Rollenspel buttplugs met staart

Sommige mannen zijn een beest in bed, die laten hun bedpartner alle hoeken van de slaapkamer zien. BRULLEN van genot, zo heerlijk is dat! Maar het ene beest is het andere beest niet, dat begrijp je wel. Zo heb je mannen, dat zijn net dekhengsten. Die klimmen er hinnikend bovenop en gaan maar door. Maar je hebt ook de wipkonijnen, die doen het effe vlug. De luie varkens bestaan ook, die liggen op hun rug met hun pens omhoog. En Lowieke de vos is sluw. Hatsekidee! Die wipt stiekem de buurvrouw. (Als ‘de poes’ krols is en de buurt bij elkaar krijst.)

Inhoudsopgave

1. Rollenspel buttplugs met staart;
2. Puppy Play artikelen en buttplugs;
3. Pony Play artikelen en buttplugs;
4. Foxtail buttplugs;
5. Bunny Play buttplugs & artikelen;
6. Kitty Play buttplugs & artikelen;
7. Piggy Play buttplugs

Rollenspel buttplugs met staart

Rollenspel buttplugs met staartBij elk dier in mijn intro verkoopt Dildootjes.nl een bijpassende buttplug met staart. De buttplugs zijn geribbeld of glad en gemaakt van hoogwaardig aluminium, siliconen of TPR plastic. De staart is klein en pluizig of lang en vol en kan bij elke beweging natuurgetrouw heen en weer zwiepen. Deze zogenaamde pet play buttplugs zijn heel geschikt om te dragen tijdens het spelen van erotische rollenspellen. Gebruik jouw levendige fantasie en leef je beestachtig uit!

Voor animal roleplay zijn beschikbaar de pony play en foxtail buttplugs, beide anaalpluggen met een mooie lange volle staart eraan. Kruip je liever in de rol van een onschuldig konijntje, poesje of biggetje, kies dan voor de bunny, kitty en piggy play artikelen. De hond is BRAAF! Wil Boris uit? Dan gaat eerst de halsband om, daarna de broek omlaag, vervolgens krijgt Boris zijn echt kwispelende puppy tail met draadloze afstandbediening ingeplugd. Een straatje om was nog nooit zo spannend. En de buurtjes kijken nergens van op, want die spelen in het weekend pony play. In het Amsterdamse bos. De buurvrouw is het paard.

Op deze pagina bespreek ik alle verschillende soorten rollenspel buttplugs, je kunt ze direct bij ons bestellen. Bij elke plug geef ik ook bijpassende BDSM-artikelen, zoals halsbanden en riemen, maskers, muilkorven en hoofdtuigen, mondknevels en ballen en zweepjes.

Bekijk hier alle rollenspel buttplugs. Als je verder leest, zie je mijn handige overzicht.

Puppy Play artikelen (buttplugs e.d.)

Puppy Play buttplugs & artikelenPuppy play of dog play is een vorm van Animal Roleplay, een spel dat vaak wordt gespeeld in een BDSM omgeving. De onderdanige deelnemer speelt de rol van dier, in dit geval een puppy of volwassen hond, de dominante deelnemer is de Alpha, oftewel: de baas of ‘het vrouwtje’. Voor sommige mensen is petplay vooral een spannend erotisch spel, waarbij het seksuele aspect op de voorgrond treedt. Voor anderen is roleplay alleen een ‘state of mind’, waarbij niet de seks maar de relatie voorop staat.

Heeft meneer De Vries thuis de broek aan? Dan gaat die broek onmiddellijk uit! Want het vrouwtje is vandaag de baas en meneer De Vries is een HOND. Geen grote, gevaarlijke Dobermann, ben je belazerd! Mevrouw De Vries wil een klein, lief kuttenlikkertje. Maar zo’n lange met korte pootjes is ook leuk. De bef-tekkel noemen we Snikkel. “Moet Snikkel een plasje doen?” Dat komt dan mooi uit, het vrouwtje moet nog boodschappen doen. Hondenvoer kopen.

Puppy Play artikelenPuppy play wordt nog spannender wanneer je daar speciale seksartikelen voor gebruikt, zoals de hondenstaart buttplugs die soepel zijn en meebewegen, waardoor ze echt lijken te kwispelen. Bij Dildootjes.nl kun je verschillende siliconen buttplugs kopen in de vorm van een puppystaartje. De kleine buttplugs zijn heel geschikt voor beginners; deze zijn veilig te gebruiken zodat je zorgeloos kunt wennen aan een anaal plug. De grote buttplugs dragen prettig voor wie ervaring heeft. Wil je jouw puppy graag belonen omdat hij braaf is? Dat kan met de vibrerende puppytail buttplug met draadloze afstandsbediening. Met een eenvoudige druk op de afstandsbediening bezorg je hem of haar van kop tot teen een golf van stimulerende trillingen. Daarbij kan je kiezen, of switchen indien je dat verkiest, tussen vijf verschillende standen. Hieronder vind je een paar voorbeelden van hondenstaart buttplugs.

