Set Eetbare Snoep Cockringen – 3 stuks

Een paar maanden geleden zijn mijn geliefde en ik getrouwd. Mijn vrouw is gelovig en wilde dolgraag trouwen in de kerk. Ik als ongelovige hond ging akkoord, op 1 voorwaarde: dat ik de ringen mocht uitzoeken. Wij hadden een deal. Toen de pastoor ons huwelijk had ingezegend, zei hij: “U mag nu de ringen om elkanders vingers schuiven.”

Uit de binnenzak van mijn jasje toverde ik een klein doosje tevoorschijn. Ik deed het langzaam open, haalde de gouden trouwring eruit en schoof die om de vinger van mijn kersverse echtgenote. Toen zij haar schitterende ring aandachtig had bekeken, keek ze me verliefd aan en zei: “Geef me nu jouw ring, schat.” Uit mijn andere binnenzak haalde ik een groter doosje. Ik opende het en haalde de 3 Candy Love cockrings tevoorschijn en drukte ze in de handen van mijn vrouw. “Je mag kiezen,” zei ik. Daarna ritste ik mijn gulp open en haalde mijn geslachtsdeel tevoorschijn.

Ik had verwacht dat mijn vrouw ging flauwvallen, maar dat deed ze niet. Ze ging enthousiast op haar knietjes voor me op de grond zitten, zwengelde net zo lang aan mijn piep totdat hij overeind stond en schoof vervolgens de gekleurde candy cockring er moeiteloos omheen. Uit de zaal klonk gejuich en applaus. De pastoor was er van ellende maar bij gaan zitten. Hij veegde zijn bezwete voorhoofd af met een zakdoek en stamelde: “U mag nu de bruidegom kussen.” Mijn schat gaf een kus op mijn lul en begon te knabbelen aan de candy cockring. Niet veel later begonnen de kerkklokken te beieren. Oma heeft onze trouwdag niet overleefd. Opa wel. Ouwe snoeperd.

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.