De Womanizer zuigende clitoris vibrator uit het Sexdagboek

Update: Heleen gebruikt de goudkleurige Womanizer Pro. Maar dit model is verouderd en wordt daarom niet meer verkocht. Opvolgers zijn de Womanizer Premium Goud met Zwart (de beste) en de Womanizer Liberty (voordelig). Deze modellen hebben meer opties en liggen beter in de hand dan de Womanizer Pro modellen.

Nieuw: De Womanizer Liberty is de opvolger van de door vrouwen geliefde Pro40 en heeft dus dezelfde voordelen. Dit kleine en elegante speeltje kost € 99,00 en is veel goedkoper dan de Womanizer Pro W500. Bekijk in de winkel. Of lees meer info.

De Womanizer zuigende vibrator van Heleen van RoyenEr is al veel gezegd en geschreven over de Womanizer, de zuigende clitoris vibrator die in 2014 op de markt verscheen. Heleen van Royen heeft er zelfs een heel boek aan gewijd, zo lijkt het althans. In haar bestseller Sexdagboek hield de schrijfster ruim een jaar lang bij wanneer en hoe zij seks had met haar vriend Bart. In het boek komt de Womanizer zó vaak voor, dat de lezer bijna het idee krijgt dat Heleen onderdeel is van het bedrijf. Om die reden vroeg Eva Jinek in haar talkshow aan de auteur: “Heb jij aandelen in de Womanizer?” Heleen moest even lachen. Ze schudde met haar hoofd en antwoordde: “Nee. Nee. De Womanizer is een apart geval. Ik kende het niet en ik heb het leren kennen en het is heel fijn en aan te raden.” (Bon: EvaJinek.kro-ncrv.nl)]

Spring naar onderwerp

1. De Womanizer Pro W500 goud met zwart
2. Gebruik seksspeeltjes voor een beter seksleven
3. Hoe werkt de Womanizer?
4. Hoe voelt de Womanizer?
5. Heleen raadt ‘m aan
6. Naar de winkel

De Womanizer Pro W500 goud met zwart

In het Sexdagboek vertelt Heleen dat de Womanizer zó goed werkt dat de uitvinder van deze luchtdruk vibrator wordt overladen met dankbrieven van vrouwen. Ook van vrouwen van 70 die nog nooit in hun leven waren klaargekomen. Heleen van Royen gebruikt zelf de Womanizer Pro W500 goud met zwart. Dit is het meest luxe model. Het is ook het duurste model: € 189.00 (vaste prijs). Kan Heleen best betalen. Zij zit niet op zwart zaad.

Update: De opvolger van de goudkleurige Womanizer Pro is de Womanizer Premium Goud met Zwart. Als je op de link klikt, dan zie je hem in de winkel. Dit model wordt door sex toy testers gezien als de beste uitvoering tot nu toe. Wil je weten waarom? Lees dan dit artikel.

Vandaag vertel ik wat Heleen’s ervaringen zijn met de Womanizer. In mijn artikel (dat het laatste is wat ik over de Womanizer schrijf!) vertel ik aan de hand van citaten uit het Sexdagboek wat Heleen’s ervaringen met de Womanizer zijn. De Womanizer Pro Gold heeft een 18-karaats goudlaagje. De vibrator heeft maar liefst 12 pulsatiesterktes, zodat je langzaam aan het zuigende gevoel kunt wennen en steeds een stapje verder kunt gaan. Het apparaatje wordt geleverd inclusief USB-oplaadkabel, satijnen opbergzakje, XL stimulatiekapje en handleiding. De Womanizer Pro is tegenwoordig 100% waterdicht, je kunt er dus mee in het bubbelbad. Of in het privé zwembad (zonder chloor).

Dildootjes.nl verkoopt de Womanizer Premium Goud met Zwart. Onder zie je hem staan. Ernaast staat de PalmPower wand vibrator. Dit is het tweede favoriete seksspeeltje van Heleen van Royen. In dit artikel lees je er alles over.

