Latex slip met opblaasbare buttplug

Latex slip met opblaasbare buttplugTijdens de lunchpauze op kantoor.
Loes kijkt Gerard aan en zegt: “Ik wil jou al heel lang iets vragen.”
Gerard neemt een hap van zijn broodje kroket. “Wat?”, vraagt hij met volle mond.
Loes: “Nou. ik vraag me af. Hoe komt het toch dat jij altijd zo vrolijk bent?”
Gerard: “Hoe bedoel je?”
Loes: “Nou, de één na de ander wordt eruit geflikkerd hier. En jij blijft zo blij als een kind naar kantoor komen. Ben ik jaloers op. Hoe jij dat doet.”
Gerard veegt met de rug van zijn hand zijn mond schoon en moet even lachen. “Wil je dat echt weten?”, vraagt hij.
Loes knikt.
“Na mijn burn-out een paar jaar geleden ben ik latex slips gaan dragen. Hele strakke. Dat helpt!”
Loes fronst haar wenkbrauwen: “Latex slips?”
Gerard knikt: “Van het merk The Latex Collection.” Te koop bij Bol.com. Hij staat op van tafel en trekt zijn broek omlaag. Loes schiet in de lach.

“Gezien?”, vraagt hij.
Loes kijkt even ongemakkelijk om zich heen.
Latex slip met opblaasbare buttplug“Daar word je vrolijk van, hè”, grinnikt Gerard, terwijl hij zijn broek weer optrekt. Als hij weer is gaan zitten, zegt-ie: “Niemand kan het zien, maar in mijn slip zit een buttplug verstopt. De plug heeft een gladde schacht en is ongeveer 12 cm. lang en 4 cm. in diameter. Maar dat is niet alles. De buttplug is opblaasbaar door middel van een balpomp met drukregelaar. Na het pompen is de balpomp verwijderbaar. De latex slip is nauwsluitend maar heeft gelukkig een uitsparing voor mijn lul en ballen. Zo krijgt dat zaakje óók wat lucht.”
Loes knikt begrijpend en zegt: “Met die latex slip met opblaasbare buttplug kak jij nooit meer in!” Na een slok van haar koffie zegt ze: “Geef mij óók zo’n slip! Dan ga ik óók huppelend naar mijn werk.”

Gerard zegt: “Ik zal je wat vertellen… Overwerken wordt gewoon LEUK met de latex slip met opblaasbare dildo en buttplug. Na een stilte begint Loes te lachen. Vol verbazing roept zij uit: “Maar hoe komt iemand in godsnaam op het idee van zo’n slip met een opblaasbare buttplug?”
Gerard antwoordt: “Die tip kreeg ik van de dansende vuilnisman uit Venlo.”

De slip is te koop bij Bol.com

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.