Bef speeltjes voor orale seks simulatie

Ik heb in mijn leven met heel wat mannen het bed gedeeld (en de auto, kelderbox en steeg) en de mannen die het lekkerste vreeën waren zij die tijdens het voorspel hun tong gebruikten. (In een hooiberg lukt dat niet.) Maar orale seks is een kunst met de hoofdletter K en alleen de beste minnaars verstaan die kunst.

En je voelt hem al aankomen: mijn ervaring is dat veel mannen belabberd beffen! Zij vallen te vlug aan, likken te hard en op de verkeerde plek of ze zuigen niet maar BLAZEN en als ze GEZOPEN hebben dan BIJTEN ze. 😉

Mannen die wel lekker beffen nemen daar alle tijd voor. Zij beginnen niet meteen bij de clitoris maar starten rustig bij de schaamlippen en ter afwisseling draaien zij met hun tong heel zachtjes rondjes om de clitoris heen, likken en zuigen zachtjes en vergeten daarbij hun vingers niet te gebruiken. Wanneer jij op dit moment even geen minnaar hebt en orale seks moet missen, dan kun je overwegen een seksspeeltje aan te schaffen waarmee jij jezelf kunt beffen. Deze speeltjes bootsen allemaal op hun eigen wijze orale seks na. Advies: Gebruik altijd voldoende glijmiddel!

De volgende lik en zuig speeltjes zijn te koop bij dildootjes.nl

Ga naar…

De HER Ultimate Pleasure is een sextoy die kan zuigen, likken en vibreren
Inspire Flickering Arouser met likkende tong. Dit speeltje is speciaal gemaakt voor de stimulatie van de clitoris en heeft het effect van een op-en-neer bewegend tongetje. Naast likken kan dit speeltje ook vibreren, wat extra lekker aanvoelt.
– De Womanizer en de Satisfyer zijn beide zogenaamde luchtdruk vibrators die met pulserende luchtdrukgolven heerlijk zachtjes aan de clitoris zuigen. Het gevoel dat hierdoor ontstaat heeft veel weg van orale seks gecombineerd met stimulatie met de vingers;
–  De Lelo – Ora 2. Oral Sex Simulator is een vibrator die met zijn spannende speciale stimulator in de top (een balletje) op en rond de clitoris draaiende en pulserende bewegingen maakt, wat het realistische gevoel van orale seks oplevert. De Ora 2. (nu ook vs. 3 beschikbaar) is de verbeterde versie. Dit speeltje is vooral fijn als je er de tijd voor neemt. Dus niet als je snel weer klaarkomen.
– Vagina pompjes en zuigers geven je het gevoel alsof een vochtige mond je kust;
– De likkende vibrator Lick It van You2Toys is een grote blauwe tong die kan vibreren. Je legt dit speeltje op jouw kutje wat, met lekker wat glijmiddel, het gevoel geeft van een befbeurt – nou ja: met wat fantasie. De tong beweegt niet op en neer.

1. Luchtdruk vibrators

Vibrators kunnen tegenwoordig veel meer dan trillen alleen. Tarzan vibrators bijvoorbeeld kunnen rondjes draaien met hun eikel, de parels in de schacht kunnen heen en weer roteren en er zijn er bij die met hun top op-en-neer stoten. Maar er bestaan ook vibrators die vibreren en pulseren op de maat van jouw favoriete muziek (zo ontstaat het kloppend lid van Jantje Smit), die kunnen spuiten en brullen als jij klaarkomt en er bestaan exemplaren die in het donker gaan gloeien. Met zo’n ‘Glow in the Dark’ vibrator wordt een dom wicht toch nog een LICHT.

Allemaal leuk en aardig, maar de vraag is: zit je eigenlijk wel te wachten op al die toeters en bellen? Volgens het Duitse sextoy bedrijf Womanizer niet. Vrouwen willen het liefst een vibrator die kan beffen of likken, en nog liever: die heerlijk zachtjes aan de clitoris kan zuigen.

