Vibrator in de vorm van een ijsje

Tessa Bakker is geboren en getogen in Weesp. In dit stadje aan de Vecht woont zij nog steeds. Weesp staat bekend om zijn enige overgebleven stadsgracht en natuurlijk de Weespermop, een koekje met daarin amandelspijs. Leuk om te weten is dat iemand die in Weesp geboren is, ook een Weespermop genoemd wordt. Tessa is dus een echte Weespermop. Zo ziet zij er ook uit; een beetje rond. Maar dat is niet de schuld van de Weespermop – want die vindt Tessa niet te vreten. Nee. Tessa is wat aan de zware kant omdat zij verslaafd is aan de ijsjes van Nelis, de bij vele mensen in de regio bekende IJssalon. Nelis maakt met de hand overheerlijk ijs van vers fruit en veel room en boter. Héél véél room en boter! Tessa weet donders goed dat ze wat aan de zware kant is. Een keer stond ze naakt voor de spiegel zichzelf uitgebreid te bekijken en toen dacht ze: ik zie eruit als een ijsje met DRIE BOLLEN. Maar ze dacht ook: ach, wat kan mij het schelen? Geen REET!

Maar dat laatste denkt Tessa niet meer, want sinds kort heeft ze een nieuwe vriend. En die jongen vindt zij zó leuk, dat ze er een beetje leuk wil uitzien. Dat treft, want Marco heeft een sportschool in Amsterdam- Zuidoost. Daar kun je Tessa tegenwoordig vinden, soms wel drie of vier keer in de week. Op zaterdagmiddag gaat ze vaak met Marco mee naar huis. Dan eet ze bij hem en blijft ze slapen. Sinds de kilo’s eraf vliegen, voelt Tessa zich weer sexy. Ze geniet ervan om door Marco bemind te worden. Je verwacht het misschien niet van een sportschoolhouder, maar Marco is niet zo van de spannende standjes. Daar wordt hij moe van. Hij verwent Tessa liever met een erotische massage of een goede befbeurt. Daar heeft Tessa meer aan. Soms gebruikt hij een seksspeeltje, zoals een wand vibrator of luchtdruk vibrator.

Popsicle Vibrator

Een paar dagen geleden kocht Marco bij dildootjes.nl de Popsicle Fun Vibrator van het merk Cocksicle.

Popsicle Vibrator - Fizzin' Fuschia
Popsicle Vibrator - Ticklin' Pink
Popsicle Vibrator - Pleasin' Purple
Satisfyer Layons - Sweet Sensation
›› Bekijk alle vibrator ijsjes
›› Bekijk alle fun vibrators
›› Bekijk alle vibrators

Marco weet niets van Tessa’s roomijs verslaving. Hij vond deze vibrator in de vorm van een waterijsje gewoon een leuk cadeautje voor zijn nieuwe vriendin. Zomaar, omdat hij van haar houdt! Op een zaterdagavond, als Marco naast Tessa in bed ligt, haalt hij uit de la van zijn nachtkastje de vibrator tevoorschijn.

“Kijk eens wat ik voor je heb gekocht”, zegt hij, terwijl hij het vibrator-ijsje voor haar neus omhoog houdt.
Tessa’s ogen worden groot. Haar gezicht begint te stralen. “Een ijsje?!”, roept ze blij verrast.
Marco knikt. “Het is een vibrator in de vorm van een waterijsje. Grappig, hè? De Popsicle vibrator is gemaakt van zacht siliconen en is voorzien van 10 vibratiestanden, waarvan 3 snelheden en 7 patronen. Ook is de Popsicle spatwaterdicht, zodat je hem mee kunt nemen onder de douche. Je kunt hem eenvoudig opladen met de bijgeleverde USB-kabel. De vibrator kan gebruikt worden voor zowel intern als extern gebruik. Maak het speeltje voor en na gebruik goed schoon met water en toycleaner of een milde, antibacteriële zeep.”
Tessa pakt het ijsje van Marco aan. Opeens kijkt ze een beetje beteuterd. “Waterijsje?”, mompelt ze. “Maar ik wil roomijs!”
“Roomijs?”
“Ja. Roomijs. Met DRIE BOLLEN. En HETE CHOCOLADE! Daar heb ik nou zó ontzéttend veel zín in.”
“Die verkopen ze niet”, zegt Marco lachend. “Maar vind je de vibrator niet leuk?”
“Ik vind hem heel erg leuk”, zegt Tessa. “En heel erg lief van je!” Ze geeft Marco een zoen.
“Zullen we hem eens gaan proberen?” stelt Marco voor.
Tessa gaat op haar rug liggen en trekt haar slipje uit. Dan pakt ze de vibrator en drukt op het aan-knopje. De Popsicle begint zachtjes te vibreren. Marco gaat naast Tessa liggen en kijkt toe hoe zij met zichzelf begint te spelen. Tessa heeft haar ogen dicht. Ze ligt er ontspannen bij. Na een tijdje ziet Marco een grote glimlach op haar gezicht verschijnen. Hij streelt even over haar bovenbeen. “Is het lekker?”, vraagt hij op fluistertoon.
Tessa knikt langzaam. Als ze de vibrator in een hogere stand zet, drukt ze de staaf wat harder tegen haar clit aan. Na een tijdje begint ze zwaarder te ademen. Het zachtjes hijgen gaat over in kreunen. Marco ziet dat Tessa hem nóg een tandje hoger zet. Opeens begint Tessa heel hard te schreeuwen. Ze gilt het uit:

“OOOOOOOOOHHHHHH NELIS !!!”

Marco schrikt zich kapot. “NELIS?”, roept hij verontwaardigd. “WHO THE FUCK IS NELIS???”
Tessa zegt zuchtend: “Dat is die lekkere ijscoman in Weesp!”

Zin in een ijsje?

Popsicle Vibrator - Fizzin' Fuschia
Popsicle Vibrator - Ticklin' Pink
Popsicle Vibrator - Pleasin' Purple
Satisfyer Layons - Sweet Sensation
›› Bekijk alle vibrator ijsjes
›› Bekijk alle fun vibrators
›› Bekijk alle vibrators

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.