Lak & latex lakens voor een erotische massage

Lak & latex lakens voor een erotische massageWanneer stelletjes avond aan avond alleen nog maar geeuwend op de bank voor de kijkbuis hangen (of klink ik nu ouderwets?), dan wordt het hoog tijd dat zij elkaar weer eens flink verrassen, bijvoorbeeld met een erotische massage. Dildootjes verkoopt diverse artikelen die in de slaapkamer een romantische sfeer creëren en de massage nóg spannender maken. Voorbeelden zijn: massage oliën, glijmiddelen, massage apparaten, massage- en geurkaarsjes, bodypaint in de smaken vanille, chocola en aardbei en kietelveren.

Lak & latex lakens voor een erotische massage

De beste plek voor een erotische massage is comfortabel op bed of op een zacht kleedje of dekentje op de grond. Bij een knisperend haardvuur en met zwoele muziek op (ouderwets vinyl)? Mobieltjes uit. Kleren uit. Smartwatch vergeten! Jouw partner kan ontspannen op zijn/haar rug of buik gaan liggen met eventueel een kussen onder het hoofd. Door voorafgaand aan de massage een handdoek neer te leggen, voorkom je dat er olie of glijmiddel op het bed of kleed komt. Maar je kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van een speciaal daarvoor gemaakt sekslaken.

›› Bekijk alle beschikbare modellen

Beschermen tegen vloeistoffen

Beschermen tegen vloeistoffenSeks lakens zijn gemaakt van kwaliteit stretch lak of latex en hebben tot voordeel dat ze het bed of textiel beschermen tegen vlekken van massageolie en glijmiddel of zweet en andere vloeistoffen. De lakens zijn groot van omvang (ter grootte van een tweepersoonsbed) en gemakkelijk na gebruik met de hand schoon te maken met een milde zeep. Ze zijn te bestellen in de kleuren zwart, rood en paars. Een voorbeeld van een goed sexlaken dat heerlijk aanvoelt is het Orgy lak laken uit de Fetish Collection. Er bestaan ook sexlakens met een opblaasbare rand aan de zijkant zodat het vocht niet naar beneden kan lopen. Een voorbeeld is het Opblaasbaar Vinyl Laken. Doe het laken om je bed, blaas de 14 centimeter hoge rand op en jullie zijn helemaal klaar voor de natste spelletjes.

Soorten lakens

Soorten lakensEr bestaan verschillende soorten seks lakens. Naast de bovengenoemde grote lakens bestaan ook lak en latex hoeslakens, kussenslopen en bedovertrekken. De hoeslakens zijn voorzien van elastische hoeken zodat ze gemakkelijk over het matras van het bed zijn te vouwen. Het dekbed hoeslaken van glanzend lak doe je om de deken of dekbed en het kussensloop met verdekte opening beschermt het kussen tegen vlekken.

Ik zou zeggen: lekker kliederen en kledderen! En wie weet leidt al dat geglibber en geglij wel tot een stomende vrijpartij.

Sekslakens bestellen

Glossy Games Lak Laken Met JustGlide Glijmiddel 1000 ml
Opblaasbaar Vinyl Laken - Zwart
Lak hoeslaken zwart
Lak laken zwart
Lak dekbed overtrek zwart
Lak laken Zwart
Lak laken zacht zwart
Lak laken Rood
Vinyl Lak Laken - Wit
Lak laken Paars
Lak laken Bordeauxrood
Lak Kussensloop Zwart
Latex talkpoeder 50 gram
›› Nieuw: De vibrator Top 10 - Bekijk hier - Wat zijn de 10 beste en populairste vibrators

Ik ben Annette Broekhuijsen 😁 en ik blog over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, onderdeel van EDC Internet BV in Veendam.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, VibratorPlaza.nl en Shoppie.nl