Obedience Extreme Sex Bench

Obedience Extreme Sex BenchIk droomde vannacht weer zó raar. Dat krijg je ervan als je elke dag over de meest rare seksspeeltjes blogt. Ik droomde dit keer dat ik met Marc door de IKEA liep te slenteren. We waren op zoek naar een keukentafel. Een stevige. Ik moest erop kunnen liggen. In de IKEA-gids zagen we mooie keukentafels staan, maar in het echt vielen ze allemaal tegen. We slenterden kortom teleurgesteld richting de uitgang. Opeens tikte Marc me aan en wees naar het gangpad verderop. Met ongeloof in zijn stem zei hij: “De IKEA verkoopt tegenwoordig ook seksmeubels. Moet je kijken!”

Naar de winkel

Product: Extreme Sex Bench
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 929,00 (op het moment van schrijven)

Obedience Extreme Sex Bench

Toen we door het gangpad liepen, zagen we rechts van ons indrukwekkende seksmachines en vibrerende en op-en-neer verende sex stoelen staan. Aan het plafond hingen kant en klare neukschommels en op de grond lagen opblaasbare positiekussens en rode en zwarte latex lakens. Er stond ook een zwarte neukbank, op 4 hoge stalen poten. Een IKEA-medewerker zag ons kijken en kwam naar ons toegelopen. Op zijn naambordje stond: Björn. Björn glimlachte beleefd en zei: “Dat is de Obedience Extreme Sex Bench van het merk Master Series. Bestel hier. Wilt u daar meer over weten?” Wij knikten. Björn begon te vertellen:

Obedience Extreme Sex Bench“De Obedience Extreme Sex Bench is – in tegenstelling tot al onze andere meubels – heel makkelijk in elkaar te zetten. De bank is gemaakt van kunstleer, zit stevig in elkaar en is voorzien van verstelbare banden. Het seksmeubel is 70 cm. hoog, gemaakt van staal en heeft een kussen met padding voor een comfortabel gebruik. De U-vormige hoofdsteun zorgt ervoor dat je elke kreun of schreeuw van je partner of sub kunt horen. Kortom: bind uw partner of sub vast op de Obedience Extreme Sex Bench en maak de stoutste dromen werkelijkheid. Hij of zij zal geen kant meer op kunnen, waardoor u ongestoord uw gang kunt gaan.”

Björn zei, wijzend: “Achter dat muurtje staat er nóg een. Daar is een koppel op dit moment bezig om hem uit te proberen. Wilt u even kijken?”

Tekst loopt door…

Demo Video Extreme Sex Bench

Obedience Extreme Sex BenchMarc zei, hoofdschuddend: “Nee hoor. We kunnen ons er wel iets bij voorstellen. NEUKY – NEUKY. Mag ik vragen, wat kost dat ding?”
Björn antwoordde: “De Obedience Extreme Sex Bench kost uit mijn hoofd € 929,00″
Marc schrok. “Dat is een hoop geld”, mompelde hij.
Björn knikte.
Marc keek mij aan. “900 ballen! Daar zakt toch je broek van af?”
Björn grapte: “Dat is ook de bedoeling, meneer.”
Marc: “Wij waren eigenlijk op zoek naar een keukentafel. Een stevige. Voor mijn vrouw.”
Björn begreep het. Hij zei: “De keukentafel die daar geschikt voor is, is helaas al maanden uitverkocht.”
Ik vroeg: “Welke keukentafel is dat?”
Björn antwoordde: “De Van-Billy keukentafel.”

Bestellen

Product: Extreme Sex Bench
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 929,00 (op het moment van schrijven)

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.