Bekijk alle luchtdrukvibrators

1.1. Womanizer

Womanizer ontwikkelde een zogenaamde luchtdruk vibrator. Het woord ‘vibrator’ is hier eigenlijk niet op zijn plaats, omdat de Womanizer niet vibreert maar zachtjes zuigt (met pulserende luchtdrukgolven) en terwijl een gewone vibrator huidcontact maakt met de heel gevoelige clitoris, stimuleert de Womanizer zonder contact te maken. Het grote voordeel van dit laatste is dat het vervelende ‘overstimulatie’ niet kan optreden en een meervoudig orgasme mogelijk wordt. Dit is een van de redenen dat zoveel vrouwen wereldwijd zo lovend zijn over het kleine zuig speeltje.

Bekijk alle Womanizer modellen

1.2 Satisfyer Pro 2.

De Satisfyer Pro 2. is net als de Womanizer Pro een clitoris stimulator die met luchtdruktechniek werkt. De fabrikant prijs de Satisfyer Pro 2. op zijn website als volgt aan:

“For quicker, more intense and multiple orgasms. With its intensive pressure waves and tingling pulsation, the Satisfyer Pro 2 provides touch-free clitoral stimulation and thus an extra dose of pleasure.” (Bron: satisfyer.com)

Op fora lees je over de Womanizer Pro eigenlijk uitsluitend positieve reviews. Maar een paar buitenlandse toy testers mopperen op de naam ‘Womanizer’. De Engelse Cara Sutra schrijft bijvoorbeeld: “I don’t like the name of the toy – the word womanizer has too many negative connotations in English. The thought of my clitoris submitting on orgasm to a traditional ‘womanizer’ doesn’t hold any appeal for me”. Cara is gelukkig wel erg tevreden met haar aankoop.

Cara Sutra zal met de naam Satisfyer Pro 2. denk ik heel tevreden zijn, maar of zij dat ook is met het speeltje zelf kan ik je niet vertellen, want zij heeft hier nog geen ervaringen mee. Ik vind in ieder geval niets terug op haar blog. Update: Cara heeft de Satisfyer inmiddels getest) De Satisfyer Pro 2. lijkt veel op de originele Womanizer, maar eigenlijk zijn alle toy testers het met elkaar eens dat de Womanizer toch de beste is van de twee. Dat heeft niet te maken met de zuigende werking, maar wel met wat daarbij hoort: de pulserende luchtdrukgolven die de clitoris masseren. Die pulsaties werken bij de Womanizer beter en voelen fijner aan. In vergelijking met de Womanizer is de Satisfyer Pro 2. wel een stuk goedkoper.

Bekijk alle modellen

2. Lelo – Ora 2. Oral Sex Simulator

Te koop op deze pagina

De beste vibrators er wereld worden gemaakt door het Zweedse bedrijf LELO. LELO’s producten komen al sinds het bestaan van het bedrijf (ruim 10 jaar) steevast als nummer 1 uit alle tests en op internet lees je vrijwel uitsluitend lovende reviews. Het is niet voor niets dat de Zweden jaarlijks met alle internationale awards die daarvoor bestaan ervandoor gaan, LELO’s producten zijn namelijk niet alleen bijzonder goed van kwaliteit, de ‘Pleasure Objects’, zoals LELO zijn speeltjes noemt, zien er bovendien bijzonder mooi uit. Zelfs de speeltjes uit de collectie voor mannen, zoals penisringen, prostaat masseurs en buttplugs, zien er sierlijk uit!

LELO’s vibrators zijn in alle opzichten vrouwvriendelijk: qua vorm (sierlijk, elegant, rond), kleur (vrolijk, vaak pastelkleuren) en materiaal (zijdezacht en naadloos). De producten vibreren fluisterstil en worden altijd verpakt in een elegante geschenkverpakking, inclusief een luxe satijnen opberg zakje. Dit maakt LELO uitermate geschikt als cadeautje om weg te geven aan een goede vriendin. Of natuurlijk om lekker voor jezelf te houden!

