Wat is een goed vibrerend slipje? En waarom?

Het spreekt tot de verbeelding: een vibrator die jij in je slipje kunt stoppen en die jouw partner op afstand bestuurt. Helaas zitten vibrerende slipjes vaak niet lekker (of ze passen niet) en de meeste werken niet effectief. Daar heb je dus niks aan. Daarom ontwierp het Canadese topmerk We-Vibe de Moxie. De We-Vibe Moxie is wel een deugdelijk product en het is het beste vibrerende slipje dat je vandaag de dag kunt kopen. Wat is de We-Vibe Moxie? Wat kun je ermee? En waarom is de We-Vibe Moxie een goede slip vibrator (en zijn de meeste andere vibrerende slipjes niet goed)? Op deze vragen geef ik antwoord.

›› De We-Vibe Moxie is hier te koop (€ 129,00)

We-Vibe Moxie

Spring naar

Wat is de We-Vibe Moxie?
Waarom is de Moxie goed?
Op welke 10 plaatsen kun je een ​​op afstand bestuurbare vibrator gebruiken?
Video: “The Ugly Truth” vibrating underwear restaurant scene

Wat is de We-Vibe Moxie?

Wat is de We-Vibe Moxie?De We-Vibe Moxie is een platte clitorisvibrator die speciaal is ontworpen om in je eigen slipje te stoppen. Het grote voordeel hiervan is dat de vibrerende slip altijd past en lekker zit. Dankzij het kleine magnetische clipje blijft de Moxie altijd goed op zijn plaats zitten, zelfs bij veel beweging. De Moxie heeft krachtige en diepe vibraties die precies op de juiste plek terechtkomen, waardoor je met dit speeltje prima tot een hoogtepunt kunt komen. De clitorisvibrator is aan de buitenkant gemaakt van een lichaamsveilig siliconen materiaal dat bijzonder zacht aanvoelt. De ribbeltjes zullen je extra fijn stimuleren.

Op grote afstand bestuurbaar

De Moxi heeft een draadloze afstandsbediening waarmee jij of jouw partner hem op afstand kan besturen. Met de vier knopjes op het kastje wissel je niet alleen in de 10 verschillende vibratiestanden, maar ook in de intensiteit hiervan. Het speeltje is stil genoeg om hem diskreet te kunnen gebruiken op openbare plekken, zoals in een restaurant, op een feestje, in de supermarkt of in de moskee. Niemand hoort dat jullie spannende spelletjes aan het spelen zijn.

Je kunt de Moxie bedienen met de remote control maar ook met het knopje op de clitorisvibrator zelf. Je kunt de We-Vibe Moxie ook verbinden aan je telefoon met bluetooth en met de beveiligde We-Connect App. Doordat je de app gebruikt kun je de Moxie overal ter wereld besturen. De Moxie is volledig waterdicht, je kunt ermee onder de douche, in bad en zelfs tijdens het zwemmen gebruiken. Leuk tijdens het Aquajoggen! Krijgt die leuke badmeester de afstandsbediening. Van de We-Vibe Moxie word je pas écht nat.

›› Bestel de We-Vibe Moxie in de winkel (€ 129,00)

Demonstratie video

Spring naar

Bestel de We-Vibe Moxie in de winkel
Waarom is de Moxie goed?
Op welke 10 plaatsen kun je een ​​op afstand bestuurbare vibrator gebruiken?
Video: “The Ugly Truth” vibrating underwear restaurant scene

Waarom is de We-Vibe Moxie goed?

Waarom is de We-Vibe Moxie goed?Het spreekt tot de verbeelding: een vibrator die jij in je slipje kunt stoppen en die jouw partner op afstand kan besturen. Met de draadloze afstandsbediening heeft jouw geliefde de controle over jouw slipje en hij of zij kan jou zodoende lekker een beetje plagen. Lief bepaalt waar en wanneer het slipje trilt en hoe hard de trillingen zijn. Doen jullie dat thuis of op openbare plekken? Wie op YouTube de zoekterm “vibrating panty” intikt, krijgt ongelooflijk veel filmpjes te zien met titels als: ‘Vibrating panties and orgasm in the restaurant’ en ”Vibrating panties prank on girlfriend in public”. Wat je te zien krijgt, kun je wel raden. Hysterische trutten die krijsend klaarkomen. Sommige kunnen er nog bij springen ook. Oplichters! Ik weet vrijwel 100% zeker dat al die meiden de kluit belazeren. Waarom ik dat denk? Omdat je met vrijwel geen enkel vibrerend slipje zó gemakkelijk tot een orgasme komt. De meeste vibrerende slips doen gewoon hun werk niet goed. Hoe zit dat? En waarom werkt de We-Vibe Moxie wel goed?

