René van der Gijp koopt de Sybian voor zijn vriendin

Vandaag vertel ik je alles over de Sybian Orgasme machine. Dat doe ik zoals je van mij gewend bent in een grappig verhaal. Dat speelt zich dit keer af in de studio van het televisieprogramma Veronica Inside. Ook als je geen fan bent van de mannen aan tafel, ik beloof je dat het leuk wordt…

Als je van plan bent de Sybian te kopen, lees dan eerst even mijn korte advies:

Advies: De Sybian is te koop bij Bol.com. Het apparaat kost een hoop geld. Gelukkig kun je sinds een aantal jaar ook de MotorBunny kopen. De Motorbunny lijkt als twee druppels water op de Sybian; hij doet net zo goed zijn werk en is stukken goedkoper. De MotorBunny kost € 1.199,-. Te koop bij Bol.com. Maar helaas vaak uitverkocht. Bij dildootjes.nl kun je de MotorBunny wel aanschaffen, zelfs wat voordeliger: € 999,00. Let op: Als je onze kortingscode gebruikt gaat van de prijs 10% af. Code is (vetgedrukt): dildootjes. De machine kost op het moment van schrijven € 999,00. Met de 10% kortingscode wordt dat dus: € 899,10. Bestel op deze pagina.

Meer weten over de MotorBunny? Klik hier.

René van der Gijp koopt de Sybian voor zijn vriendin

René van der Gijp zit aan tafel bij Veronica Inside. Naast hem zit Jan Boskamp en tegenover hem zitten Wilfred Genee en Johan Derksen. De sfeer aan tafel is voor de verandering eens vrouwvriendelijk! ❤

René: “Ik heb voor Veronica de Sybian gekocht.”
Jan: “Wat is de Sybian? En wie is Veronica?”
Wilfred: “Is dat nog steeds die vriendin die vindt dat jij niet kunt beffen?”
Johan: “Kan jij niet beffen, René?”
René kijkt Jan aan en antwoordt: “De Sybian is een sexmachine.”
Jan: “Een sexmachine?”
René: “De beste ter wereld.”

Scroll omlaag om verder te lezen…

Sybian Orgasme Machine

Johan: “Maar even René… Kun jij niet beffen?”
René: “Ik vind beffen smerig. Ik ben er niet goed in. We lagen in bed, mijn vriendin en ik, en opeens zegt ze: “Jij kan niet beffen!” Ik lig uitgeput tussen haar benen, met mijn bril half van mijn neus gezakt. Ik kijk haar aan met mijn bezwete kop en zeg: “Hoezo, ik kan niet beffen? Ik lik me het lazarus!” Weet je wat ze zegt? “Je lijkt wel een LAMA. Je moet niet SPUGEN. Je moet ZUIGEN.” Ik zeg: “Ik word duizelig van zuigen. Dan ga ik sterretjes zien.” Op dat moment klapt ze met kracht haar benen dicht. Ik krijg haast geen lucht meer joh.”
Johan: “Maar is een opfriscursus niks voor jou dan? Daar heeft je vriendin toch veel meer aan?”
Wilfred: “Opfriscursus beffen? Bestaat dat?”

Effectieve stimulatie clitoris

Effectieve stimulatie clitorisRené: “Het hele punt is, ouwe reus. Vrouwen hebben om tot een orgasme te kunnen komen directe stimulatie van de clitoris nodig. Ik heb me daar de laatste tijd een beetje in verdiept…”
Johan: “Is dat niet wat laat?”
René: “Weten jullie hoeveel vrouwen tijdens seks kunnen klaarkomen door enkel en alleen penetratie?”
René kijkt de tafel rond. Het blijft stil. Hij geeft zelf het antwoord: “20 tot 30% van de vrouwen. Gemiddeld. Blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Daarom kunnen vrouwen tijdens de geslachtsdaad moeilijk of zelfs helemaal niet tot een hoogtepunt komen. Daar word je niet vrolijk van, niet dan?” De mannen aan tafel knikken instemmend.
Dan neemt Johan het woord: “Het moet me toch van het hart, René. Wij hier aan tafel worden door de media altijd weggezet als vrouwenhaters…”
René maakt een wegwerpgebaar. “Onzin!’, roept hij. “Dat is toch onzin?” Hij haalt zijn schouders op en kijkt Jan Boskamp aan. Jan knikt instemmend. Hij vraagt: “Maar vertel eens over die Sybian Sexmachine? Moest jij die kopen van je vriendin?”
René, hoofdschuddend: “Ik moet niks, ouwe reus. Die heeft ze van me gekregen met dierendag.”
Jan: “Dierendag?”
René: “Ze is jarig op dierendag. 4 oktober.”
Johan en Wilfred moeten lachen.
René: “Maar die Sybian sexmachine is echt geweldig! Vrouwen komen er gillend op klaar.” Hij kijkt Johan aan: “Wist je dat de Sybian de enige sexmachine ter wereld is met een eigen Wikipedia pagina, zo beroemd is dit apparaat.

