Satisfyer Pro Penguin Next Generation

Satisfyer Pro Penguin Next GenerationDat bossie tulpen uit de supermarkt kan écht niet meer! Nee. Als jij jouw meisje wil verrassen, dan geef je haar de Satisfyer Pro Penguin Next Generation cadeau. Daar wordt lief nóg liever van. 🙂 Is de lezer van dit tekstje een vrouw? Dit heerlijke zuig speeltje is natuurlijk ook ideaal om jezelf mee te verwennen, want oh oh oh… wat VERDIEN jij dat!

Nieuw: Mét vibraties

›› Satisfyer Pro Plus Vibration
›› Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
›› Satisfyer Pro 4 Couples

Waarom is de Satisfyer Pro Penguin speciaal?

Dit guitig ogende speeltje trilt niet zoals een normale vibrator, maar zuigt zachtjes aan de clitoris, met de nieuwe, revolutionaire luchtdruktechniek. Dit voelt aan als orale seks maar dan gecombineerd met stimulatie met de vingers. Alsof je dus vakkundig wordt gebeft. Tijdens het zogenaamde luchtdruk pulsatieproces wordt de gevoelige clitoris niet aangeraakt, zodat het vervelende probleem van overstimulatie niet kan optreden. Door deze touch-free stimulatie worden meerdere en intensere orgasmes na elkaar mogelijk, vaak al binnen enkele minuten.

10% korting

Besluit je de Satisfyer Pro Penguin Next Generation via mijn weblog te kopen, dan mag ik je van EDC Internet uit Veendam (de eigenaar van Dildootjes.nl) 10% korting geven op dit artikel. Voer tijdens het bestellen de vetgedrukte kortingscode in: dildootjes.

Ervaringen met deze luchtdrukvibrator

Op internet beschrijven vrouwen hun ervaringen met de Satisfyer Pro Penguin als “hemels lekker”. Ook dames die op de normale manier moeilijk of niet kunnen klaarkomen, krijgen met de luchtdruk vibrator wel snel een orgasme. Daarom geeft de fabrikant op zijn populaire product een 100% orgasme garantie. Klinkt dit niet allemaal te mooi om waar te zijn? Nee. De luchtdruk vibrator is niet toevallig de populairste en best verkochte clitoris stimulator van dit moment. Ook bloggers, tot testers en seksuologen zijn bijzonder positief.

Opvolger van de Satisfyer Pro 2. Gold

De aller eerste Satisfyer die op de markt verscheen is de nog altijd heel populaire Satisfyer Pro – Gold. De Satisfyer Pro Penguin maakt onderdeel uit van Satisfyer’s “The Next Generation”, een serie nieuwe en op een aantal punten verbeterde modellen. Alle bekende toy testers, zoals Luna, Cara Sutra & Emmeline Peaches, zijn het erover eens dat alleen de Penguin de enige echte aanwinst is. In haar review over de Satisfyer Pro Penguin schrijf bijvoorbeeld Emmeline Peaches: “Oh yes, this isn’t just a cute little novelty. It’s the real deal.” Verderop: “(…) because the Satisfyer Pro Penguin is so compact I can use it with pretty much any other insertable toy I want.”

Hoe gebruik je de Satisfyer Pro Penguin Next Generation?

Hoe gebruik je de Satisfyer Pro Penguin Next Generation?De Satisfyer Pro Penguin kan in 11 verschillende standen aan de clitoris zuigen. Zuigen doet dit speeltje met pulserende luchtdrukgolven. Doe je de vibrator aan, dan start hij in de laagste luchtdruk stand, zodat je eerst even kunt wennen aan deze bijzondere massage. Daarna kun je door op de grote ovale knop te drukken de intensiteit verhogen. Elke keer dat je de knop indrukt neemt de intensiteit met één niveau toe. In de laagste stand zuigt de Penguin strelend en tintelend zacht, in de hoogste stand massert hij de clitoris hard en intensief.
Duw nu de schaamlippen wat van elkaar zodat de clitoris vrij komt te liggen. Plaats vervolgens de siliconen kop over de clitoris heen. De Penguin voelt superzacht aan op de huid en dankzij zijn bredere rand heb je een optimale controle. Zit de kop eenmaal comfortabel in de holte, dan heb je de ideale positie te pakken en hoef je het speeltje daarna niet nog eens te verplaatsen. Wij adviseren glijmiddel te gebruiken op waterbasis.

De Penguin is volledig waterdicht, dat betekent dat je hem helemaal onder water kunt houden. Ga je met de vibrator in bad of hot-tub, dan zul je ervaren dat de pulserende luchtdrukgolven door het water extra intens aanvoelen. Maar ook om een andere reden is het prettig dat de Penguin waterdicht is; er kan daardoor geen smeermiddel of andere vloeistof het apparaat binnendringen waardoor het speeltje 100% hygiënisch en veilig is te gebruiken.
Het witte siliconen mondje is geheel verwijderbaar zodat je het eenvoudig kunt schoonmaken of vervangen. Batterijen heb je niet nodig want de Penguin is oplaadbaar met behulp van de meegeleverde magnetische USB-oplaadkabel. Na 3 uur laden is de accu vol en heb je bijna 2 uur speelplezier.

Eigenschappen:
– Luchtdrukstimulatie
– Waterproof
– 11 intensiteitsstanden
– USB-oplaadbaar
– Goede grip
– Zacht siliconen
– Verwijderbare mondje
– Verwijderbaar strikje
– Makkelijk schoon te maken

10% korting

Besluit je de Satisfyer Pro Penguin Next Generation via mijn weblog te kopen, dan mag ik je van EDC Internet uit Veendam (de eigenaar van Dildootjes.nl) 10% korting geven op dit artikel. Voer tijdens het bestellen de vetgedrukte kortingscode in: dildootjes.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Nieuw: Mét vibraties

›› Satisfyer Pro Plus Vibration
›› Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
›› Satisfyer Pro 4 Couples

›› Nieuw: De vibrator Top 10 - Bekijk hier - Wat zijn de 10 beste en populairste vibrators

Ik ben Annette Broekhuijsen 😁 en ik blog over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, onderdeel van EDC Internet BV in Veendam.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, VibratorPlaza.nl en Shoppie.nl