In je eigen ondergoed

Bij een vibrerend slipje denk je aan een slip of string met aan de onderkant een zakje waarin je een bullet vibrator kunt schuiven. Het nadeel van de meeste vibrerende slipjes is dat ze vaak niet passen of gewoon niet lekker zitten. De broekjes zijn vaak gemaakt van kant, one size fits all. Ben je dus een vrouw met een beetje heupen en billen, dan past zo’n slip niet en heb je er dus geen reet aan. Pardon. De We-Vibe Moxie wordt niet kant en klaar geleverd met een slip, maar is alleen een clitorisvibrator die je in jouw eigen favoriete ondergoed stopt. Dankzij het kleine magnetische clipje blijft de Moxie altijd goed op zijn plaats zitten, zelfs bij veel beweging.

Krachtige, diepe trillingen

Een ander nadeel is dat de bullet vibrator meestal niet krachtig genoeg trilt (en vaak heel oppervlakkig), waardoor je niet zoveel voelt als je de slip draagt. De meeste vrouwen lukt het simpelweg niet om tot een orgasme te komen. De We-Vive Moxie is gemaakt door het topmerk We-Vibe. Dit Canadese merk staat bekend om zijn bijzonder krachtige vrouwvriendelijke vibrators die diepgaand en intens kunnen vibreren. Ook de Moxie is voorzien van een kwaliteit motor die op een lage frequentie kan vibreren.

Op grote afstand bestuurbaar

Vibrerende slipjes hebben een ander veel voorkomend probleem, namelijk dat de draadloze afstandsbediening het op de spannende momenten laat afweten. Die begint te haperen of valt gewoon uit. De fabrikant belooft een bereik van 10 meter, maar in de praktijk haal je deze afstand niet. De We-Vibe Moxie heeft een draadloze afstandsbediening die een bereik heeft van laten we zeggen het bereik van de kamer waarin jullie spelen. We-Vibe belooft geen concrete afstanden. Maar uniek aan de Moxie is dat je hem kunt verbinden aan je telefoon met bluetooth en met de beveiligde We-Connect App. Doordat je de app gebruikt kun je de Moxie overal ter wereld besturen.

Spelen in het openbaar mogelijk

Wat ook vervelend is van gewone vibrerende slipjes: de bullet vibrator in het zakje heeft de neiging te verschuiven wanneer je (teveel) beweegt, waardoor de trillingen niet op de juiste plek terechtkomen. Een laatste nadeel van vibrerende slipjes is dat de bullet vibrator vaak veel geluid maakt, in ieder geval teveel geluid om diskreet met een vibrerend slipje op openbare plekken te kunnen spelen. Kortom, de meeste vibrerende slipjes werken niet zoals jij zou willen.

Kort samengevat

– De We-Vibe Moxie is de beste slip vibrator
– Klein model clitorisvibrator, plat en compact
– Draagt comfortabel en past in je eigen ondergoed
– Makkelijk magnetisch te bevestigen
– Blijft op zijn plek zitten, ook bij veel beweging
– Krachtige, diepe trillingen die je naar een climax brengen
– 10 vibratiestanden
– Te bedienen met draadloze afstandsbediening en met je mobiele telefoon
– Werkt op grote afstand via bluetooth en met de beveiligde We-Connect App
– Motor is heel stil zodat je op openbare plekken kunt spelen zonder ontdekt te worden
– Voelt fluweelacht aan, is 100% waterdicht en USB-oplaadbaar

›› De We-Vibe Moxie is hier te koop (€ 129,00)

We-Vibe Moxie

Spring naar

Wat is de We-Vibe Moxie?
Waarom is de Moxie goed?
Op welke 10 plaatsen kun je een ​​op afstand bestuurbare vibrator gebruiken?
Video: “The Ugly Truth” vibrating underwear restaurant scene

Op welke plaatsen kun je een ​​op afstand bestuurbare vibrator gebruiken?

