Drilldo – Boormachine met draaiende dildo

De echte doe-het-zelvert ken niet zonder de Gamma. Maar de Drilldo 6-Piece Deluxe Set zul je niet vinden bij de Gamma, want deze gereedschapskist is niet gevuld met schroeven, bouten en moeren, maar met een echte oplaadbare boormachine waarop je één van de 2 dildo’s kunt bevestigen. Een ideaal cadeau voor Kees de klusser die zijn hand niet omdraait voor een kut klus.

Realistische dildo’s

De huidkleurige dildo’s zijn realistisch vormgegeven en zijn gemaakt van buigzaam PVC. De pikken hebben een ronde, gladde eikel en zijn rondom de schacht voorzien van duidelijk voelbare aderen voor extra stimulatie. De ene dildo is 25,4 cm. lang, de tweede is groter: 30,48 cm.

De Drilldo 6-Piece Deluxe Set bestaat uit:

Boormachine (oplaadbaar)
Realistische dildo
Realistische dildo (groot)
Vac-U-Lock Plug
Veiligheidsvest
Veiligheidsbril
Opbergtas

Let op: alleen de eenvoudige set is nog verkrijgbaar. Bekijk die hier.

Nieuw: geen draaiende maar STOTENDE dildo boormachine

Lees ook: Hoe werkt de Drilldo? en Rollenspel: de kinky klusjesman en de geile huisvrouw (leuk!)

Andere goedkopere sets die te koop zijn: Drilldo 3-Piece Starter Set (boormachine + 1 dildo + opbergtas) en de Drilldo 6-Piece Spiral Set (voor anale seks: boormachine + geribbelde dildo + anaaldouche, enzovoorts)

Hoe werkt de Drilldo?

Hoe werkt de Drilldo?Bevestig de Vac-U-Lock plug in de boormachine en draai hem vast. Hierna bevestig je jouw favoriete dildo. Gebruik tijdens het klussen alleen glijmiddel op waterbasis. De bijgeleverde plug is compatibel met alle Vac-U-Lock sextoys uit ons assortiment. Houd er wel rekening mee dat grote, zware toys te heftig kunnen zijn voor de boormachine.

De Drilldo 6-Piece Deluxe Set is echt een unieke maar ook een erg grappige sextoy. Ik kan mij voorstellen dat koppels met deze set heel kinky rollenspellen kunnen spelen. Dan trekt hij een blauw pak aan en speelt voor Knutselsmurf die met zijn boormachine de Smurfin klaar smurft. Of Gargamel. Maar een spannender fantasie is die van de kinky klusjesman en de geile huisvrouw. Voor meer erotische rollenspel artikelen en sexy kleding, kijk in het archief.

Ter inspiratie…

Rollenspel: de kinky klusjesman en de geile huisvrouw

Rollenspel: de klusjesman en de huisvrouw “Mevrouwtje, mevrouwtje… Wat een gekkigheid toch! Wie komt er nou klem te zitten in het raam? Met dat hele kleine kontje van u! Was u bij uzelf naar binnen aan het gluren? Wacht, laat mij u even helpen. Kunt u wat dieper voorover buigen? Ja, nu kan ik overal goed bij. ?  Ik zal mij trouwens even voorstellen… Ik ben Kees de klusjesman van klusbedrijf “KLAAR IS KEES”. Voor al uw kut klussen. De vrouwtjes noemen mij SMEERKEES.

Ik zie dat het raam is verzakt, het zal een lam schroefje zijn. Ik zal die er even voor u in NAAIEN *kuch* DRAAIEN. Kunt u nóg wat dieper voorover bukken? Dan kan ik overal goed bij. Maar ik zet nu eerst even mijn veiligheidsbril op, voor het geval ik tijdens het boren uw waterleiding raak. En ik trek uit voorzorg even mijn veiligheidsvest aan, voor het geval uw man mij straks in elkaar timmert.”

Wat later…

“Zó, mevrouwtje. Klaar is Kees! Effe lekker geboord! Met mijn Drilldo – Boormachine met draaiende dildo. Ik zag dat het raam wel een sopje kan gebruiken, maar daarvoor moet u even de glazenwasser bellen. Mijn moeder heeft trouwens een hele goeie glazenwasser. Dat moet ook wel want mijn moeder werkt achter de ramen. Maar u kunt ook de brandweer bellen, die spuiten hem sneller schoon. Toevallig is mijn vader Kees brandweerman, maar Kees is wel een beetje een MAFKEES.”

Lees ookThrust-Bot Stotende Sexmachine

Meer erotische rollenspellen

Meer sex tools

Thrust-Bot Stotende Sexmachine
Night Stick / Hammer met 2 verwisselbare koppen
Mighty Screw Dildo
Duimstok
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.