Erotische dobbelstenen met seks standjes

>> Ook te koop bij Bol.com

Op de Eerste Hulp voor seksongelukken

Dokter tegen patiënt:

“U mag uw broek omlaag doen en gaat u maar krom staan, meneer Dobbelsteen. Dan trek ik even een handschoen aan. Ik pak er ook even de pot met glijmiddel bij, dat is wel zo prettig voor u. Niet de pot, maar het glijmiddel. U vertelde aan de assistente dat u samen met uw vrouw een erotisch spelletje aan het spelen was. Iets met seksdobbelstenen, klopt dat? Ja?

Mijn vrouw en ik gooien ook graag met dobbelstenen. Naar elkaars HOOFD. Dat is óns voorspel. Daarna gaat ze het raam uit! U mag nu wat dieper voorover bukken en u mag proberen om te ontspannen. Goed zo! En als ik zeg PERSEN dan gaat u PERSEN. Heel hard PERSEN. Toe maar! PERSEN maar, meneer Dobbelsteen. PERSEN. PERSEN. PERSEN. Kijk toch eens… Daar komen ze aanrollen hoor, één voor één:

Onder zie je alle erotische dobbelstenen die te koop zijn. Na dit overzicht gaat mijn verhaaltje verder…

>> Ook te koop bij Bol.com

Erotische dobbelstenen met seks standjes

1. de Jumbo Voorspel Dobbelstenen van You2Toy. Op de paarse steen staat een opdracht, bijvoorbeeld “lick” of “kiss”, terwijl de roze dobbelsteen een plek op het lichaam aangeeft, zoals de borsten, penis of nek.
2. En dit is één grote rode seksdobbelsteen voorzien van 6 verschillende opdrukken waarop je kunt zien welk standje je nu moet doen.

BLIJVEN PERSEN, MENEER DOBBELSTEEN! PERSEN MAAAAAARRRRR. Wat is dit?

3. Een dobbelsteen met 12 Standjes. Laat de dobbelsteen rollen en laat het lot bepalen welk standje aan de beurt is. Neem haar op-z’n-hondjes en BLAF haar helemaal vol!
4. U mag nog iets DIEPER BUKKEN, meneer Dobbelsteen. Gaat lekker zó! Zo kan ik het allemaal nog beter bekijken. KIJK, KIJK, KIJK, wat zie ik daar? GLOW IN THE DARK dobbelstenen. Die waren zó gevonden. De ene dobbelsteen heeft de acties: Kiss, Touch, Tickle, Lick, Suck, Massage. De andere dobbelsteen geeft de plekjes aan: Lips, Ears, Neck, Boobs, Nipple.
5. Nou, volgens mij hebben we ze nu wel zo’n beetje allemaal. Of niet, meneer Dobbelsteen?

*ploep* *ploep*

De Naughty par-a-dice ondeugende dobbelstenen met veel lik-, trek-, neuk- en pijpwerk.

Of ik weleens meer mensen op het spreekuur krijg die van alles in hun anus stoppen? Oh. Ja hoor! Ik kom de meest gekke dingen tegen: condooms, golfballen, babyflesjes, dwarsfluiten, flessen Whisky en shampoo, tandenborstels en toiletborstels, kinderspeelgoed in alle soorten en maten, waterpistooltjes, machinegeweren, krijtjes en munten, lege spuitbussen, gebraden kippenpoten, elastische strings, cactussen, rubberballen met spikes, strandballen, schroevendraaiers en Pokémons – mét dobbelstenen in hun anus.

Maar COMPLETE HANDLEIDINGEN MET SPELUITLEG, die ben ik nog nooit tegengekomen. Lees die voortaan eerst even door, meneer Dobbelsteen.”

>> Ook te koop bij Bol.com

›› Bekijk alle seksspelletjes
›› Bekijk alle fun artikelen

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.