Vibreren + Roteren

Vibreren + RoterenHet unieke van de Sybian is dat deze machine geen stotende bewegingen maakt, zoals een gewone neukmachine dat doet. De dildo van de Sybian werkt veel effectiever: hij vibreert en roteert op hetzelfde moment. Deze vibratie- en rotatiebewegingen werken onafhankelijk van elkaar; de intensiteit van de vibraties en de snelheid van de rotaties zijn gemakkelijk met een afstandsbediening te regelen.”
De mannen aan tafel luisteren aandachtig naar René’s uiteenzetting.
René: “Er is nog een belangrijk verschil tussen een gewone neukmachine en de Sybian: op de Sybian gaat een vrouw altijd in de Girl on top positie zitten. Dit standje zorgt voor de beste stimulatie. Altijd in deze positie zal de vibrator tegelijkertijd gaan vibreren en roteren, zodat zowel de clitoris als de G-spot optimaal worden gestimuleerd. Orgasmes schijnen zo hevige te kunnen zijn dat sommige vrouwen het gelukzalige gevoel krijgen even uit hun lichaam te treden.”

Demonstratie video Sybian

Enige nadeel: het geluid !!!

Jan: “Is jouw vriendin er blij mee?”
René: “Blij? Ik zal het je sterker vertellen, ouwe reus. Veronica en ik latten samen. Zij heeft een appartementje in Scheveningen van me gekregen. Op een avond ben ik de Sybian bij haar langs gaan brengen. We zijn hem natuurlijk meteen gaan uitproberen! Stekker in het stopcontact…” René laat even een stilte vallen. Dan roept hij, gierend van het lachen: “EEN TERING HERRIE !!! Alsof er een vrachtwagen door je kamer rijdt! Ik zweer het je! TRILLEN DAT DING !!! TRILLEN !!! Al haar vullingen zijn uit haar mond getrild.”
Wilfred: “Haar wimpers zijn blijven plakken?”
René: “Maar nu komt het… Veronica kreeg zittend op de Sybian het ene na het andere orgasme. Het was allemaal heel intens, de tranen stroomden over haar wangen. Ik hield het ook niet droog, kan ik je vertellen. Ik vond het geweldig voor die meid !!! Dus ik pakte de afstandsbediening en zette de machine steeds wat harder. En nóg wat harder… Opeens begint ze heel hard te gillen. Ze gilt het uit man:

“Oooooooooh Jooooooris !!!”, gilt ze.

Ik schrik me kapot man. “Joris? Hoor ik dat nou goed? Who the fuck is JORIS?”, schreeuw ik boven de herrie uit. Weet je wat ze gilt? Zo heet mijn CLITORIS !!!”

De mannen aan tafel moeten lachen.

De buren

De burenRené: “Maar nu komt het… Opeens wordt er heel hard op het raam gebonsd. *BAM*BAM*BAM*BAM* En er wordt aangebeld. *DING*DONG*DING*DONG*DING*DONG* Veronica doet vlug de Sybian uit en ik ren in paniek door het huis naar de gang toe. Als ik de voordeur opentrek, zie ik de buurvrouw staan. En de buurvrouw van de buurvrouw. En de buurvrouw van de buurvrouw en daar weer de buurvrouw van…”
Johan: “De hele flat stond boos bij je voor de deur.”
René: “Weet je wat de buurvrouw zegt?”
Johan: “Nou?”
René: “Wij willen óók op de Sybian!”

Advies: De Sybian is te koop bij Bol.com. Het apparaat kost een hoop geld. Gelukkig kun je sinds een aantal jaar ook de MotorBunny kopen. De Motorbunny lijkt als twee druppels water op de Sybian; hij doet net zo goed zijn werk en is stukken goedkoper. De MotorBunny kost € 1.199,-. Te koop bij Bol.com. Maar helaas vaak uitverkocht. Bij dildootjes.nl kun je de MotorBunny wel aanschaffen, zelfs wat voordeliger: € 999,00. Let op: Als je onze kortingscode gebruikt gaat van de prijs 10% af. Code is (vetgedrukt): dildootjes. De machine kost op het moment van schrijven € 999,00. Met de 10% kortingscode wordt dat dus: € 899,10. Bestel op deze pagina.

Meer weten over de MotorBunny? Klik hier.

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.