Hydro Blast Spuitende Buttplug

Hydro Blast Spuitende ButtplugUitverkocht. De ejaculerende dildo bestaat al een tijdje, de populairste is The Amazing Squirting Cock Dildo van Doc Johnson. Bij deze lul zit een flesje namaak sperma dat je koppelt aan het bijgeleverde spuitje. Met dat spuitje spuit jij op het moment suprême jezelf of jouw partner helemaal vol.

Hydro Blast Spuitende Buttplug

Nieuw in dit genre is de Hydro Blast spuitende buttplug van het merk Nanma. Deze middelgrote buttplug reinigt de anus en zorgt tegelijkertijd voor een aangename stimulatie. De Hydro Blast werkt niet met een spuitje of pompje, maar draai je eenvoudig vast op doucheslang.

In de top zit een opening waar het water de anus uitspuit. Je komt nooit meer onder die douche vandaan! De buttplug is gemaakt van heerlijk zacht siliconen materiaal en heeft een golvende geribbelde structuur die voor extra anale stimulatie zorgt. Gebruik wat glijmiddel op waterbasis.

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.