Wat zijn de beste vibrators voor mannen?

De vibrator wordt ook wel ‘a girl’s best friend’ genoemd. Ik vroeg mij af: hebben ‘boys’ óók zo’n billenmaatje? Vandaag vertel ik je wat de beste vibrators voor mannen zijn. Dat zijn niet alleen de anaal vibrators van de beste merken, maar ook speciale holle penis vibrators die zó krachtig vibreren dat mannen er handsfree mee kunnen klaarkomen. Ik eindig mijn stukje met de oude vertrouwde wand vibrator. Deze is bedoeld voor vrouwen maar ook kerels kunnen zich er op verrassende manieren mee verwennen.

In het kort

De beste vibrators voor mannen zijn:
1. Prostaat vibratorsNexus Revo StealthLELO Hugo en de LELO Bruno en de Prostate Rabbit;
2. Holle penis vibrators: Cobra Libre van Fun Factory en Hot Octopuss – Pulse III Duo Oscillator Masturbator;
3. Wand vibrators: DOXY Number 3. (heel krachtig en handzaam) en de nog kleinere Palm Power (veel power in de palm van je hand). De krachtig trillende kop van deze wand vibrators kan een man tegen het ‘frenulum’ of het ‘perineum’ houden. Waar deze twee heerlijke plekjes precies zitten en wat er gebeurt als je die stimuleert, dat lees je hier. Minder krachtig maar ook heel fijn zijn de Pocket Rocket mini massager en de We-Vibe Tango bullet vibrator

Spring naar onderwerp

1. Wat zijn de beste prostaat vibrators?
1.1 Prostaat massage zorgt voor 33% krachtiger en intenser orgasme
2. Holle mannenvibrators voor een handsfree orgasme
3. Hoe kunnen mannen een wand vibrator gebruiken?
3.1 Het ‘frenulum’ – stimuleren van dit genotsplekje veroorzaakt een orgasme
3.2 Het ‘perineum’ – stimuleren zorgt voor hardere penis en een heftiger orgasme
3.3 Wand vibrator als hulpmiddel bij erectie oudere man

›› Op zoek naar holle voorbind vibrators? Bekijk die hier.
›› Vibrerende penisringen vind je hier.
›› Bekijk alle vibrators voor mannen in het archief.

Wat zijn de beste prostaat vibrators?

Over de vibrator als ‘billenmaatje’ gesproken… De ANAAL vibrator! Maar natúúrlijk! Die is heerlijk voor de man die van prostaat massage houdt. De beste prostaat vibrators zijn de Nexus Revo Stealth (voor de ervaren gebruiker) en die van het POEPchique Zweedse topmerk LELO: de LELO Hugo en de LELO Bruno. De Moody G5 G-Spot/Prostaatvibrator van het topmerk Fun Factory wordt door toy testers ook bijzonder hoog gewaardeerd en is heel geschikt voor de beginner. Ik geef meteen toe: deze speeltjes zijn RETEduur maar ze zijn óók RETElekker en echt gewoon RETEgoed. Deze prostaat vibrators vibreren namelijk zó krachtig, diepgaand en intens dat ze in staat zijn om bij de gebruiker het felbegeerde handsfree orgasme op te wekken. Tip: Op VibratorPlaza.nl vind je een review over de LELO Bruno (zwart) van Jos Roets. Lees hier. Overigens, alle reviews van internationale toy testers zijn positief.

Naar de winkel

Onder zie je de 3 beste prostaat vibrators staan die je bij Dildootjes kunt kopen. Tip: Gebruik je mijn kortingscode, dan zakt de prijs met 10%. Wil je meer achtergrondinformatie over de producten? Scroll dan omlaag, onder het kopje “meer informatie (reviews en video’s)” vind je linkjes naar artikelen op mijn andere blogs.

LELO Hugo prostaat masseur diep zwart
Lelo - Bruno Prostaat Massager Paars
Moody G5 G-Spot/Prostaatvibrator- Zwart

Bekijk ook (op VibratorPlaza.nl) andere heel goede prostaat vibrators

Prostaat massage zorgt voor 33% krachtiger en intenser orgasme

Prostaat massage zorgt voor 33% krachtiger en intenser orgasmeDe meeste mannen masturberen graag als zij hun prostaat masseren. En dat is natuurlijk niet voor niets. Wist je dat het mannelijk orgasme zo’n 33% krachtiger en intenser is wanneer tijdens het masturberen ook rectaal de prostaat wordt gestimuleerd? Misschien heb je dit zelf allang ervaren. Voor wie niet weet wat de prostaat precies is en waar die in het lichaam verborgen zit…

Wat is de prostaat?

De prostaat is een kliertje dat aanvoelt als een knobbeltje en zit zo’n 5 cm. diep in de anus verborgen, vlak onder de blaasuitgang en om de plasbuis heen. Het knobbeltje is ongeveer zo groot als een walnoot of kastanje en is onderdeel van het mannelijk voortplantingssysteem. Veel mannen stimuleren of ‘melken’ hun prostaat met hun eigen vinger of vragen dat hun partner bij zich te doen. Het masseren van de prostaat levert niet alleen verrassend lekkere orgasmes op, sommige mannen ervaren zelfs een soort euforische seksuele energie.

