Dobbelstenen met geile seks standjes

Mijn grootouders leven allebei nog. Ineke en Harry wonen in een bejaardentehuis bij mij in de buurt. Om de paar weken ga ik bij ze op de koffie. Effe bijkletsen. De twee zijn nog op en top fit en helemaal bij de pinken. Ook leuk: zij zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar.

Laatst was ik weer bij ze. Toen ik voor hun gesloten kamerdeur stond, zag ik een “niet storen” bordje aan de deurknop hangen. Het was een roze hanger met daarop de tekst: “LOVE DICE – Kama Sutra”. Vreemd, dacht ik. Kama Sutra? Toen ik op de deur klopte, deed mijn grootmoeder open. Met een stralend gezicht liet Ineke me binnen. Ik zag nog net hoe ze vlug de deurhanger van de deurknop haalde en in haar vestzak stak…

Wil je mijn grappige verhaal niet lezen, kies dan een dobbelsteen uit hieronder. Of lees lekker verder…

>> Ook te koop bij Bol.com

Erotische dobbelstenen

Dobbelsteen met 12 standjes (You2Toys);
Ondeugende dobbelstenen (You2Toys);
Erotic sex dice (PipeDream);
Touché Passionate Love Dice (Shots Toys);
Liefdes dobbelstenen en deurhanger Kama Sutra (Tease & Please);
Erotische dobbelstenen (You2Toys);
Alle seks dobbelstenen bestellen.

>> Ook te koop bij Bol.com

Dobbelsteen met 12 standjes

Even later zat ik weer zoals altijd aan hun keukentafel met gehaakt kleedje erop. Toen ik het tafellaatje opentrok om de zoetjes te pakken, viel mijn oog op een witte dobbelsteen. Ik pakte de dobbelsteen uit het laatje en zag dat op elk van de 12 zijden een getekend koppeltje stond afgebeeld in 12 verschillende geile seks standjes.

Harry kwam bij mij aan tafel zitten en keek toe hoe Ineke mijn koffie op tafel zette en er vervolgens bij kwam zitten. Ineke zag me verwonderd naar de seks dobbelsteen kijken en zei: “Ja, is dat niet enig? Harry en ik gaan tegenwoordig weer volop van bil.” Ik schoot in de lach. “Van bil?” riep ik. “Op jullie leeftijd?” Harry keek verliefd naar Ineke en zei: “Leeftijd heeft daar niets mee te maken, Annette. Ik vind het gewoon nog altijd heerlijk om jouw grootmoeder bij haar billen te pakken.” Hij keek me ondeugend aan en voegde daar grappend aan toe: “Als ze het tenminste niet heeft laten lopen.” Ineke aaide over Harry’s arm. “Grapjas”, zei ze. Ze moest lachen. “Hoe komen jullie aan die dobbelsteen?” vroeg ik. Ineke begon te vertellen:

“Het verzorgingshuis heeft een nieuwe directeur. Een jonge vent van in de veertig, zo’n moderne zorgmanager. Hij is aangesteld om financieel orde op zaken te stellen. Bezuinigen dus. Ook de ochtendgymnastiek werd meteen maar wegbezuinigd. De knaap vond dat bewegen niks mag kosten. Om de bewoners toch nog enigszins wat tegemoet te komen kregen zij van hem zo’n love dice met geile seks standjes. In de brief die we erbij kregen stond: Lekker veel blijven doen. Is goed voor u! En kost ons niks!”

>> Ook te koop bij Bol.com

Ondeugende dobbelstenen

Mijn grootmoeder haalde uit een ander laatje nog meer dobbelstenen tevoorschijn en liet die aan mij zien. “Kijk”, zei ze. “Deze groene en gele ondeugende dobbelstenen zijn van Jannie en Joop, de bewoners aan het einde van de gang. Die hebben hun stenen gisteren vergeten mee terug te nemen.” Ik riep geschrokken: “Een ORGIE?” Ik sloeg vlug mijn hand voor mijn mond. Ik hoorde mijzelf schreeuwen. Harry knikte en begon te glunderen. Hij zei: “Jahoor, het is hier elke ochtend één grote gangbang!”

Erotic sex dice

Ineke liet me twee andere witte dobbelstenen zien. “Deze Erotic sex dice van PipeDream zijn van Annie en Piet. Die laten hun dobbelstenen altijd bij ons liggen, vinden ze handig.” Ik bekeek de Erotic sex dice. “Hoe werken deze dobbelstenen? Ik zie geen ondeugende standjes.” Ineke legde uit: “De ene lichtgevende steen bepaalt wat je gaat doen, de stoute opdracht dus, de andere dobbelsteen bepaalt waarmee je het gaat doen. Zo kan er een heel erotisch veld van vrijende paren ontstaan.”

