De PalmPower vibrator van Heleen van Royen (+ reviews)

De PalmPower vibrator van Heleen van Royen (+ reviews)Wie het Sexdagboek van Heleen van Royen heeft gelezen, weet dat de schrijfster graag gebruikt maakt van seksspeeltjes. Haar favoriete vibrators zijn de Womanizer luchtdruk vibrator en de Palm Power oplaadbare wand vibrator. Klik je op de linkjes, dan ga je naar de winkel.

Spring naar onderwerp

1. PalmPower in het kort
2. Naar de winkel
3. Demonstratie video
4. Heleen’s advies: gebruik seksspeeltjes!
5. Heleen’s favoriete vibrators
6. De PalmPower wand vibrator
7. De PalmPower tijdens het vrijen
8. Reviews over de PalmPower wereldwijd
9. Ook voor mannen

PalmPower in het kort

De PalmPower wand vibratorDe PalmPower is een bijzonder compact massage apparaatje. Ideaal voor solo seks, maar ook een uitkomst als je tijdens het vrijen behoefte hebt aan wat extra externe stimulatie. De PalmPower is 19 cm. lang, hij is licht in gewicht, ligt heel prettig in de hand en is makkelijk te richten. De vibrator heeft een ronde kop die heel krachtige, diepe vibraties afgeeft. Deze ‘rommelende’ trillingen voel je intens waardoor je makkelijk tot een orgasme komt, óók als je de vibrator in een lagere stand laat vibreren. De PalmPower heeft een flexibele nek waardoor de kop alle kanten op kan bewegen. Dit maakt deze kleine wand vibrator heel geschikt voor precieze stimulatie van de intieme delen.

Over de Palm Power vertel ik je vandaag alles. Soms geef ik korte citaten uit het Sexdagboek, die ik voorzie van eigen commentaar. Niet alleen Heleen van Royen is erg blij met haar PalmPower vibo, ook internationale sextoy testers zijn in hun reviews bijzonder positief. De meeste geven de PalmPower het cijfer 10. Verderop vertel ik je meer over hun ervaringen. Wil je meer weten over Heleen’s ervaringen met de Womanizer, lees dan mijn artikel op VibratorPlaza.nl.

Bestellen

Palm Power Jenga Stimulator
Womanizer Premium Black & Gold

Demonstratie video PalmPower

Heleen’s advies: gebruik seksspeeltjes!

Heleen's advies: gebruik seksspeeltjes!In het Sexdagboek houdt schrijfster Heleen van Royen een jaar lang bij hoe zij seks heeft met haar vriend Bart. Waarom dat nodig is? Heleen geeft zelf het antwoord: ‘We moeten ergens een seksleven kunnen naslaan. Ik wil dat jij weet wat een seksleven kan inhouden.’ Het dagboek is geen opwindende lectuur, integendeel: veel passages zijn gortdroog, zoals deze: ‘Ik draai mijn billen tegen Bart aan. Hij wordt hard. Ik zet mijn handen tegen de douchewand. Bart neemt me hard van achteren. Hij komt snel klaar.’ Maar Heleen had met haar boek ook niet het doel haar lezers op te winden. Haar doel is om vrouwen te ‘empoweren’, in hun kracht te zetten. Daarbij luidt de boodschap: vrouwen moeten opkomen voor hun seksleven als zij de seks met hun partner niet leuk genoeg vinden. Doe aan zelfonderzoek en leg niet alle verantwoordelijkheid bij mannen door te zeggen dat mannen te egoïstisch zijn in bed. In het Volkskrant Magazine legt ze dit als volgt uit: ‘De lezer zal zien waarom mijn seks-leven is zoals het is. Neem al die vibratortoestanden. Vroeger dacht ik: dat doe je niet, het is valsspelen, gênant, zielig voor je vriend. Maar ik ben er toch mee begonnen en het was veel leuker dan ik dacht. Toen ik Bart vijf jaar geleden ontmoette, heb ik gelijk het hele nachtkastje omgekeerd en gedaan alsof het allemaal doodnormaal was, al die vibrators.’

