Sexy schoolmeisje kostuums

Sexy schoolmeisje kostuumsOp Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert in Amsterdam is het ouderavond. Het thema is deze keer: middelbare scholieren gaan te bloot gekleed naar school. Het valt leraren al een tijdje op dat leerlingen steeds vaker de klas binnenlopen in veel te korte broekjes of minirokken en te heet gewassen truitjes of hemdjes met inkijk.

Veel docenten ergeren zich aan de uitdagende kleding van de tieners. Daarom stuurde de directeur enige tijd geleden aan alle leerlingen een mail, die de strekking had: kom niet te bloot naar school. Kledingrichtlijnen zijn: geen spaghettibandjes, zwemshorts, slippers, korte rokjes en diepe decolletés!

Sexy schoolmeisje kostuums

Op de ouderavond komen alle leerlingen een voor een keurig netjes gekleed de aula binnenwandelen. Maar de docenten zijn met stomheid geslagen als zij even later de ouders binnen zien komen. Vaders in zwemshorts en op slippers en moeders in sexy schoolmeisje kostuums.

Biologieleraar Krol zet zijn bril half op zijn neus en stoot zijn collega aan. “Moet je eens kijken, Jos!

Sexy schoolgirl set

Die daar draagt een schoolgirl set van het merk Cottelli Collection. Een dergelijke sexy schoolgirl set is perfect voor vrouwen die graag het onschuldige schoolmeisje spelen. Het extra korte rokje laat uitdagend veel van de billen zien en laat voldoende ruimte over voor wat billenkoek. Tegelijkertijd zorgt de bijpassende top voor een uitdagend diep decolleté.” Jos knikt en kijkt collega Krol aan. “Ik zie het!”, zegt hij.

Schoolmeisje Kostuum – Vinyl Top + Stropdas

Sexy schoolmeisje kostuumsKrol wijst naar een andere moeder. Op gedempte toon zegt hij: “Wat heeft Lotte toch een lekkere mams. Moet je eens zien hoe zij erbij loopt. De slettebak.” De biologieleraar kijkt er verlekkerd bij. “Dat schoolmeisje kostuum met vinyl topje + stropdas is echt heel geschikt voor liefhebbers van rollenspellen. Wat een opwindend topje is dat! Prachtig wit glanzend materiaal, de kleine cups bedekken de borsten gedeeltelijk, maar het decolleté is toch duidelijk zichtbaar. Dat extra korte mini rokje is zó kort dat de billen zichtbaar zijn, zie je?”

Jos kijkt Krol weer aan en merkt droogjes op: “Dat rode stropdasje is overdreven.”
Krol is het daar niet mee eens. “Juist niet”, zegt hij. “Het mini stropdasje maakt de look compleet. Het rokje en de stropdas sluiten door middel van een brede klittenband sluiting. Hierdoor zijn ze eenvoudig uit te trekken in het heetst van de strijd.”

Jos kijkt op zijn horloge en steekt zijn rechter hand in zijn broekzak. Krol zegt: “Het lijkt jou niet veel te doen. Hoe komt dat, Jos? De leeftijd?”
“Ach”, zegt Jos. Hij haalt zijn schouders op. “Ik kijk nergens meer van op. Vroeger gaf ik les op de MoederMavo!”

Sexy schoolmeisje kostuums bestellen

›› Bekijk alle rollenspel kostuums in de winkel

Lees ook mijn andere artikelen:
Rollenspel: de kinky klusjesman en de geile huisvrouw
Stewardess Jurkje – Kostuum voor erotisch rollenspel
Sexy Zuster Kostuums
Sexy Dienstmeisje kostuums
Sexy Kokskostuum met blote billen
Sexy politie pakjes en uniforms
Secretaresse jurkje met diep decolleté en jarretel bandjes

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.