Happy Rabbit is een goede rabbit vibrator

Niet alleen van zijn naam en uiterlijk word je happy, je wordt vooral happy van zijn prestaties. Ik heb het over de Happy Rabbit vibrator. Bekijk in de winkel.


Happy Rabbit is een goede vibratorDe Happy Rabbit is een goede vibrator omdat hij een krachtige, behoorlijk diepe trilling produceert en gemaakt is van goede kwaliteit materialen. De vibrator voelt fluweelzacht aan, is waterdicht, oplaadbaar en gemakkelijk te gebruiken. Er zijn 12 vibratiestanden (3 snelheden, 9 patronen). Wil je meer weten, lees dan verder. Onderaan de pagina vind je een video waarin de modellen niet alleen te zien maar ook te horen zijn.

Dildootjes.nl verkoopt de volledige reeks, die bestaat uit o.a. een G-spot vibrator, een G-spot vibrator met in de schacht ronddraaiende kralen, een realistische vibrator, een vibrator met een top die op en neer kan stoten, en een vibrator voor driedubbele stimulatie, dat is de Triple Curve tarzan vibrator (met zachte, flexibele anaalketting). Dit laatste model is de aller stilste. Vandaag vertel ik je waarom de Happy Rabbit een goede vibrator is.

Naar de winkel

›› Bekijk de modellen in de winkel

Waarom is de Happy Rabbit een goede vibrator?

Veel vrouwen over de hele wereld zullen de Happy Rabbit al in de la van hun nachtkastje hebben liggen, want dit blije konijn wordt al sinds 2012 verkocht. En goed verkocht; het speeltje is populair. Vanaf 2018 heeft de fabrikant de Happy Rabbit modellen verbeterd, op basis van feedback van duizenden reviews van klanten. De vibrators zijn nu 100% waterdicht en oplaadbaar. De speeltjes zijn bovendien voorzien van 2 (soms 3) krachtige motors en hebben een reis vergrendelingsfunctie gekregen. (bron: Ean-Online.com) De Happy Rabbit vibrator van het bedrijf Creative Conceptions wordt dankzij deze verbeteringen door bloggers en sex toy testers beoordeeld als een heel goede rabbit vibrator.

Dat de speeltjes waterdicht en oplaadbaar zijn is vandaag de dag niet zo bijzonder meer. En dat je ze zonder problemen mee kunt nemen op reis ook niet. Wel belangrijk is dat de Happy Rabbit dankzij de twee of drie motoren in de stimulatiepunten een krachtige, behoorlijk diepe vibratie heeft. De vibrator is daardoor geschikt voor iedereen, dus ook voor vrouwen die veel power nodig hebben om tot een orgasme te komen. Heb je voldoende aan wat minder krachtige trillingen, dan kun je de Happy Rabbit in zijn lagere stand zetten.

Een tweede belangrijk kenmerk van een goede vibrator is dat die gemaakt is van kwalitatief goede materialen die veilig zijn voor het lichaam. De Happy Rabbit heeft een fluweelzachte buitenlaag die gemaakt is van het juiste type silicone materiaal. Daardoor glijdt de vibrator met wat glijmiddel op waterbasis gemakkelijk naar binnen.

Bestellen

›› Bekijk de modellen in de winkel

Demonstratie video Happy Rabbit


›› Bekijk de modellen in de winkel

Een van de beste rabbit vibrators

Een van de beste rabbit vibratorDe beste rabbit vibrators worden gemaakt door merken als We-Vibe, LELO, Fun Factory en Swan Vibes. De Happy Rabbit hoort vanaf nu wat mij betreft ook in dit rijtje thuis. Misschien achteraan in de rij, omdat de Happy Rabbit minder diepe, rommelende vibraties afgeeft dan bijvoorbeeld een vibrator van Fun Factory. De bekende blogster Cara Sutra heeft alle Happy Rabbit modellen getest en zij geeft ze in haar reviews een 10. (Alleen de Happy Rabbit Beaded G-Spot Vibrator krijgt een 9.) Sutra is een onafhankelijke sex toy reviewer en ik ken haar als iemand die erg kritisch is. Wil je haar reviews lezen, ga dan naar CaraSutra.com. De video boven is afkomstig van haar blog. In de video zie en hoor je de Happy Rabbit modellen in actie. Wil je meer weten over wat de beste vibrator is die je kunt kopen? Lees dan mijn artikel: Vibrators van de beste merken (overzicht per type vibrator)

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.