Braaf! Puppy tal met draadloze afstandbediening
Beagle Staart Buttplug - Zwart/Blauw
Bekijk hier alle rollenspel buttplugs

Heb je de smaak te pakken, kleed jouw trouwe viervoeter dan helemaal aan met een hondenkop masker, een halsband (ook elektronisch met remote control, voor plaagstootjes of straf) met riem en in zijn bek gaat een mondbit in de vorm van een groot, sappig bot. En de stevige paddle van Oxballs gaat mee naar de puppycursus. Is de puppy stout? Train hem gehoorzaam te zijn en sla met de paddle zachtjes tegen zijn ballen. Sla je hard op zijn blote billen, dan blijft de afdruk van een hondenpoot achter. JANK!

Speelse hondenkop kap
Elektro halsband met afstandsbediening
STAY Aluminium/Siliconen Oxballs Paddle
Vibrerende hondenstaart anaalplug
Mondbit zwart
Siliconen Bot Gag
Leder imitatie hondenmasker
Siliconen Halsband - Zwart
Halsband Met Riem - Zilverkleurig

Pony Play artikelen (buttplugs e.d.)

Pony Play buttplugs & artikelenWaar gaan de buurtjes heen? Die gaan uit rijden. Paardje rijden. In het Amsterdamse bos. De buurvrouw is het paard. Of eigenlijk PONY, want Ankie is maar een klein vrouwtje. Ankie en Karel spelen elk weekend Pony Play, daarbij zit Karel niet op Ankie’s rug, maar hij laat zich voortrekken in een zogenaamde ‘sulky’, dat is een lichte tweewielige kar die vooral in de drafsport gebruikt wordt. Toen Ankie trouwde met Karel kreeg zij de sulky, een bijzonder mooi antiek exemplaar, als huwelijksgeschenk van haar vader. Ankie’s ouwe heer speelde vroeger met haar moeder ook vaak Pony Play, meestal op een zondag op het parkeerterrein achter de winkel. (De man was paardenslager! Hoe verzin je het? De slager leeft nog, zijn vrouw niet meer. Opgegeten.)

Als meisje wilde Ankie nooit op paardrijles, zoals haar vriendinnetjes. Ankie wilde dolgraag ZELF worden bereden. Het liefst door een Prins, maar het werd Karel, die zij op haar zestiende al ontmoette. Een paar jaar later trouwden ze. Tijdens de huwelijksnacht plugde Karel voor de eerste keer een pony play buttplug in Ankie’s achterste. Hij zette haar ook een prachtige leren pony hoofdtuig op, stopte een knevel in bitvorm in haar bek en die nacht werd Ankie met de flexibele rijzweep op haar blote billen de huwelijkssuite doorgeslagen.

Dildootjes.nl verkoopt diverse pony play buttplugs en andere BDSM artikelen waarmee je samen met jouw partner kunt paardje rijden. De rode buttplugs met lange paardenstaart zijn van het bekende merk DocJohnson. De kleine buttplug is geschikt voor de beginner, de medium voor de ervaren gebruiker. Beide plugs hebben een platte onderkant zodat ze niet naar binnen kunnen schieten. Met de overige artikelen kun je het paard helemaal optuigen. Vergeet de suikerklontjes niet!

Kleine Pony Play buttplug
Pony Play Buttplug medium - rood
XL Butt Plug met Vossenstaart

Strict Leather Face Harness
Dildo Met Zweep
Leren tuigje met mondknevel
Strict Leather silliconen knevel in bitvorm
Strak leren kort rijzweepje
Beginners Bit gag

Foxtail buttplugs

XL Butt Plug met Vossenstaart
Goudkleurige buttplug met witte vossenstaart
Grote goudkleurige buttplug met vossenstaart
Anaaldildo met vossenstaart
Grote goudkleurige buttplug met donkerbruine vossenstaart
Goudkleurige buttplug met gestreepte vossenstaart
Kleine zilverkleurige buttplug met vossenstaart
Medium zilverkleurige buttplug met vossenstaart
Medium zilverkleurige buttplug met gestreepte vossenstaart

Bunny Play buttplugs & artikelen

Speel jij voor het schattige, witte dwergkonijn dat probeert weg te vluchten voor het GROTE GEILE WIPKONIJN? Stop eerst een van onze bunnytail buttplugs in jouw holletje, dan kan hij DAAR tenminste niet in!

Konijnenstaart Plug
Goudkleurige buttplug met bruine konijnenstaart
Zwarte Buttplug met zwarte konijnenstaart
Goudkleurige buttplug met witte konijnenstaart
Zilverkleurige buttplug met bruine konijnenstaart
Konijnenstaart Buttplug
Zwarte buttplug met witte konijnenstaart

Kitty Play buttplugs & artikelen

Bad Kitty Siliconen Kattenstaart Anaalplug
Mini zweep Bad Kitty
Zweep Bad Kitty
Cat mask Bad Kitty

Piggy Play buttplugs

Glazen anaalplug met varkensstaart
Gordeldier anaalplug met 7 ribbels
Pig Tail
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.

›› Bezoek ook eens onze andere blogs: VibratorPlaza.nl en Shoppie.nl