Ring for Sex belletjes

Seksbel 'Ring for Sex'

Ring for Sex handbelletje

Ring for sex belletjes - handbelAls ik zin heb in een vluggertje, dan klingel ik met mijn belletje. Vind je ze niet leuk? Het zijn de rode metalen “Ring for Sex” belletjes van You2Toys. Ik heb ze gekregen van mijn lief, gewoon omdat hij de liefste is. Wij noemen de seksbelletjes thuis ‘de lellebelletjes’. Ik kreeg van lief eerst het Ring for Sex’ handbelletje. Dit is het simpelste metalen model. Je houdt het belletje tijdens het klingelen in de hand, wat trouwens een soort gevoel van macht geeft. De eerste keer dat ik mijn seksbelletje gebruikte *klingel*klingel*klingel*, kwam de hond al kwispelend aangerend. Die stuurde ik onmiddellijk naar zijn mand. (Wij hebben zo’n lange, een teckel. Hij heet Snikkel.)

Ring for Sex tafelbel

Ring for sex belletjes - tafelbelToen ik nogmaals met dat handbelletje klingelde, gebeurde er vervolgens helemaal niets. Ik pakte toen maar mijn mobiel en ben mijn schat gaan bellen. Toen hij opnam, riep ik: “Waar ben je nou?” Ik klonk bijna verontwaardigd. Meneer zat op zolder, daar is zijn werkkamer. Ik kreeg van hem een tweede Ring for Sex bel, een wat groter model gemaakt van sterk metaal. Deze tafelbel zet je op een vlakke ondergrond en met je vlakke hand sla je erbovenop. *BENG*BENG*BENG* Het geluid van deze bel is veel harder en is dus overal in huis duidelijk te horen. Bij mij staat de tafelbel op de vensterbank.

Ik hoor je denken: en wat nou als lief niet thuis is?
Dan gooi ik de ramen open en *BENG*BENG*BENG* dan komt de buurman langs. ?

De tafelbel is uitverkocht. Beste alternatief is de leuke toeter “Honk if you’re horny”. Deze grappige toeter maakt behoorlijk veel lawaai wanneer de nood hoog is. Knijp in de bal en laat je partner weten dat je zin in hem hebt. De Honk if you’re horny is een grappig cadeau en is perfect voor vrijgezellenfeesten.

Seksbel 'Ring for Sex'
›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.