Lichtgevende penisringen – Glow in the dark

Lichtgevende penisringen – Glow in the darkIk heb ooit een vriendje gehad, hij heette Olivier. Olivier was een mooie jongen en vreselijk lief. Maar zo stom als het achtereind van een varken. Maar snugger of niet, hij neukte lekker. No Brains. But Balls! Op een avond, toen we weer samen in bed lagen, kreeg Olivier van mij een cadeautje. Omdat we 3 maandjes bij elkaar waren.

Ik vond het nog veel te vroeg voor een verlovingsring, dus kreeg hij van mij een penisring. Olivier droeg tijdens de seks graag een cockring, daar werd zijn erectie harder en groter van, zei hij. (Dat laatste loog hij.) Olivier kreeg van mij een heel bijzondere penisring: de Glow in the dark penisring van het merk You2Toys. Deze cockring is niet alleen functioneel maar ook funny. Olivier moest er in ieder geval erg om lachen. (Iets te hard.)

Toen hij de ring om zijn lul en balzak had gefrommeld, knipte ik vol verwachting het bedlampje uit. Mijn vriendje verdween in het pikdonker. Ik riep: “Joehoe !! Waar ben je ??” Olivier riep opeens verwonderd uit, in plat Haags: “Kijk nou joh, ik GLOEI !!!” Een spetterend vuurwerk was het niet, maar GLOEIEN, dat deed de Glow in the dark penisring zeker. Ik moest lachen en riep olijk: “En jij bent niet snugger? Man! Jij bent een LICHT!”

>> Te koop bij Bol.com

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.