Naar de winkel

›› Bekijk alle Womanizer modellen

Gebruik seksspeetjes voor een beter seksleven

Het Sexdagboek is geen erotica, Heleen van Royen heeft een ander doel, namelijk: vrouwen in hun kracht zetten; zij wil hen – met een lelijk woord -‘empoweren’.  In het Volkskrant Magazine (9 juni 2018) zegt ze hierover:

“Het boek gaat over hoop. Ik sprak ooit een vrouw die zestig jaar getrouwd was geweest en over seks zei: ‘Ik heb er nooit wat aan gevonden.’ Nóóit wat aan gevonden! Dan heb je een heel léven achter de rug. Heel erg, vind ik dat. Dus al zijn er maar tien vrouwen die door mijn boek zeggen: Heleen heeft een punt, ik stoor me al tijden aan mijn seksleven en nu ga ik eindelijk eens voor mezelf opkomen, dan ben ik heel tevreden.” 

Een van de manieren waarop vrouwen kunnen opkomen voor hun seksleven is gebruik te gaan maken van seksspeeltjes. Heleen vond seksspeeltjes vroeger nogal gênant, zo schrijft zij in haar boek. Het is valsspelen en sneu voor je geliefde. Maar van die gedachte is zij afgestapt toen zij haar vriend Bart leerde kennen. Tegenwoordig gebruikt zij een vibrator niet alleen solo, maar ook wanneer zij met Bart seks heeft.

Uit het Sexdagboek:

“We vertrekken naar de slaapkamer. Kleren snel uit, ik ga op mijn rug liggen en pak de Womanizer erbij. (…) Het is iets lastiger om de Womanizer op zijn plek te houden terwijl Bart me neukt, maar het lukt. Bart lijkt niet bijster geïnteresseerd in het apparaat. ik ben verrast hoe snel ik kom en hoe lang het orgasme duurt, het is intens.”

Heleen heeft het altijd merkwaardig gevonden dat zoveel vrouwen het accepteren dat zij tijdens het vrijen geen orgasme krijgen. Deze vrouwen vinden het daarentegen heel gewoon dat hun partner wel klaarkomt. Ook Heleen denkt – of dacht – in dit opzicht te weinig aan zichzelf. In het Sexdagboek werpt zij zelf de vraag op: ‘Waarom neem ik vaker dan Bart genoegen met seks zonder hoogtepunt?’ De enige verklaring die zij heeft is dat zij seks ook lekker vindt zonder orgasme. Er is volgens de schrijfster niks mis mee om gewoon even snelle seks te willen zonder na te hoeven denken over een eigen orgasme. Maar, zo waarschuwt zij: dat mag natuurlijk niet te vaak gebeuren. Daarom gebruikt Heleen graag de PalmPower Vibo en natuurlijk haar geliefde Womanizer.

Naar de winkel

›› Bekijk alle Womanizer modellen

Hoe werkt de Womanizer?

In het Sexdagboek legt Heleen heel beknopt maar glashelder uit hoe de Womanizer werkt. Zij schrijft:

“Als je niet weet  wat een Womanizer is, zal ik je even bijpraten. Het is geen traditionele vibrator maar een vernuftig apparaatje dat de clitoris stimuleert zonder deze aan te raken. De Womanizer heeft een tuutje dat je om de clitoris heen plaatst, waarna je clit naar binnen wordt gezogen. De zuigkracht kun je zelf instellen. De luhtdruk pulseert. Je clit wordt als het ware afgezogen door lucht.”

In 2014 verscheen de Womanizer op de markt, een unieke vibrator die niet vibreert maar werkt met de zogenaamde Pleasure Air Technology. De uitvinder van deze revolutionaire techniek is de Duitser Michael Lenke uit Metten. De man is ingenieur en heeft naast de Womanizer vele andere technische apparaten bedacht en daar patent op gekregen. Een van die apparaten is een aardbeving waarschuwingsapparaat dat in Japan erg gewaardeerd is. Heleen van Royen weet in haar Sexdagboek te melden dat Michael Lenke overladen wordt met dankbrieven van vrouwen. Ook van vrouwen van 70 die nog nooit in hun leven waren klaargekomen. Van de Womanizer zijn er inmiddels miljoenen verkocht in meer dan 40 landen. In een interview met Ean-Online.com, een magazine voor de adult industrie, vraagt de journalist aan Lenke: “Hoe komt een man op het idee een vibrator te ontwikkelen die kan beffen?” De uitvinder antwoordt: “De beste ideeën ontstaan als je er helemaal niet mee bezig bent. Ik stond te stofzuigen.”

Hoe voelt de Womanizer?