Heleen’s favoriete vibrators

Heleen’s favoriete vibrators zijn de Womanizer luchtdruk vibrator en de Palm Power oplaadbare wand vibrator. Vooral die laatste massager pakt Heleen vaak, ook wanneer zij met Bart vrijt. Haar boek begint er al mee: ‘Vanmiddag om 16:35 uur heb ik besloten een seksdagboek te gaan bijhouden. Ik lag op mijn rug in bed. Bart stond over me heen, wijdbeens. Hij had zijn geslacht nog in zijn hand. We waren allebei net klaargekomen. Hij had zijn zaad over mijn buik en borsten geloosd. Ik had een vibrator gebruikt terwijl ik toekeek hoe hij zich boven me aftrok.’ Verderop vertelt de schrijfster welke vibrator ze die middag gebruikte: “In het kader van alles boekstaven en vastleggen is het wellicht handig om je te laten kennismaken met de inhoud van mijn nachtkastje. (…) PalmPower Jenga Stimulator Wand, een oplaadbare vibrator met een ronde kop, heeft geen penisvorm maar lijkt op een massageapparaatje.”

De PalmPower wand vibrator

De PalmPower wand vibratorDe PalmPower Jenga stimulator is slechts 19 cm. lang en ligt zoals je op de foto kunt zien in de palm van je hand. Van zo’n kleine vibrator verwacht je geen enorme power, maar de Palm Power doet je werkelijk verbazen. De PalmPower is 19 cm. lang, hij is licht in gewicht, ligt heel prettig in de hand en is makkelijk te richten. De vibrator heeft een ronde kop die heel krachtige, diepe vibraties afgeeft. Deze ‘rommelende’ trillingen voel je intens waardoor je makkelijk tot een orgasme komt, óók als je de vibrator in een lagere stand laat vibreren. De PalmPower heeft een flexibele nek waardoor de kop alle kanten op kan bewegen. Dit maakt deze kleine wand vibrator heel geschikt voor precieze stimulatie van de intieme delen.

De PalmPower Jenga is heel betaalbaar: € 64,95. Hoe de PalmPower Jenga Stimulator Wand eruit ziet kun je op deze pagina bekijken. Het model dat Dildootjes verkoopt werkt met een vaste stekker en is daardoor nog iets krachtiger. De oplaadbare variant is de Palm Power Personal Massager – wand vibrator. € 74,95 Bekijk in de winkel. De PalmPower wand vibrators worden gemaakt door het merk Swan Vibes. Swan behoort tot een van de 7 beste vibrator merken ter wereld. De kleine en heel lichte PalmPower wordt ook gebruikt door mannen. Hoe? Dat lees je in mijn artikel: ‘Hoe kunnen mannen een wand vibrator gebruiken?’

De PalmPower vibrators vibreren zoals gezegd krachtig, diepgaand en intens en de vibraties zijn traploos regelbaar. Met 1 knop bedien je de vibrator. Naarmate je de knop langer ingedrukt houdt, gaat de wand harder trillen. De bediening is op een handige plek aan de bovenkant aangebracht. De Palm Power wand vibrators zijn in staat om hun extreme kracht te leveren door de zogeheten PowerBullet® technology. PowerBullet® motors zijn opmerkelijk krachtige motors die voorzien zijn van een type batterij met een bijzonder lange levensduur. De fabrikant schrijft op zijn website: “PowerBullet® is famous for its magnificent power. It focuses on providing the fiercest energy and is becoming the major source of motor technology for all vibrating products.” (bron)

De PowerBullet® technology is ontwikkeld door het bedrijf BMS Factory. Dit is hetzelfde bedrijf dat de Swan Vibes collection op de mark brengt. The Swan collection bestaat uit Tarzan-, G-spot en Wand vibrators (Palm Power). Al deze producten zijn gemaakt van hoge kwaliteit medische siliconen. Swan Vibes heeft door de jaren heen diverse prijzen gewonnen. In Europe voor ‘Best luxury product line’, ‘Most innovative Company’ en ‘Best product line’. In Noord-Amerika werd het bedrijf uitgeroepen tot ‘Sex Toy company of the year’.

