Paarden dildo *hinnik*

De Prins geeft Sneeuwwitje 2 paarden dildo'sDe prins op het witte paard bestaat niet, maar zijn lul bestaat wel. De lul van zijn paard, bedoel ik. In erectie is die een halve meter lang en 6 tot 7 cm. dik. Voor de een nachtmerrie, voor de ander een natte droom.

Bij Bol.com kun je diverse horse dildo’s kopen. Deze zijn een exacte kopie van een echte paardenpik. Zowel de grootte als de vorm is heel realistisch nagemaakt. De dildo’s zijn eenvoudig schoon te maken met gewoon wat water en zeep. Direct leverbaar. Ik moet je zeggen: de lullen spreken wat je noemt tot de verbeelding, zo mega groot zijn deze joekels. Daar word je stil van. Daarna begin je te HINNIKEN!

Paarden dildo’s kopen

>> Te koop bij Bol.com

Trouwens, over GROOT gesproken. Weet je welke twee beesten de grootste hebben? De walrus en de blauwe vinvis. Maten noemen? De fallus van een walrus is in stijve toestand 60 cm. lang. De penis van een geile vinvis is 3,5 meter !! Schoon aan de haak !! Geloof je me niet? Ga maar Googlen. 🙂

Sneeuwwitje en de paarden dildo’s

Sneeuwwitje en de 7 dwergen kennen wij als sprookje dat in de 19e eeuw door de Gebroeders Grimm is opgetekend. Maar van dit sprookje bestaan meerdere versies, ook erotische. In de bekendste scabreuze vertelling leren wij Sneeuwwitje kennen als een op seks beluste lellebel die niet genoeg heeft aan haar 7 dwergen, ook niet allemaal tegelijk. Sneeuwwitje verlangt alleen naar groot geschapen mannen. Dekhengsten met paardenpikken! Met veel minnaars heeft zij de lakens gedeeld, maar geen van hen voldeed aan haar verwachtingen.

Sneeuwwitje heeft een natte droom

Sneeuwwitje heeft een natte droom

Het voert te ver om hier het gehele sprookje te vertellen, maar het is bekend dat Sneeuwwitje een prinses is, op wiens schoonheid haar stiefmoeder ziekelijk jaloers is. De stiefmoeder wil Sneeuwwitje ombrengen en geeft haar een giftige appel. Als Sneeuwwitje van de appel eet, valt ze in een diepe slaap en begint te dromen. Natte dromen! Daar lees je niets over in het oorspronkelijke sprookje. Sneeuwwitje droomt dat ze na jaren van vergeefs wachten dan eindelijk haar Prins op het witte paard ontmoet. In de slaapkamer kijkt Sneeuwwitje haar Prins verlangend in de ogen en vraagt: “Heb jij een GROTE?” De Prins begint breed te grijnzen en trekt met een ruk zijn strakke rijbroek omlaag. Met kracht slingert een enorme pik naar buiten. Van wel een halve meter lang! Sneeuwwitje kijkt haar ogen uit en moet even slikken. De Prins komt tegen haar aanstaan, geeft een zoen en grijpt haar bij de billen. Als Sneeuwwitje haar armen om zijn nek slaat, tilt de Prins haar van de grond en…

Sneeuwwitje wil de paard van de Prins!

Op dat moment wordt Sneeuwwitje wakker gekust. Door de Prins uit het sprookje. Zijn witte paard staat naast hem. Sneeuwwitje knippert een paar keer met haar ogen en kijkt wat verward om zich heen. Daarna begint ze hard te vloeken. Ze schreeuwt: “GODVERRRRRRDE GODVERRRRDOMME MAN !!! GLOEIENDE KUT !!! Wat doe jij nou? PleurT OP !!! Ik lag net zo lekker te dromen.” Sneeuwwitje kan vreselijk ordinair vloeken, dat is waar. De Prins kijkt Sneeuwwitje verliefd in de ogen en antwoordt: “Jij hoeft niet langer van mij te dromen, lieve Prinses!” Op dat moment trekt hij zijn boek omlaag. Het paard begint te hinniken. Als Sneeuwwitje naar de Prins kijkt, schrikt ze! De Prins heeft een mini piemel. Als hij bovenop haar wil klimmen, duwt Sneeuwwitje hem ruw van zich af en roept: “IK WIL JE PAARD!”

De Prins geeft Sneeuwwitje 2 paarden dildo’s

De Prins kijkt wat beteuterd naar zijn geslachtsdeel. Daarna kijkt hij Sneeuwwitje aan en zegt, op besliste toon: “Mijn paard kan ik je niet geven, maar ik heb wel iets anders voor je.” Uit zijn rugzak haalt hij twee paarden dildo’s tevoorschijn. Het zijn de Lovetoy Horse Cock Dildo | Paardenlul – 30 x 7,5 cm en de FAAK® Fantasy dildo realistische Horse Cock – paardenlul dildo 40 cm.

Lovetoy Horse Cock Dildo

De Horse Cock dildo van het merk Lovetoy is een levensgrote en natuurgetrouwe dubbel gelaagde siliconen. Deze pik is opmerkelijk levensecht en heeft een dubbellaagse schacht en zachte eikel die zowel van binnen als van buiten een zorgt voor een levensechte ervaring. De ongelooflijke details zullen je even met de ogen doen knipperen. Deze dildo heeft aan de onderkant een krachtige zuignap waarmee je hem op elk vlak en glad oppervlak kunt bevestigen zodat je handsfree paardje kunt rijden. De dildo heeft een opvallende zachtheid maar tegelijkertijd met een stevige kern zodat de pik aanvoelt als een echte erectie. De dildo is ook te gebruiken met een voorbind / pegging harnas.

FAAK® Fantasy dildo realistische Horse Cock

De Horse Cock dong van het merk Faak is echt een zware jongen. 653 gram! En heel lang! Hij is 41 cm. lang en met een omtrek van 5,1 cm. Hoe je die erin krijgt? Met de slappe lach!  De schacht is gemaakt van zacht siliconen en is buigzaam. De aderen zorgen voor extra lekkere stimulatie. Afgaand op de reviews is de zuignap geen meerwaarde. De pik is er waarschijnlijk gewoon te groot en te zwaar voor.

Vervolg verhaal…

De Prins geeft de twee animal dildo’s aan Sneeuwwitje. Sneeuwwitje begint te glimlachen en knikt goedkeurend. “Hoe groot zijn die pikken?” De Prins wijst naar de pik van zijn schimmel en antwoordt: “Precies 41 centimeter lang en 5,1 cm. dik.” Als hij op zijn paard klimt en weg wil rijden, vraagt Sneeuwwitje vlug: “Maar wat moet ik met 2 van die dingen?” De Prins antwoordt geïrriteerd: “Stop die ander maar in je reet.”

Paarden dildo’s kopen

>> Te koop bij Bol.com

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.