Op welke plaatsen kun je een ​​op afstand bestuurbare vibrator gebruiken?Houd de relatie spannend en speel samen met de We-Vibe Moxie ondeugende spelletjes. Onder je kleding is de Moxie zó stil dat je er echt overal mee kunt spelen zonder dat je bang hoeft te zijn om ontdekt te worden. Ter inspiratie geef ik 10 plaatsen om een ​​op afstand bestuurbare vibrator te gebruiken. Hier komen ze, in oplopende volgorde: van volledig veilig (dus een beetje saai) tot zeer gewaagd en zelfs riskant.

  1. Thuis. Voordat je met de Moxie naar buiten gaat, maken jullie eerst samen een testrit. Leer hoe je hem moet verbinden met bluetooth en hoe je hem koppelt met de beveiligde We-Connect App. Alles staat duidelijk beschreven in de handleiding.
  2. Het is picknick tijd. Het wordt tijd om naar buiten te gaan. Maar kies een plek uit waar niet teveel mensen samen zijn, bijvoorbeeld een groot park of in een weiland. Leg een picknick-deken op de grond of ga samen op een bankje in het park zitten. Op deze manier kunnen jullie samen overleggen over wat wel of niet fijn voelt, zonder dat iemand jullie afluistert.
  3. Bowlen. Op een bowlingbaan wordt nogal eens enthousiast gereageerd. Dus als jij om heel andere redenen begint te gillen, dan valt dat niet zo op.
  4. Naar de supermarkt of het warenhuis. Pak je winkelwagentje en rijd ermee door de winkel. Jouw partner bestuurt op afstand de vibrator. Shoppen wordt soppen. De kassière heeft nog nooit zo’n blije klant geholpen! Oók leuk voor haar.
  5. In de bioscoop. Wie gaat er tegenwoordig nog naar de bioscoop? Jullie dus! Kies je voor een dag in de week (waarop het rustig is) of ga je op vrijdagavond naar een blockbuster. Op al die momenten dat de muziek aanzwelt of dat er wordt gelachen of gegild, knalt jouw lief de remote control effe lekker op 10.
  6. In de taxi. Deze plek is geschikt voor de bijna-exhibitionisten. Het risico om in deze kleine ruimte ontdekt te worden is groot. Maar jullie raken elkaar niet echt aan, dus de Uber-chauffeur ziet niet wat jullie uitspoken.
  7. In een restaurant. Aan deze plek denken de meeste mensen als zij met een vibrator op afstand willen gaan spelen. De vibrerende slip als sextoy werd populair dankzij de romantische komedie “The Ugly Truth”. In deze film draagt de hoofdrolspeelster Katherine Heigl tijdens een zakendiner een vibrerend slipje. De draadloze afstandsbediening komt per ongeluk in de handen terecht van een jongetje een tafel verderop. Het joch heeft natuurlijk geen idee. Als hij een willekeurige knop indrukt, begint Katherine opeens heel hard te gillen. Ze beleeft daar in het restaurant een heftig orgasme, terwijl de gasten verbaasd toekijken.
  8. In een museum of tijdens een expositie. Spannend! Dit zijn plaatsen waar het de bedoeling is dat je in alle rust naar beelden of schilderijen kijkt. “Oooooooh wat mooooooi!”, kreun je van bewondering.
  9. In de achtbaan. Wie weleens in een achtbaan heeft gezeten weet hoe lekker die adrenaline voelt die op spannende momenten door je lichaam jaagt. Tel daar de vibraties bij op van de Moxie en het feest is compleet. Tip: gebruik hiervoor de remote control en houd je Iphone veilig in je broekzak.
  10. Op het werk! Dat is wel heel gewaagd, want jouw collega’s kennen je en weten dus hoe je normaal gesproken bent. Waarom loop jij tijdens de koffiepauze opeens zo rood aan?

›› Bestel de We-Vibe Moxie in de winkel (€ 129,00)

The Ugly Truth vibrating underwear restaurant scène

Spring naar

Bestel de We-Vibe Moxie in de winkel
Wat is de We-Vibe Moxie?
Waarom is de Moxie goed?
Op welke 10 plaatsen kun je een ​​op afstand bestuurbare vibrator gebruiken?

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.