Lichtgevende dubbele penisring met noppen

Arend-Jan uit Aerdenhout is lief, intelligent, creatief, grappig, charmant, inlevend, speelt schitterend viool en op de triangel, kan heerlijk koken en fabuleus beffen, zet de vuilniszakken aan de weg (ook die van de buurvrouw), laat nooit scheten en laat ook nooit zijn vuile sokken rondslingeren, ruimt altijd de rommel achter zijn kont op (boent ook braaf zijn strontstrepen uit de plee), doet de bril omhoog als hij staat te pissen plassen, gaat niet vreemd met de buurvrouw (die is 85) en ook niet met zijn secretaresse (die is lesbisch) en brengt elke ochtend ontbijt op bed (zonder beschuit, want dat kruimelt zo). Arend-Jan zoent niet nat en neukt toppie joppie, is zelfbewust en moedig en SCHAT-HEMELTJE-RIJK.

Maar óók zo LELIJK ALS DE NACHT !!!

Geeft niks. Arend-Jan en zijn vrouw Jenevieve neuken gewoon met het licht uit. Onder de dekens. En met de gordijnen dicht. Gaat al jaren goed zo. Maar jammer is het wel, vooral ook omdat in het pikkedonker Arend-Jan’s enige fraaie lichaamsdeel nooit zichtbaar is: zijn jongeheer. Of moet ik zeggen: Jonkheer. Veel mannen scheppen op over hun jongeheer maar poggen doet Arend-Jan nooit. Arend-Jan heeft gewoon echt een heel erg sierlijke lul. (Met een KRUL.) Eentje die Jenevieve graag eens in actie zou zien.

Voor alle Arend-Jannen en Jenevieves maakte het merk You2Toys een penisring die in het donker licht geeft. Deze oplichtende cockring is gemaakt van zachte siliconen en is heel rekbaar en past dus altijd. Standaard diameter is 2 cm. Deze dubbele erectie ring is bezet met stimulatie noppen. Ook die geven licht in het donker. Glow in the dark penisringen zijn verboden in darkrooms. Aan dit verbod houdt Arend-Jan zich ALTIJD KEURIG NETJES.

>> Te koop bij Bol.com

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.