Latex Slipje met Interne Pomp Dildo en Anaal Plug

Latex Slipje met Interne Pomp Dildo en Anaal PlugAls je zoals ik over seksspeeltjes blogt, dan ga je daar ’s nachts over dromen. Het zijn bijna altijd rare dromen. Vannacht droomde ik over de latex slip met opblaasbare dildo en buttplug van het merk The Latex Collection.

Deze slip is te koop bij Bol.com

Kedeng Kedeng

Ik zit in de trein tegenover een man. De man is casual gekleed en heeft zijn haar in een scheiding. Ik zit daar in mijn latex slip. Verder ben ik naakt. Ik begin de aantrekkelijke man, die mij hoogst verbaasd aankijkt, uit te leggen dat in mijn slip twee dildo’s verborgen zitten die mij op dat moment dubbel penetreren. Ik vertel op zakelijke toon dat de anaal plug 11 cm. lang is en de gewone dildo een lengte heeft van 12 cm. De man knikt geïnteresseerd en glimlacht naar mij. Ik glimlach terug en vertel verder:

Latex slip met opblaasbare dildo en buttplug

Latex slip met opblaasbare dildo en buttplug“De zwarte latex slip ziet eruit als een gewone slip. Het latex is rekbaar en voelt aan als een tweede huid. Door de elasticiteit zal de slip altijd goed passen. Met dit handpompje…” Ik houd de knijpbal omhoog. “… kun je de twee dildo’s oppompen.” Ik knijp een paar keer hard in het pompje. Daarna geef ik de knijpbal aan de man. Ik kijk hem geil aan en zeg: “Zin om te POMPEN?” De man moet lachen. Met zijn grote handen begint hij krachtig lucht bij mij naar binnen te pompen. Ik voel de dildo’s als grote lullen in mij opzwellen, ze vullen mijn kutje en kontje helemaal op.

Heftiger klaarkomen door te variëren in dikte

Daarna doet de knapperd iets geweldig lekkers. Hij draait het ontluchtingsventiel open en laat wat lucht uit de dildo’s ontsnappen. Hij kijkt me aan en begint voor de tweede keer krachtig in de knijpbal te knijpen. Ik voel opnieuw twee grote lullen in mij opzwellen. De man laat de speeltjes wederom leeglopen en blaast ze vervolgens weer op. Dit variëren in dikte is genoeg voor mij om klaar te komen. Ik ontdek dat mijn orgasme veel heftiger voelt dan normaal.

Vaginaal + anaal is het hélemaalVaginaal + anaal is het hélemaal

Het heeft er vast en zeker óók mee te maken dat ik vaginale penetratie combineer met anale stimulatie. Tijdens masturbatie vergeten vrouwen en mannen nog te vaak de anus als erogene zone. En dat is jammer. Wist je dat de gevoelszenuwen in en rondom de anus lijken op die van de zenuwen in de clitoris en de vagina? Het voelt om die reden lekker wanneer de anus gepenetreerd en gestimuleerd wordt met een opblaasbare anaal plug. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat vrouwen veel explosiever klaarkomen wanneer zij het stimuleren van de clitoris en vagina combineren met anale seks.

Visitekaartje

Na mijn derde orgasme slaak ik voldaan een diepe zucht. “Ik ben zelden zó verwend”, zeg ik. “You can ring my bell.” De trein rijdt Station Amsterdam Centraal binnen. De man lacht vriendelijk en bedankt voor het compliment. Hij geeft mij de pompbal terug, staat vervolgens op en trekt vlug zijn jas aan. Uit de binnenzak haalt hij zijn visitekaartje. Hij geeft het mij en zegt, met een knipoog: “Voor als u nog eens van mijn diensten gebruik wilt maken.” Ik kijk op het kaartje en lees: “Ton’s Rijdende Fietsenmaker. LEKKER POMPEN – Trrring!

Deze slip is te koop bij Bol.com

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.