Bestellen

Palm Power Jenga Stimulator
Palm Power Personal Massager - wand vibrator
›› Bekijk alle Swan Vibes vibrators

De PalmPower tijdens het vrijen

De PalmPower tijdens het vrijenDe PalmPower wand vibrator is ideaal voor solo seks, maar is ook een uitkomst als je tijdens het vrijen met jouw partner behoefte hebt aan wat extra externe stimulatie. Heleen schrijft op donderdag 17 november over haar ervaring met de PalmPower: “We hebben lange, lome seks. Bart neukt me, vouwt me in verschillende standjes, ik pak de PalmPower-vibo erbij. Als het aftellen naar het vuurwerk op televisie begint, zoent Bart me intens en onstuimig. ‘Gelukkig nieuwjaar,’ zegt hij. Het eerste wat je gaat doen in het nieuwe jaar is keihard klaarkomen. En precies dat gebeurt met dank aan mijn vibo, terwijl het vuurwerk losbarst.”

Uit seksuologisch onderzoek blijkt dat van alle vrouwen slechts 20 tot 30% tijdens het vrijen een orgasme krijgt door enkel en alleen penetratie. Dat betekent dus dat om te kunnen klaarkomen maar liefst 70 tot 80% directe stimulatie van de clitoris nodig heeft. Dit is de belangrijkste reden waarom zoveel vrouwen tijdens de geslachtsdaad moeilijk of zelfs helemaal niet tot een hoogtepunt komen. Heleen grijpt dus niet voor niets graag naar haar PalmPower vibo. Maar dat doet ze waarschijnlijk ook om een andere reden, waarover ze weinig vertelt in haar boek. Het is bekend dat vrouwen van boven de 50 (Heleen is 53 jaar oud) een grotere voorkeur krijgen voor een krachtiger massage van de clitoris. Daarvoor is dus de PalmPower met zijn krachtige, robuuste trilling heel geschikt.

Reviews over de PalmPower wereldwijd

Bij bloggers en sex toy testers over de hele wereld is de PalmPower vooral heel geliefd om zijn enorme ‘POWER’. Met ‘kracht’ bedoelen zij niet dat het apparaat alleen maar heel hard kan trillen, volgens de deskundigen gaat het erom dat een goede wand massager een diepe, intense trilling moet kunnen produceren. Bekende sex toy testers spreken in hun reviews altijd over: ‘strong, deep and rumbly vibrations, right where you want them, even on the lowest settings.’ Twee bekende sex toy reviewers zijn Cara Sutra en Emmeline Peaches. Deze twee dames hebben door de jaren heen werkelijk honderden vibrators getest. Over de PalmPower schrijft Cara Sutra in haar review: “This is the most powerful vibrator I have ever seen, felt, used or owned – bar none. (…) I love my Palm Power Wand. It gets a 10 out of 10 from me. Pros: Power, easy to handle, quiet enough.” (bron) Emmeline Peaches beveelt de Palm Power ook aan. Zij schrijft: “The Palm Power Mains Powered Massager Wand is an intensely powerful, impressively condensed wand vibrator which has a permanent place in my bed-side drawer. I recommend it for anyone who is thinking about buying a wand vibrator, as I’m pretty sure that this toy won’t disappoint.” (bron)

Ook voor mannen

De PalmPower is ook geschikt voor mannen. Zij kunnen met de kop van de wand vibrator heel effectief twee heel gevoelige genotsplekjes stimuleren, het zijn het frenulum en het perineum. Het frenulum of voorhuidsbandje is een klein dun peesje dat in verticale richting over de eikel loopt en aan de voorhuid verbonden is. Het houdt het puntje van de eikel (en dus van de penis) en de huid om de penis zelf aan elkaar. (…) De omgeving van het frenulum is erg gevoelig en stimulering van dit gebied kan bij mannen een orgasme veroorzaken. Het ‘perineum’ is het gebied tussen de testikels en de anus. Het wordt ook wel ‘banus’ genoemd, als samenvoeging van ballen en anus. Dit gedeelte bestaat hoofdzakelijk uit spieren en huid en zit bomvol met zenuwuiteinden. Daardoor is het perineum bijzonder gevoelig voor seksuele prikkels. Door druk uit te oefenen op dit genotsplekje kan een erectie worden geïntensiveerd. En een hardere erectie betekent een heftiger orgasme.

Het weblog The Big Gay Review schrijft in zijn review over de PalmPower: “As a small wand, I am completely impressed with the amount of power the PalmPower does indeed pack. I can see this getting a LOT of usage.” (bron)

Bestellen

Palm Power Jenga Stimulator
Palm Power Personal Massager - wand vibrator
›› Bekijk alle Swan Vibes vibrators

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.