Waarom seksspeeltjes goed zijn voor je relatie

Waarom seksspeeltjes goed zijn voor je relatieDe liefde… Ach… Zwijmel… De liefde! De liefde is toch het mooiste wat er is? En met je lief de liefde bedrijven is het leukste wat er is. Maar het kan altijd nóg leuker. Niet met de buurtjes erbij (die zijn in de 80), maar gewoon saampjes mét een seksspeeltje erbij. Wat de beste sextoys voor koppels zijn vind je in het archief. Vandaag vertel ik waarom seksspeeltjes goed zijn voor je relatie. Daar zijn 5 redenen voor te geven:  1. Seksspeeltjes maken praten over seks gemakkelijker; 2. Seksspeeltjes nemen de prestatiedruk weg; 3. Speeltjes verhogen de intimiteit tussen partners; 4. Sex toys zetten de deur open naar andere dingen en 5. Seksspeeltjes zorgen gewoon voor betere seks.

›› Bekijk alle seksspeeltjes voor koppels in mijn archief

1. Seksspeeltjes maken praten over seks gemakkelijker

Veel stellen vinden het óók anno 2018 best lastig om elkaar face-to- face te vertellen wat zij écht lekker vinden in bed en wat hun diepste verlangens of seksuele fantasieën zijn. Een gesprek daarover beginnen gaat makkelijker als je samen een sexshop binnenstapt. Dan moet je jouw partner namelijk vertellen wat je wil kopen en waarom. Dat geldt ook voor het online bestellen van producten.

Op Dildootjes.nl verwerk ik informatie over seksartikelen vaak in een grappig of ronduit hilarisch verhaaltje. Dat werkt ook drempelverlagend. Een voorbeeld van zo’n hilarisch verhaaltje is dat over Ankie en Arie. Zij spelen samen pony play spelletjes en gebruiken daar bepaalde seksspeeltjes bij.

2. Seksspeeltjes nemen de prestatiedruk weg

Als jij weleens onzeker bent in bed, dan ben je niet de enige. Mannen kunnen net zo bezorgd zijn om een vrouw tot een orgasme te brengen als vrouwen dat zijn om tijdens de seks tot een climax te komen. Seksspeeltjes die vrouwen helpen om gemakkelijker tot een orgasme te komen zijn de krachtige We-Vibe Tango mini vibrator en de We-Vibe Sync koppel vibrator. Dit zijn de beste vibrators in hun soort.

De We-Vibe Tango is ideaal tijdens seks. Doggy-style is bijvoorbeeld een van de populairste standjes bij mannen. Vrouwen kunnen aan dit standje net zoveel plezier beleven wanneer zij de Tango gebruiken. In deze positie is de Tango, die licht en compact is, makkelijk tegen de clitoris te houden. Bekijk in de winkel

De We-Vibe Sync is een fluweelzachte en heel buigzame vibrator die tijdens de seks wordt gedragen door de vrouw. De Sync stimuleert zowel de clitoris als de G-spot met krachtige en diepe vibraties. Dit zorgt bij zowel de man als de vrouw voor meer seksueel genot tijdens de penetratie. Zij wordt gestimuleerd op precies de goede plekken terwijl hij mee kan genieten van de vibraties. Ook voelt voor hem de vagina strakker aan. Bekijk in de winkel.

3. Speeltjes verhogen de intimiteit

Seksspeeltjes kunnen ertoe bijdragen dat partners gaan experimenteren met seks. Dat is niet alleen leuk en spannend, partners komen daardoor ook meer te weten over elkaars seksuele behoeften. Hoe meer je in dat opzicht van elkaar te weten komt, hoe groter de intimiteit wordt tussen jullie beide. Intimiteit zorgt voor een gelukkige en gezonde relatie. Dat geldt voor in de slaapkamer maar ook daarbuiten.

4. Sex toys zetten de deur open naar andere dingen…

Ieder mens heeft seksuele fantasieën. Daar zitten soms vunzige of ronduit bizarre tussen. Op blog.Shoppie.nl schrijf ik bijvoorbeeld over de ‘verboden’ verkrachtingsfantasie. Heel veel vrouwen hebben die. Minder extreem zijn rollenspel fantasieën zoals: baas & secretaresse, leraar & studente, dokter & patiënte, broer & zus, ruiter & paard. Seksspeeltjes en sexy pakjes en kostuums kunnen een eerste stap zijn om fantasieën in vervulling te doen gaan. Voor elke relatie is het natuurlijk goed als partners zich op seksueel gebied kunnen uitleven.

5. Seksspeeltjes zorgen voor betere seks

Het is eigenlijk heel eenvoudig: seksspeeltjes zorgen voor betere seks, niet alleen vanuit een fysiek standpunt, maar ook vanuit emotioneel oogpunt. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat koppels die een goed seksleven hebben vaak ook een gelukkige relatie hebben. De volgende seksspeeltjes zijn heel geschikt voor koppels:

(Klik op de link voor achtergrondinfo.)

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.