Touché Passionate Love Dice

Ik pakte de zwarte dobbelstenen en vroeg: “Van wie zijn die?” Ineke pakte de dobbelstenen van me over en draaide ze even rond. “Dit zijn de Touché Passionate Love Dice van Shots Toys. Die zijn van Wim en Ria. Wim en Ria zijn slecht ter been, die kunnen niet kont neuken. Dus Wim en Ria kregen van de zorgmanager dobbelstenen waarbij het vooral om wat zoenen en masseren gaat. Maar daar worden jouw grootvader en ik niet geil van.”

Liefdes dobbelstenen en deurhanger Kama Sutra

Ineke pakte nog meer dobbelstenen uit haar laatje. Deze waren knalroze. Ik vroeg: “Zijn die voor de homo’s hier?” Ineke schudde met haar hoofd. “Nee”, zei ze. “Dit zijn de Liefdes dobbelstenen van Tease & Please met de KamaSutra erop. Als Harry en ik ons gaan vervelen met de witte dobbelsteen met 12 standjes, dan pakken we de KamaSutra dobbelstenen erbij. Als naspel, zeg maar. Er zit ook een love dice deurhanger bij, die hangen we dan aan de deur zodat de andere bewoners zien dat we op dat moment even alléén willen genieten.” Ineke begon voor te lezen uit de gebruiksaanwijzing:

“Hij boven? Zij boven? Of vanavond toch eens een keer iets anders dan standje Missionaris?! Gooi jezelf in een nieuw, prikkelend standje met deze 2 Kama Sutra Love Dice uit de Tease & Please collectie van MOODZZ. MOODZZ, bekend van het wereldwijd populaire erotische spel “Ultiem Verlangen”, weet zelfs van een dobbelsteen een lekker intiem instrument te maken: Love Dice! Op de ene dobbelsteen staan zes prikkelende Kama Sutra standjes voor wat speelse variatie in je liefdesleven. Op de andere dobbelsteen zes spannende suggesties waar het liefdesspel mag plaatsvinden, want echt, er is zoveel meer dan het bed!”

>> Ook te koop bij Bol.com

Erotische dobbelstenen

Harry stond op uit zijn stoel en pakte iets uit zijn bureaula. Toen hij weer bij ons was komen zitten, kreeg ik van hem een grote hand vol dobbelstenen. Hij zei: “Met deze Erotische dobbelsteen van You2Toys spelen we 1 keer in de twee weken een erotisch spelletje. Als we met zijn allen bij elkaar zijn en als iedereen eerst een paar dagen van tevoren heeft uitgerust. Deze week waren we weer bij elkaar: Jannie en Joop, Mien en Manus, Wim en Ria en Annie en Piet, iedereen was van de partij, die ochtend.” Harry wees naar de dobbelstenen die ik op tafel had gelegd en begon uit te leggen: “De rode dobbelstenen bepalen wat er moet gebeuren. de blauwe dobbelstenen met welk lichaamsdeel en de groene geven aan waar dit gebeuren moet.” Ik knikte begrijpend.

“Maar het ging mis, die ochtend”, zei Harry onheilspellend. “Toen Manus Jannie op de keukentafel legde (daar waar jij nu zit) en haar corrigerend ondergoed van haar billen sjorde, en hem er vervolgens diep bij haar instak. Toen bleef Manus erin.”

Ik legde geschrokken mijn hand voor mijn mond. “Hij bleef erin?” stamelde ik. Harry knikte en zuchtte diep. Ik keek Ineke aan. “Was het zijn hart?” Ineke antwoordde: “Het was de VIAGRA.” Even was het stil. Toen zei Harry: “Ook Jannie overleefde het niet. Zij bezweek kort daarop. Ze lag nog op haar buik op tafel.”
Ik vroeg, met gedempte stem: “Toch niet die nieuwe lustpil voor vrouwen, hè?”
“Nee”, antwoordde Ineke. “Het was uitdroging.”

Alle seks dobbelstenen bestellen

Hieronder kun je alle seks dobbelstenen uit mijn verhaal bestellen. Koop ze allemaal en nodig de hele straat uit!

>> Ook te koop bij Bol.com

›› Bekijk alle seksspelletjes
›› Bekijk alle fun artikelen

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.