Direct naar de winkel? Tik hier
Direct naar de winkel? Tik hier
Direct naar de winkel? Tik hier

Ruk je handen stuk met penis zeep

Hou jij je nog keurig aan de algemene corona-basisregels? Ik doe echt mijn best, maar het valt me zwaar. Ik heb vooral moeite met die 1.5 meter afstand houden. Maar daar heb ik iets voor bedacht. Voordat ik de deur uitga doe ik altijd eerst mijn angstaanjagende Lektor muilkorf op. Weet je nog? Dr. Hannibal “The Cannibal” Lecter… Lees verder »

Direct naar de winkel? Tik hier

Fun Shampoos

Jeroen komt bij de dokter. “Zo, Jeroen”, begint de dokter. “Dat is een lang geleden. Je bent een volwassen man geworden. Hoe gaat het met je?” “Nou dokter”, zegt Jeroen. “Niet zo goed dus.” “Vertel, wat scheelt eraan?” Jeroen schuift ongemakkelijk op zijn stoel en met een moeilijk kijkend gezicht zegt hij: “Mijn ballen jeuken.” De dokter zet… Lees verder »

Direct naar de winkel? Tik hier

Sexy kookschort schaap

Voor de geitenneuker die eens een schaap wil neuken *blááááát* is er nu dit grappige sexy kookschort waarop een man met schaap is afgebeeld. Het schaap heeft liever een groen blaadje. *blááááát* Het schort is gemaakt van 100% polyester en de afbeelding is haarscherp van kleur. De lengte van dit barbecue schort is ongeveer 94 cm en 57… Lees verder »

Direct naar de winkel? Tik hier
Direct naar de winkel? Tik hier

EasyToys Piemel Rietjes

Emma is bij haar oma op bezoek in het bejaardentehuis. Oma is vandaag jarig, ze is 87 jaar geworden. Emma is gek op haar oma omdat het mens humor heeft en nog steeds overal een mening over heeft. Emma kan met oma echt overal over praten. Ook over seks. Juist over seks! Als Emma bij oma aan tafel… Lees verder »

Direct naar de winkel? Tik hier

Grote opblaasbare borsten | Jolly Booby

Marieke heeft een nieuwe vriend. Maarten heet hij. Maarten is zo lelijk als de nacht! Hij heeft flaporen, een knobbelneus, konijnentanden en een hazenlip. Een kippenborst en O-benen en een buik als een toeter. Als je Maarten voorbij ziet sjokken, dan denk je als vrouw: WAT EEN LELIJK DING! Maarten heeft trouwens ook platvoeten. Maar die zie je niet.… Lees verder »

Direct naar de winkel? Tik hier

Penis waterkruik

Brrrrrrrrr KOUD! Ik heb het KOUD. Zooooo KOUD. Ril. Ril. Ik heb het altijd KOUD. Ik ben een koukleum. Verwarming hoger? Extra trui aan? Muts op me knar? Niks helpt. De aanblik van mijn nieuwe vlam in zijn blootje? Ik krijg het er koud van! Ach, ik weet het: ik ben een ijskonijn. Ril. Ril. Vooral mijn vingers en… Lees verder »