De penis van de Keizer

Ik heb in mijn leven heel veel piemels gezien. En niet alleen als tiener stiekem in de kelderbox. En sinds ik voor dildootjes stukjes schrijf zie ik vooral veel losse piemels, de ene piemel nog fraaier dan de andere. Maar ik heb nu een pik in handen, die is zo super zacht en heerlijk stijf. En zo geweldig groot! Allah is GROOT maar deze is GROTER! Ik heb het over de The Emperors Realistische Dildo van CalExotics. Alleen nog te koop bij Bol.com

Lees mijn leuke verhaaltje…

The Emperors Realistische Dildo CalExotics

The Emperors Realistische Dildo CalExoticsDeze pik is 22 cm. lang (invoerdiepte: 17 cm.) en heeft een prettige diameter van 4,50 cm. In de productinformatie staat: “Deze realistische dildo in de vorm van een penis is met de hand afgewerkt met oog voor de kleinste details, daardoor voelt deze dildo net aan als een echte penis!” Je ziet en voelt inderdaad bijna het verschil niet tussen een echte lul en deze kunstlul. Hij kan zo in Madame Tussauds! Met op het tekstbordje:

“Dit zijn de kloten van de keizer! AFBLIJVEN!”

De vraag is: van welke keizer is de leuter? CalExotics moet zich tijdens het ontwerp van hun indrukwekkend grote dildo hebben laten inspireren door een beroemde keizer. En hij was vast ook heel BERUCHT.

Keizers hebben een kleintje

Ik ben op onderzoek uitgegaan en tikte in google de volgende zoekwoorden in: “Keizer + Tampeloeris”. Je gelooft het niet, maar weet je waar ik terecht kwam? In de Efteling. Om precies te zijn: in het sprookjesbos. Op de website, die gaat over de Efteling, staat:

“Mysterie ontrafeld: piemel in het Sprookjesbos? Het is een van de best bewaarde geheimen van de Efteling. Heeft de naakte keizer in het Sprookjesbos daadwerkelijk een tampeloeres tussen zijn benen hangen?”

Keizers hebben een kleintjeDit gerucht doet al jaren hardnekkig de ronde. Ik lees verder: “De hoofdpersoon van het beroemde sprookje De Nieuwe Kleren van de Keizer waggelt elke paar minuten in zijn blote billen voorbij, maar zodra toeschouwers zijn jongeheer dreigen te zien, wordt zijn zaakje plotseling afgeschermd door een fontein.” Ik zie een aantal foto’s waarop te zien is dat we niet jaloers hoeven te zijn op de keizerlijke leuter. De keizer heeft een KLEINTJE. (Holle Bolle Gijs trouwens ook, maar Holle Bolle is gewoon te dik.) Ik kan je alvast verklappen: ALLE keizers uit de geschiedenis hebben een kleintje. Op 1 na! Wie dat is? Lees verder…. (foto: Looopings.nl)

Wie stond model voor The Emperors Realistische Dildo?

Wie stond model voor The Emperors Realistische Dildo?Keizers hebben een kleintje. Hoe ik dat weet? Er zijn van een groot aantal keizers en koningen autopsierapporten openbaar gemaakt. Daarin staat vaak ook wat vermeld over de intieme delen van de overledene. Zo staat in het autopsierapport van de beroemdste keizer uit de geschiedenis, Napoleon Bonaparte, dat hij een mini penis had. Zijn geslachtsdeel zag er volgens het rapport van een Engelse autopsie-arts uit als “een verschrompeld zeepaardje”. (Bron: De Kloten Van De Keizer, En Meer Geschiedenissen Die Je Niet Wilt Lezen – Hein Meijers)

Het ene na het andere autopsierapport ben ik gaan doorspitten van de beroemdste Romeinse keizers. Ik kwam tegen: Keizer Julius Caesar (mini penis), Keizer Augustus (mini penis), Keizer Nero (zero), Keizer Adrianus (had er twee! kleintjes) Maar nu komt het… De enige Romeinse keizer met een tampeloeris was…

Keizer Clodius Klabanus

Hiermee is het zaakje opgelost. The Emperors Realistische Dildo van CalExotics is dus hoogstwaarschijnlijk een kopie van de penis van keizer Clodius Klabanus. Geen ‘verschrompeld zeepaardje’ maar een VURIGE DEKHENGST!

Te koop bij Bol.com

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.