Motorbunny Original is de beste seksmachine voor vrouwen

In het kort

– De Motorbunny Original is de beste seksmachine voor vrouwen
– Stimuleert de clitoris effectief
– Niet door te penetreren, maar door direct te stimuleren
– De dildo maakt geen stotende bewegingen, maar draait en vibreert, en doet dat gelijktijdig
–  Met de “Buzz” en “Twirl” functie gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening
– De Girl on top positie zorgt voor de beste stimulatie
– De motor is bijzonder krachtig (het apparaat maakt daardoor veel geluid)
– Ook vrouwen die niet of moeilijk kunnen klaarkomen krijgen op de MotorBunny een orgasme
– Ook geschikt voor mannen (anale stimulatie en prostaat massage)
– Wordt geleverd met diverse opzetstukken
– Vele andere uitdagende modellen verkrijgbaar
– Alle losse onderdelen zijn makkelijk schoon te maken
– Beste alternatief voor de Sybian

Advies: Als je onze kortingscode gebruikt gaat van de prijs 10% af. Code is (vetgedrukt): dildootjes. De Motorbunny Original kun je bij dildootjes kopen voor € 999,00. (Op het moment van schrijven.) Met de 10% kortingscode wordt het bedrag € 899,10. In de winkel vind je alle gegevens. Lees verder voor het antwoord op de vraag: Waarom is de Motorbunny Original de beste seksmachine voor vrouwen?

›› Te koop bij dildootjes.nl

Beste seksmachine voor vrouwen

Beste seksmachine voor vrouwenDe Motorbunny Original is de beste seksmachine voor vrouwen. Dat zeg ik niet om reclame te maken, want reclame heeft dit apparaat niet meer nodig. De Motorbunny is zo goed omdat hij opvallend effectief is. Een gewone neukmachine maakt stotende bewegingen. Maar penetratie is voor verreweg de meeste vrouwen niet de manier om tot een orgasme te komen. Zij hebben directe stimulatie van hun clitoris nodig. En dát is wat de Motorbunny doet: de dildo bovenop maakt draaiende bewegingen en tijdens deze rotaties vibreert de kunstpenis krachtig; de intensiteit van de trillingen en de snelheid van de draaibewegingen zijn met de “Buzz” en “Twirl” functie gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening te regelen.

De Girl on top positie

De Girl on top positieMaar er is nog een belangrijk verschil tussen een gewone seksmachine en de Motorbunny: op de Motorbunny zit je altijd in de Girl on top positie. Dit standje zorgt voor de beste stimulatie. Altijd in deze positie zal de dildo tegelijkertijd gaan vibreren en roteren, zodat zowel de clitoris als de G-spot optimaal worden gestimuleerd. Ook vrouwen die niet of moeilijk kunnen klaarkomen krijgen op de MotorBunny een orgasme. Bij de Motorbunny Original zit een afstandsbediening, maar het is ook mogelijk om de machine via de gratis te downloaden Motorbunny App te besturen. Dit is heel aantrekkelijk voor jouw partner, omdat die op afstand de touwtjes in handen kan nemen, wat de ervaring op de MotorBunny extra spannend maakt.

Ook voor mannen

De Motorbunny is geschikt voor vaginale en G-spot stimulatie, maar de machine is ook geschikt voor mannen. Zij kunnen met de bijgeleverde hulpstukken de anus en de dieperliggende prostaat masseren. Alle losse onderdelen zijn makkelijk schoon te maken met lauwwarm water en toycleaner.

›› Te koop bij dildootjes.nl

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.