Womanizer Starlet – Kleiner en goedkoper alternatief

De beste luchtdruk vibrator is de Womanizer van het Duitse bedrijf Epi24. De Womanizer kent eigenlijk maar 1 echte concurrent en dat is de eveneens Duitse Satisfyer (een rip-off). Ook de Satisfyer masseert de clitoris met pulserende luchtdrukgolven en dat doet dit speeltje effectief, maar wel wat heftiger en grover dan de Womanizer, daar moet je van houden. De Womanizer is verfijnder, subtieler en imiteert beter orale seks, terwijl de Satisfyer iets meer lijkt te ‘zuigen’. Hoe dan ook, die verschillen weerhoudt veel vrouwen er niet van te kiezen voor de Satisfyer. De belangrijkste reden: de veel lagere prijs. Veel vrouwen vinden de Womanizer gewoon te duur.

Nieuw: De Womanizer Liberty is de opvolger van de door vrouwen geliefde Pro40 en heeft dus dezelfde voordelen. Dit kleine en elegante speeltje kost € 99,00 en is net zo voordelig geprijsd als de Pro40 en is dus veel goedkoper dan de Womanizer Pro W500. Bekijk in de winkel. Of lees meer info.

Womanizer Starlet – Kleiner en goedkoper alternatief

Womanizer Starlet – Kleiner en goedkoper alternatiefOm die reden komt Womanizer met een veel goedkopere uitvoering: de Starlet. Prijs: € 69,99. Verkrijgbaar in de kleuren sneeuwwit, paars en fuchsia. De Starlet is niet alleen goedkoper dan de standaard Womanizers, hij is ook een stuk kleiner. De fabrikant roept op zijn website jubelend dat de mini Womanizer handig is om mee te nemen op reis of tijdens een weekendje weg. Dat zal best zo zijn, maar is dat belangrijk? Welnee. Het is wel handig dat de Womanizer Starlet heel compact is en daarmee heel geschikt is voor koppels om te gebruiken tijdens het vrijen. De kleine versie is slechts 8,50 cm. lang (de Womanizer 2Go is 13 cm. lang). De Womanizer Starlet is op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. Oplaadtijd 30 minuten, gebruiksduur 30 minuten. Je kunt kiezen uit 4 intensiteitsstanden. Deze bedien je met het drukknopje aan de voorkant. De Starlet is niet 100% waterdicht, maar alleen spatwaterdicht. De Starlet ziet er schattig uit. Is dat belangrijk? Ja!

De Womanizer Starlet is denk ik dankzij zijn concurrerende prijs en heel hoge kwaliteit een goed alternatief voor de laag geprijsde Satisfyer.

Bestellen

Womanizer Starlet - Paars
Womanizer Starlet - Snow
Womanizer Starlet - Fuchsia
›› Womanizer Starlet – Snow
›› Womanizer Starlet – Paars
›› Womanizer Starlet – Fuchsia

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.