De bef simulator van LELO, de Ora 2. Oral sex simulator, voldoet aan alle boven genoemde eigenschappen. Ook deze simulator heeft diverse prijzen gewonnen. LELO omschrijft zijn product op haar website als volgt: “ORA™ 2 is the world’s most intelligent oral sex simulator, offering a thrilling, teasing, better-than-real sensation of oral sex that will have you coming back for more each and every time.” Wanneer je de demonstratie / review video bekijkt (die vind je hier), dan begrijp je meteen wat de LELO Ora 2. Oral sex simulator zo lekker maakt.

Bovenop het apparaatje bevindt zich een gebiedje van zachte, ultra gladde siliconen huid waaronder een klein bobbeltje rondjes draait of naar keuze snelle op en neer bewegingen maakt. Het bobbeltje fungeert als puntje van de menselijke tong, die zo realistisch mogelijk op en rond de clitoris sensueel, verleidelijk en intens rondjes draait en likt. Het gevoel dat dit oplevert geeft vrouwen dezelfde golven van extase waarvan tijdens orale seks genoten wordt. Volgens LELO is de Ora 2. zelfs lekkerder dan door een partner gebeft worden.

Te koop op deze pagina

Verbeterde versie

Het draaiende en op-en-neer bewegende balletje van de Ora 2. is groter gemaakt om het meer op een menselijke tong te laten lijken en steekt iets meer uit waardoor het “tongetje” beter voelbaar is op de clitoris en het gebiedje eromheen. Deze verbeteringen hebben het realistische gevoel van orale seks vergroot.

Je kunt uit 10 verschillende stimulatie patronen kiezen en de Ora biedt circular strokes & fast flicks met verstelbare vibraties. Deze vibrator biedt de mogelijkheid de zogenaamde SenseTouch technologie toe te passen. Deze touch-sensor technology werkt kort gezegd zo dat naarmate je de Ora 2. harder tegen de huid aandrukt, de stimulator krachtiger begint te vibreren. Zacht drukken betekent dus dat je gestimuleerd wordt met een kalme, diepe trilling.

Alle standen en sterktes zijn eenvoudig met de drie drukknopjes te bedienen. De LELO Ora 2. is oplaadbaar, vrij van weekmakers, zeer stil in gebruik, en het speeltje is 100% waterdicht, je kunt er dus lekker mee onder de douche of in bad.

Te koop op deze pagina

3. Pussy Kissers: Vagina pompjes en zuigers

Vagina pompjes en zuigers worden ook wel Pussy Kissers genoemd omdat de speeltjes orale verwenners zijn in de vorm van geopende lippen die op de vagina, en met name de clitoris, geplaatst worden. Met voldoende glijmiddel ontstaat het gevoel alsof een vochtige mond je kust. Wanneer je in het pompje begint te knijpen, trekt de vaginapomp vacuüm. De clitoris komt hierdoor vrij te liggen en wordt extra gevoelig. Sommige clit massagers kunnen ook nog eens heerlijk vibreren, wat de verwennerij natuurlijk compleet maakt.

Bekijk alle vagina pompjes
Bekijk alle vagina toys

4. Speeltjes met een ronddraaiende kop met kietel sprietjes

Uitverkocht. Beste alternatief is de Sqweel. De grote variant is de beste. Niet alle gebruikers zijn weg van deze apparaatjes. 

Speeltjes met een ronddraaiende kop met daaraan bevestigd 3 rijen van super zachte siliconen ticklers. Deze ‘kietel sprietjes’ voelen heerlijk aan tegen de clitoris en geven door de ronddraaiende beweging van de kop het gevoel van orale seks. Het handvat van de roze siliconen stimulator is ook nog te gebruiken als vibrator, zodat ook inwendige stimulatie een optie is. Er zijn 8 variërende trillingen om uit te kiezen. Op de bestelpagina’s lees je meer technische details over de producten.

