Kitten Play BDSM rollenspel sextoys

Josje en Josien zijn een stelletje. Een leuk stelletje, geen saaie mutsen. Om het ook in bed spannend te houden, spelen ze vaak erotische rollenspellen, zoals lerares & scholiere, bazin & secretaresse, dokter & patiënte. Een paar weken geleden speelden ze puppy play (wat is dat?), met alles erop en eraan. Maar op het laatst vond Josien het niet leuk meer; pup Josje liet haar plasje lopen. Toen Josien het zag gebeuren, riep ze geschokt: “Je pist de hele vloer onder! Rot hond!” Josien houdt meer van katten. Daarom spelen ze vandaag Kitten Play.

Wat is Kitty play?

Kitten Play wordt ook wel ‘Kitty Play fetish’ genoemd en maakt net als puppy play onderdeel uit van Pet Play, dat op zijn beurt ook weer een subcategorie is van BDSM. De spelers van Kitten Play nemen de rol aan van de dominant en de onderdanige. De onderdanige speelt bij Pet Play voor huisdier, in dit geval dus een kitten of kat. De dominant neemt de rol op zich van ‘baas’. Of ‘eigenaar’ of ‘houder’, in het geval van katten; die hebben geen baas! Een belangrijk aspect bij Kitten Play is de liefde voor het huisdier. De dominant zorgt voor hem of haar en het dier kan op zijn eigenaar vertrouwen. Het rollenspel kan een seksuele lading hebben, maar dat hoeft niet per se. Voor kitten play kun je bij dildootjes speciale sextoys kopen, zoals een buttplug met lange kattenstaart, een masker met puntige oortjes en een compleet katten kostuum. Ik zal nu de onderstaande artikelen kort bespreken.

Kitty Play BDSM rollenspel sextoys

Meer pet play artikelen

> Meer kitten play sextoys bij Bol.com
> Meer puppy play sextoys bij Bol.com
> Meer pony play sextoys bij Bol.com
> Meer hondenmaskers bij Bol.com

De Bad Kitty Siliconen Kattenstaart Anaalplug (uitverkocht) is een lange, buigzame, pluizige en flexibele kattenstaart met aan het einde een siliconen buttplug. De vorm van de plug zorgt ervoor dat deze gebruiksvriendelijk is en makkelijk ingebracht kan worden. De buttplug heeft een platte onderkant en is 10 cm. lang, maximale diameter: 3.50 cm. De staart is lekker lang: 70 cm. Je voelt je echt een kat! Maar een kat heeft niet alleen een staart, hij heeft ook oortjes en een snoet. Het Lak Masker Met Kattenoortjes en het Cat mask van het merk Bad Kitty zijn maskers met puntige kattenoortjes en grote openingen rondom de ogen. De mond wordt vrij gehouden. De maskers zijn gemaakt van lak en nubuck leer en hebben een goede pasvorm. Wie geen buttplug in wil en geen masker op wil, kan ook kiezen voor het Kitty kostuum van het merk Music Legs. In dit stoute stoeipoes pakje zie je eruit als een lief poesje. Het sexy poezen kostuum bestaat uit een jarreteltop met roze strikjes. Aan de top is een zachte staart bevestigd die je zelf in de gewenste vorm kunt buigen. De jarreteltop heeft ruches aan de achterkant waar je billen uitdagend onder vandaan komen. Je ontvangt bij de jarreteltop een bijpassende string.

Josje en Josien spelen kitten play

Josje en Josien liggen nog in bed. Het is al laat in de ochtend. Josje slaapt nog half, maar Josien is klaarwakker. Ze verveelt zich. Als zij zich zachtjes tegen Josien aanvlijt, fluistert zij in haar oor: “Ik ben een poes! MIAUW!” Daarna pakt ze haar vriendin’s hand en begint die te likken. Josje trekt vlug haar poot terug. “Ik hoef niet gewassen te worden”, zegt ze zachtjes. “Lik mijn poes maar, daar heb ik meer aan.” Josje moet grinniken. Dan vraagt ze: “Zullen we kitten play spelen?” Josien kreunt even en draait zich op haar rug. Ze zegt met één oog open: “Is goed. Doe dan je poezenpakje aan, dat staat je altijd zo poezelig.” Josje vraagt: “Krijg ik dan een kommetje melk?” Josien knikt en zegt: “Chocolademelk krijg je. Kleed je maar snel om.”

2 minuten later…

Josje staat naast het bed. Verkleed in haar Kitty kostuum. Met in haar kont de buttplug met lange kattenstaart. Josien is rechtop gaan zitten en zegt gapend: “Je ziet er bijzonder sexy uit, zéker voor een kat!”. Josje heeft het bijpassende stringetje dit keer uitgelaten. Josien wijst naar Josje’s kruis en grinnikt: “Ik zie je poes.” Josje schiet even in de lach. Als Josien uit bed is gestapt, geeft ze haar vriendin een zoen en zegt: “Ik ga melk voor je pakken, kruip maar achter me aan. Ik speel vandaag voor moederpoes.” Josje volgt de moederpoes naar de keuken, op handen en voeten en met haar kontje in de lucht. Haar lange kattenstaart zwiept vrolijk heen en weer. Als ze in de woonkamer zijn aangekomen, miauwt ze een paar keer.
“Je klinkt krols”, lacht Josien.

Maar dan opeens…

veert Josje op van de vloer en rent in paniek naar de bank en springt er krijsend bovenop. Met haar wijsvinger priemend naar de openstaande keukendeur gilt ze: “EEN MUIS !”
Geschrokken kijkt Josien om zich heen. “Een muis?” gilt ze. “Waar?”
“Daaaaaaaaaarrrrr!!!!”, gilt Josje nóg harder.
Ook Josien rent in paniek naar de bank en springt er gillend bovenop. Ze slaat haar armen om Josje heen en houdt haar stevig vast. Dan begint ze nerveus te lachen. Ze hinnikt: “Twee katten die bang zijn voor een muis!”
Josje moet ook lachen en roept: “Wat een GILLER!” Als zij zich omdraait om te zien waar de muis is gebleven, begint ze van de zenuwen aan haar kont te krabben. Josien ziet het en gilt: “VLOOIEN !!!”

Kitty Play BDSM rollenspel sextoys

Meer pet play artikelen

> Meer kitten play sextoys bij Bol.com
> Meer puppy play sextoys bij Bol.com
> Meer pony play sextoys bij Bol.com
> Meer hondenmaskers bij Bol.com

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.