrator die aan je clit zuigt.”
Stella: “Een vibrator die aan je clit zuigt?”
Heleen knikt.
Stella: “Daar gebruik ik de kruimelzuiger voor.”
Het publiek in de studio lacht.
Linda kijkt Stella vol ongeloof aan. “Een kruimelzuiger?”, gilt ze met overslaande stem.
Stella: “Ja. Zo’n goedkope van de BLOKKER. Die zuigt niet zo hard.”
Linda: “Maar is het daar dan zo stoffig bij jou?” Met een wegwerpgebaar: “Ach, laat ook maar. Ik wil het ook helemaal niet weten.”
Stella: “Ik ben al jaren single. Bevalt me prima!”
Heleen: “Maar dan is de Womanizer juist iets voor jou!”
Merel vraagt aan Heleen of zij aan Stella heel kort kan uitleggen wat de Womanizer precies is. Hoe die werkt.

Womanizer Liberty Limited Anniversary Edition

Heleen begint te vertellen: “De Womanizer is een revolutionair apparaatje dat niet trilt, zoals een gewone vibrator, maar zuigt. Je zet het over je clitoris heen, en dan word je afgetrokken, zou je kunnen zeggen, maar dan met lucht. De clitoris is in feite natuurlijk een soort mini-piemeltje. Je komt héél snel klaar. Soms binnen een minuut. Het gaat bijna te makkelijk. De uitvinder hiervan wordt overladen met dankbrieven van vrouwen. Ook van vrouwen van 70 die nog nooit in hun leven waren klaargekomen. Ik gebruik de Womanizer als ik met mezelf speel, maar ik pak hem er ook bij als ik met Bart vrij.”
Stella: “Maar kan Bart niet aan je clit zuigen?”
Heleen: “Je gelooft me misschien niet, maar Bart beft belabberd.”
Stella en Linda moeten lachen.
Heleen wijst naar de parel witte uitvoering die op Merels schoot ligt. “De Womanizer Liberty,” vervolgt zij, “is een goedkopere uitvoering dan het model dat ik gebruik. Hij kost overal op internet € 99,00. Al die Womanizers werken hetzelfde en ze werken eigenlijk allemaal even goed.”
Linda: “Had jij niet die hele dure?”
Heleen: “Ja. Die van mij was versierd met een laagje van 18 karaat goud. Dat ding kostte toen 220 euro.”
Stella zet grote ogen op. “Tweehonderd en twintig euro”, gilt ze. “Voor een vibrator?”
Heleen schiet in de lach.
Linda, grinnikend: “Dat kan Heleen best betalen met de verkoop van al die boekkie van d’r.”
Stella knikt stellig en zegt: “Oh. Ja hoor! Heleen zit niet op zwart zaad.”
Het publiek in de studio lacht.
Merel neemt weer de leiding in het gesprek. Ze pakt de Womanizer Limited Anniversary Edition uit haar schoot en houdt die in haar rechterhand voor iedereen zichtbaar omhoog. Dan zegt ze: “Womanizer bestaat dus 5 jaar en wie jarig is deelt uit.” Merel staat nu op uit haar stoel en begint met het speeltje door de lucht te zwaaien. “Ik ga nu voor Oprah Winfrey spelen”, zegt ze breed grijnzend. “Alle dames in de studio krijgen deze gelimiteerde editie van de Womanizer Liberty gratis mee naar huis.”

Het publiek begint te joelen en te applaudisseren.

Merel maakt vlug nog even reclame: “Deze kleine Womanizer biedt alle voordelen van zijn grote broers en zussen in een klein, discreet formaat. De Womanizer Liberty heeft een handig kapje met magneetsluiting waardoor de toy altijd goed beschermd is. De Liberty heeft 6 luchtdrukstanden die te bedienen zijn met de + en – knop. Het zachte siliconen mondje is afneembaar en te verwisselen met het Womanizer XL kapje. Het luchtdrukspeeltje is waterproof en kan eenvoudig gereinigd worden met water en toycleaner.”

›› De Womanizer Liberty Anniversary Edition is hier te koop (€ 99,00)

I MASTURBATE!

Merel kijkt Stella aan en vraagt: “Lijkt het je wat, die Womanizer Liberty?”
Stella knikt driftig met haar hoofd op en neer. Een smile van oor tot oor verschijnt op haar gezicht.
“Mooi is ie, hè?” Merel staat op uit haar stoel en geeft de glanzende parelwitte Womanizer aan Stella. “Die is alvast voor jou”, zegt ze.
Linda en Heleen in koor: “En wij dan?”
Merel gaat weer zitten. “Jullie krijgen hem na de uitzending”, belooft ze. “Keurig in een mooie geschenkverpakking. Over geschenkverpakking gesproken… Daar zit ook een gratis slinger in.” Merel haalt de slinger uit de doos en houdt die boven haar hoofd omhoog. “Kunnen jullie lezen wat daar staat?”
Linda leest hardop de letters: “I MASTURBATE!
Stella roept verbaasd: “Krijg je die erbij? Wat moet je daarmee?”
Linda schiet in de lach. “Aan de wand hangen!”, zegt ze.
Heleen begint te zingen: ♬ ♪ ♫ Voor mij geen slingers aan de wand… ♬ ♪ ♫ geen diner, geen restaurant… ♬ ♪ ♫
Merel gooit de slinger op de bank en zegt tegen Stella: “Jij vertelde laatst dat je een buurman hebt die bij je naar binnen staat te gluren.”
Stella: “Heb ik dat verteld? Ja. Dat doet hij ’s ochtends als ie de hond uitlaat. Ik geloof dat hij me wel een lekker wijf vindt. Hij heet Rik. Ik noem hem Viezerik.”
Merel, grinnikend: “Weet je wat je met die slinger doet?”
Stella: “Nou?”
Merel: “Die hang je voor het keukenraam. I MASTURBATE! Dan snapt de viezerik dat je geen zin in hem hebt.”

›› De Womanizer Liberty Anniversary Edition is hier te koop (€ 99,00)

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.