Hands-free orgasme en meervoudig orgasme

De echte magie van prostaat massage is het handsfree orgasme. Dus zonder erbij te hoeven rukken kunnen klaarkomen. Wanneer je na zo’n hands-free orgasme de prostaat blijft stimuleren, zullen de orgasmes achter elkaar blijven komen. Dus het meervoudig orgasme is niet alleen weggelegd voor vrouwen. Bedenk wel: een meervoudig orgasme via prostaat massage vergt training en de juiste techniek. Je vraagt je af: hoe is zo’n meervoudig orgasme bij een man mogelijk? Een gewoon orgasme zorgt voor een zogenaamde ‘refractaire periode’. Dit is de periode tussen het moment van je orgasme en het moment waarop je weer in staat bent om nog eens te ejaculeren. De meeste mannen hebben een paar minuten of een paar uur nodig om weer opnieuw te kunnen ejaculeren. Maar nu komt het: bij prostaat massage is er geen ‘refractaire periode’. Je hoeft dus niet te wachten totdat je opnieuw een orgasme kunt krijgen. Het lukt sommige mannen (met ervaring) om 5 orgasmes na elkaar te krijgen, het ene orgasme volgt soms al na 20 seconden op het andere. Hoe iemand dat voor elkaar krijgt? Dat is vaak gewoon geluk hebben, soms zijn het de juiste omstandigheden of het feit dat je samen met iemand bent.

De beste prostaat massager voor het hands-free orgasme is de LELO Hugo (met afstandsbediening). Op 2 komt de LELO Bruno (zonder remote, daardoor goedkoper maar net zo krachtig). Hoe deze apparaten werken en wat de verschillen zijn tussen de Hugo en Bruno lees je op VibratorPlaza.nl in mijn artikel: LELO Bruno vs Hugo prostaat massager.

Meer informatie (reviews + video’s)

– Op VibratorPlaza.nl vind je een review over de LELO Bruno van Jos Roets. Lees hier.
Wat is het verschil tussen de LELO Hugo en LELO Bruno prostaat vibrators?
NEXUS Revo Revo Stealth prostaat massager

Holle mannen vibrators voor een handsfree orgasme

Er zijn genoeg mannen die niets moeten hebben van anale stimulatie. Voor hen bestaan er gelukkig óók vibrators, de zogenaamde ‘guybrators’. Deze mannenvibrators zijn van binnen hol en kunnen door uitsluitend heel krachtig te trillen, pulseren of oscilleren de gebruiker laten klaarkomen. Ik heb het hier niet over vibrerende kunstvagina’s en penis sleeves, want met deze toys lukt het meestal niet om handsfree klaar te komen.

Cobra Libre – Fun Factory

Vibrators waarmee dat wel kan zijn: de Cobra Libre van het merk Fun Factory en de heel bijzondere Hot Octopuss – Pulse III Duo Oscillator Masturbator. De Cobra Libre is een vibrator waar de top van de penis in gaat. De eikel is zoals je wellicht weet het meest gevoelige deel van de penis (veel gevoeliger dan de schacht) en speelt een grote rol tijdens seks. Dit komt doordat de ‘glans penis’ tjokvol met zenuwuiteinden zit, het zijn er zo’n 4000 in totaal. Al deze zenuwcellen bevinden zich zowel bovenop de eikel als aan de basis, op de rand net onder de eikel en aan het toompje. De Cobra Libre heeft 2 krachtige motoren waarmee het de eikel net zolang met pulserende vibraties zal stimuleren totdat de gebruiker handsfree tot een orgasme komt. Met handsfree bedoel ik dat de stimulator geheel en al het werk doet, jij hoeft dus niet zelf nog eens extra op-en-neer te bewegen. Je zult gaan ervaren dat het orgasme extra heftig zal zijn. Wat is het nadeel? Sommige mannen vinden het jammer dat ze met de Cobra Libre geen penetrerende bewegingen kunnen maken. Was de ingang van het apparaatje langer geweest, dan had je de penis wel zelf op-en-neer kunnen bewegen.

Meer informatie vind je op blog.Shoppie.nl.

Hot Octopuss – Pulse III Duo Oscillator Masturbator

De Hot Octopuss – Pulse III Duo Oscillator Masturbator wordt door toy testers wereldwijd beoordeeld als de beste – want: meest krachtige en effectieve penis vibrator ter wereld, zoals de populaire Europe Magic Wand massager dit is voor de clitoris. De Pulse 3 is volledig gebaseerd op medische technologie en vibreert niet gewoon, zoals een conventionele vibrator dat doet, maar het apparaatje ‘oscilleert’, dat wil zeggen: het produceert trillingen op een bepaald frequentiepatroon. Deze zogenaamde ‘oscillaties’ wekken niet alleen gemakkelijk een hands-free orgasme op, het orgasme wordt door mannen veel heftiger ervaren en het voelt bovendien volkomen uniek aan. Meer informatie vind je op blog.Shoppie.nl.

Naar de winkel

Hot Octopuss - Pulse III Solo Oscillator Masturbator
Hot Octopuss - Pocket Pulse Masturbator
Cobra Libre - Zwart
›› Nieuw: De vibrator Top 10 - Bekijk hier - Wat zijn de 10 beste en populairste vibrators

Ik ben Annette Broekhuijsen 😁 en ik blog over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, onderdeel van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, VibratorPlaza.nl en Shoppie.nl