Vibrator ijsje I-Scream Vibrator

Mijn vrouw Marja kan soms zo zeuren. Om een ijsje. Op de raarste momenten en altijd als zij op dieet is. En dat is Marja vaak, want ze is dol op ijs. Geen biologische waterijsjes, maar volvette roomijs. Maar onze vrieskist ligt ook vol met MAGNUMS, van die mini’s. Pakken vol. En op warme dagen komt Sander de Ijscoman langs, op zijn hippe ijscobakfiets. *tringel*tringel* Ook op koude dagen komt Sander langs, want zó verslaafd is Marja aan ijs. *tringel*tringel* Dan rent ze het huis uit en komt terug met TOETERS vol Italiaans schepijs.

Marja is niet alleen dol op ijs, ze is gelukkig ook dol op seks. Ik heb wat dat betreft helemaal niets te klagen, want ondanks al dat ijs ziet mijn schat er nog steeds sexy uit. Als een ijsje met 2 bolletjes. Maar dat mogen geen DRIE BOLLEN worden, dacht ik laatst heel even, toen ik naar haar billen keek. Daarom kocht ik voor Marja bij Dildootjes.nl de grappige I-Scream Vibrator van You2Toys, in de hoop dat ze voortaan wat vaker naar dit ijsje zal verlangen.

Na mijn uitleg over de I-Scream Vibrator kun je een demonstratie video bekijken. Daarna gaat het verhaaltje over Marja verder. Wordt leuk!

Vibrator ijsje I-Scream Vibrator

De I-Scream Vibrator is niet te onderscheiden van een echt ijsje, met dit grote verschil dat de I-Scream Vibrator lekker is omdat hij kan TRILLEN. De vibraties zijn bijzonder krachtig, dus effectief: je gaat echt wat voelen. Het geluidsniveau is ondanks de harde trillingen zeer stil; niemand kan je horen smullen. Er zijn 10 verschillende vibratiestanden (trillen + pulseren) die je bedient met de pushbutton voorop het hoorntje. De I-Scream Vibrator is bedoeld als clitoris vibrator, maar ermee penetreren is ook mogelijk. Het ijsje voelt van boven tot onder fluweelzacht aan dankzij zijn siliconen jasje.

Batterijen heb je niet nodig, de vibrator is oplaadbaar met de bijgeleverde USB oplaadkabel. Na 3 uur laden is de accu vol en kun je ±4 uur lang spelen. De I-Scream Vibrator wordt geleverd in een schattig en discreet doosje. Er is iets bijzonders aan dit doosje, het kan namelijk een retro muziekje afspelen (te horen in de demo video). Hierdoor is de I-Scream ook erg leuk als cadeau. Het speeltje is 14 cm. lang (invoerdiepte: 8.50 cm.) en zijn maximale diameter is 5.50 cm.

Tip: Maak je ijskoude sensatie compleet met een verkoelend glijmiddel.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Smullen geblazen…

Op een avond kwam Marja naakt de badkamer uitgewandeld. Ik lag in bed een boek te lezen. Toen ze naast me kwam liggen, zuchtte ze diep en zei: “Ik zou wel een ijsje lusten! Met lekker veel chocola erop!” Ik dacht: dit is het moment en ik pakte uit de la van mijn nachtkastje de I-Scream Vibrator en hield die voor haar neus omhoog.
“Kijk eens wat ik heb”, riep ik. “Een ijsje waar je niet dik van wordt!”
Marja’s ogen werden groot. “Een ijsje waar ik niet dik van word?”, riep ze met een stralend gezicht.
Ik knikte en drukte op de pushbutton. De vibrator begon krachtig te trillen.
Marja moest lachen. Ze pakte het ijsje en zei: “Wat grappig die vibrator.” Ze ging ontspannen op haar rug liggen en deed haar benen van elkaar. “Even voelen of dat lekker is”, zei ze, terwijl ze het ijsje met de bolle kant tegen haar schaamlippen aandrukte.
Ik keek haar aan. “Is het wat?”, vroeg ik.
Marja sloot haar ogen en knikte langzaam. “Heerlijk zacht is ‘ie”, antwoordde ze. “Trilt krachtig. Voelt lekker.” Ze drukte de vibrator nog wat harder tegen zich aan en begon in alle rust met zichzelf te spelen. Ik legde mijn boek weg en draaide me op mijn zij. Zo lag ik een tijdje naar mijn lief te kijken. Marja was zo te zien echt even van de wereld. Toen ze met haar ijsje begon te draaien, begon ze zwaar te ademen. Ze kreunde. En kreunde harder. Ze begon opeens in zichzelf te praten. Ik schrok me rot. Weet je wat ze zei? “Wat lik je toch lekker, Sander.” (De Ijscoman)

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Meer fun vibrators

Totoro
Zwart kanten slip met bullet
Vibrerende String Met Afstandsbediening - Roze
Kanten string met bullet vibrator - Zwart
Zwart kanten boyshort met bullet
Clone-A-Willy Kit
›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.