Hoe voelt de Womanizer? Die voelt heel erg goed! Ja,Ja. Dat weten we nu wel. Maar wat VOEL je dan precies? De uitvinder Michael Lenke zou het gevoel als volgt omschrijven: De Pleasure Air Technology zorgt ervoor dat de clitoris wordt gestimuleerd met pulserende luchtdrukgolven. Dit stimulatieproces zorgt voor een intens zuigend gevoel. Deze heerlijk tintelende sensatie heeft veel weg van orale seks, waarbij de minnaar zachtjes aan de clitoris zuigt en daarbij vakkundig zijn vingers gebruikt. Doordat tijdens het stimuleren de clitoris niet wordt aangeraakt, ontstaat er bij de meeste vrouwen geen overstimulatie. Daardoor lukt het deze vrouwen om meerdere keren na elkaar tot een orgasme te komen. De ervaring leert dat met de Womanizer vrouwen niet alleen snel maar ook heel intens klaarkomen. Bovendien duurt de climax langer dan normaal.

Heleen ontvangt haar Womanizer Pro Gold met de post. Die heeft ze van haar vriendin Sandy gekregen. Op donderdag 17 november schrijft ze in haar Sexdagboek:

“Sandy meldt zich weer. Ze heeft twee Womanizers geritseld, een goudkleurige en een zilverkleurige. Helemaal gratis. Ik mag kiezen welke ik wil. Het is toch verdomd handig om een sponsor voor je spannende spulletjes te hebben. ‘Jij hebt het geregeld, kies jij maar,’ app ik. De gouden komt naar me toe, belooft ze.”

Als de Womanizer de volgende dag wordt afgeleverd, wil Heleen hem die avond nog uitproberen. Ze schrijft:

“Dat is snel. Ik pak hem uit en leg hem aan de lader. Die avond is Bart nog laat aan het werk. Ik zeg welterusten tegen mijn logees en ga naar bed met wat hopelijk mijn nieuwste beste vriend wordt.”

Wat verderop begint de schrijfster uitgebreid te vertellen over haar eerste ervaringen met de Womanizer.

“Ik zet de grote kop erop. Dan schakel ik de Womanizer aan. Er wordt lichtjes aan mijn clit gezogen. Ik druk op de knop met een plusje, waardoor de zuigkracht toeneemt.” De schrijfster vertelt dat het een wonderlijk, trekkend gevoel is. Het voelt heel krachtig. Er komt een orgasme aan dat buiten haar om lijkt te gaan. De Womanizer zuigt het uit haar. Zij schrijft: “Het orgasme zwelt snel aan, het gaat gepaard met een lichte pijn, zo intens is het.” Op dit punt aangekomen moet Heleen nog even wennen aan het gevoel. Ze vindt het lekker maar ook een beetje eng. Maar algauw is Heleen gewend aan het zuigende gevoel. Verderop schrijft zij dat ze de Womanizer echt een geweldig apparaat vindt.

Heleen raadt ‘m aan

In het Volkskrant Magazine (9 juni 2018) wordt aan Heleen van Royen gevraagd of zij elke vrouw de Womanizer zou aanraden. De schrijfster antwoordt heel beslist: “Ja. Het is een avocadovormig apparaatje dat niet trilt, zoals een vibrator, maar zuigt. Je zet het over je clitoris heen, en dan word je afgetrokken, zou je kunnen zeggen, maar dan met lucht. De clitoris is in feite natuurlijk een soort mini-piemeltje. Je komt héél snel klaar. Soms binnen een minuut.”

Heleen adviseert niet alleen in het Volkskrant Magazine om de Womanizer te kopen, dat doet zij ook indirect in haar Sexdagboek. Met de volgende passage sluit ik mijn artikel af.

“De volgende ochtend praat ik mijn logees de oren van het hoofd over de Womanizer. Dat het echt een geweldig apparaat is. Dat ze hem eigenlijk even zouden moeten proberen. Ik heb hem netjes schoon gemaakt en teruggestopt in de verpakking. ‘Hij ligt op jullie bed. Mocht je de behoefte voelen, maak gerust nog even een testrit voor je naar huis vliegt.’ Ze kijken me aan alsof ik niet goed bij mijn hoofd ben. Dat doen mensen wel vaker als ik te enthousiast ben over dingen. (…) Ze weten niet wat ze missen, denk ik dan maar.”

Naar de winkel

›› Bekijk alle Womanizer modellen

Teruglezen?

1. De Womanizer Pro W500 goud met zwart
2. Gebruik seksspeeltjes voor een beter seksleven
3. Hoe werkt de Womanizer?
4. Hoe voelt de Womanizer?
5. Heleen raadt ‘m aan
6. Naar de winkel

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.