5. Wand vibrator opzetstukken met tong

Uitverkocht. De wand vibrator wordt door vrouwen over de hele wereld beoordeeld als de beste, dus lekkerste clitoris vibrator. Het Engelse woordje ‘wand’ betekent niet voor niets ’toverstaf’, leg je de grote flexibele bolvormige top tegen de clitoris, dan gaat er een gelukzalige siddering door je lijf en kom je gegarandeerd klaar. De aller eerste wand vibrator was de Japanse Hitachi Magic Wand, die kwam eind jaren ’70 op de Amerikaanse markt en werd verkocht met een 100% orgasme garantie. Dit apparaat werd een groot succes en wordt nog altijd beschouwd als de beste wand vibrator ooit. Maar dit is vooral romantiek, want de moderne varianten zijn eigenlijk beter. Ze zijn in ieder geval krachtiger en een Wand vibrator is vooral lekker als hij een krachtige trilling produceert en verschillende vibratie standen heeft. Bekijk alle wand vibrators

Voor de moderne, wat grotere wand vibrators worden tegenwoordig zogenaamde opzetstukken gemaakt. Deze hulpstukken hebben verschillende texturen en oppervlakken. Ze bestaan bijvoorbeeld uit zachte noppen of ribbels, soms in combinatie met een externe anaalstimulator. De opzetstukken kunnen ook de G-spot stimuleren; deze hebben de vorm van een grote middelvinger of twee vingers naast elkaar. Wil je het gevoel krijgen dat een man jou oraal bevredigd, dan kun je op de wand vibrator ook een van de opzetstukken in de vorm van een tong bevestigen. Zo wordt niet alleen jouw clitoris heerlijk gestimuleerd, de grote tong weet ook raad met de g-spot. Voor meer info over de verschillende typen oraal masturbators, klik op het product naar keuze. Bekijk alle opzetstukken

6. Lick It, likkende vibrator

De boven beschreven opzetstukken in de vorm van een tong werken perfect met de wat grotere wand vibrators. De producenten EasyToys en Wand Essentials hebben het idee van de tongen afgekeken van de bekende en populaire Lick It, het vibrerende tongetje van You2Toys. De Lick It is geen opzetstuk maar een zelfstandige oplegvibrator in de vorm van een liefdestong.

Het blauwe speeltje is 11 centimeter lang, gemaakt van zacht materiaal, kan heerlijk traploos vibreren en wordt de perfecte orale minnaar genoemd die jou rillingen van genot bezorgt. You2Toys adviseert na een lekker warm bad of hete douche ontspannen op bed te gaan liggen. Pak de Lick It en zet het op je kutje; laat het vibrerende mondje jouw schaamlippen kussen. Het tongetje dat eveneens heerlijk trilt zal langzaam dichterbij jouw klitje komen en beginnen jouw genotsknopje te beroeren. Echt likken doet de tong niet, hij trilt alleen.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige info (zoals service & retouren). Exclusief 2x AA batterijen (zijn extra bij te bestellen in de winkel)

7. Inspire Flickering Arouser met tong

De Lick It, die ik boven beschrijf, is een grote tong die kan trillen, wat met voldoende glijmiddel aanvoelt alsof je gelikt wordt. Maar deze vibrator kan niet zoals een menselijke tong op-en-neer bewegen. Een clitoris speeltje dat dit effect wèl heeft en dus orale seks het beste nabootst is de Inspire Flickering Intimate Arouser.

De tong van deze sextoy (zie foto) is gemaakt van heel zacht en flexibel siliconen materiaal dat lekker aanvoelt op de huid. Het tongetje kan op maar liefst 10 verschillende standen likkende bewegingen maken. Wanneer je de randen van de opening insmeert met wat glijmiddel en de cup aandrukt tegen de vulva, ontstaat er vacuüm zodat er tijdens het likken ook een zuigend gevoel ontstaat. (Deze zuiging moet je niet willen vergelijken met de unieke luchtdruktechniek van de Womanizer)

Bestel de Inspire Flickering Intimate Arouser

Inclusief USB-oplaadkabel. Lengte: 15 cm. Geschikt glijmiddel: Waterbasis.

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.