Fleshlight Stamina Training Unit

Fleshlight Stamina Training UnitNiet alleen veel vrouwen zijn onzeker in bed, ook veel mannen zijn dat. Vrouwen worden vaak onzeker als zij niet lekker in hun vel zitten. De oplossing is te gaan sporten, want door te trainen krijg je weer een strak lichaam en voel je je weer sexy. Mannen zijn afgezien misschien van hun bierbuikje over het algemeen tevreden over hoe zij eruit zien. En wat die grootte van hun penis betreft? Uit wetenschappelijk onderzoek, gepubliceerd in het British Journal of Urology International, blijkt dat slechts 12% van de mannen hun pik te klein vindt (85% van de vrouwen is tevreden met de penislengte van hun partner!).

Fleshlight STU kopen

Vandaag schrijf ik over de Fleshlight STU™ (Stamina Training Unit). Die kun je bij Dildootjes.nl kopen.

Fleshlight Stamina Training Unit STU Value Pack
Pink Lady - Stamina

4.4.1 Onzeker in bed door te snel klaarkomen

Waar veel mannen wel onzeker van worden is of zij tijdens het vrijen niet te snel zullen klaarkomen. Normaal gesproken komt een man na de vaginale penetratie pas na zo’n 3 tot 6 minuten klaar. Ejaculeert hij al binnen 1 minuut (en kan hij ook niet uitstellen), dan spreken we van vroegtijdig klaarkomen. Vroegtijdig klaarkomen overkomt elke man weleens, bijvoorbeeld als de opwinding erg groot is. Jammer, dat zeker, maar verder natuurlijk niets om je zorgen over te maken. Maar bij 1 op de 5 mannen vormt zogenaamde premature ejaculatie of ejaculatio praecox wel een serieus probleem. Sterker nog: vroegtijdig klaarkomen is de meest voorkomende seksuele aandoening en heeft een enorme impact op iemands seksleven. Wanneer een partner in het spel is kan te snel klaarkomen uiteindelijk tot serieuze relatieproblemen leiden.

4.4.2 Trainen met de Fleshlight STU voorkomt vroegtijdige zaadlozing

Trainen met de Fleshlight STU voorkomt vroegtijdige zaadlozingVroeger werd vaak gedacht dat de oorzaken van te snel klaarkomen altijd psychisch zijn. Tegenwoordig is bekend dat vooral lichamelijke factoren hieraan bijdragen. Volgens de medische website Gezondheidsnet.nl kan bijvoorbeeld een ziekte in het spel zijn, in dat geval is het raadzaam met een arts te gaan praten. Maar is er geen sprake van iets ernstigs, dan kan de oplossing gevonden worden in zoiets eenvoudigs als masturbatie. Gezondheidsnet.nl schrijft: “Sommige mannen hebben baat bij de start-stop-techniek (pauze houden) en knijptechniek (voor ejaculatie onderaan de eikel knijpen).” De website schrijft erachteraan dat deze techniek voor de partner vaak onbevredigend is. Daarom is het beter eerst zelf te oefenen met deze techniek.

Fleshlight heeft daarvoor speciaal het Fleshlight STU™ (Stamina Training Unit) masturbatieproduct ontwikkeld. Dit is momenteel een van de populairste Fleshlights die je kunt kopen in onze winkel. Doordat de Stamina Trainings Unit nauwer is en de sleeve meer bobbels heeft dan de gewone Fleshlight, is dit speciale type masturbator ideaal als training. Door namelijk te oefenen verbeter jij jouw seksuele uithoudingsvermogen en technieken en lukt het uiteindelijk niet alleen tijdens het masturberen, maar ook tijdens het vrijen met een partner de zaadlozing uit te stellen. Fleshlight schrijft op hun website: “Als je het 10 minuten uithoudt in de STU, kunt je het 20 minuten met iemand in bed uithouden.” Maar dit rekensommetje geldt na training. Tot slot niet onbelangrijk: het gebruik van de Fleshlight STU zorgt voor intensere orgasmes (maar dat geldt ook voor alle andere type Fleshlights).

Tot zover ben ik het eens met wat Fleshlight belooft over zijn Stamina Training Unit. De zaadlozing kun je uitstellen door te oefenen. Maar ik ben het niet eens met wat het bedrijf in de productinformatie van de Fleshlight STU™ schrijft. Ik citeer: “De sleutel tot het langer in bed volhouden en de minnaar worden waar elk meisje over droomt is geen creme, geen pil, en geen drankje… het is OEFENEN.”

Volgens Gezondheidsnet.nl is te snel klaarkomen niet alleen te verhelpen door te OEFENEN (waar Fleshlight STU™ dus effectief bij kan helpen) maar kan trainen ook gecombineerd worden met het gebruiken van geneesmiddelen, dus juist wel: crèmes, pillen en drankjes! Gezondheidsnet.nl schrijft: “Er zijn verschillende middelen beschikbaar die het ejaculatieproces onderbreken, ervoor zorgen dat de penis niet slap wordt na het klaarkomen of de gevoeligheid van de penis verminderen. Deze middelen zijn verkrijgbaar in tabletten, crèmes of spray.” Op mijn andere weblog www.libidopillen.nl schrijf ik uitvoerig over dit soort middelen. Deze zijn te koop op deze pagina.

4.4.3 Fleshlight STU kopen

Hier kun je de Fleshlight STU™ (Stamina Training Unit) kopen. Vergeet niet onze aanbieding. Bij Dildootjes.nl kun je de Fleshlight kopen met 10% korting. De actie geldt voor een beperkte tijd, dus als je van plan was er een aan te schaffen, wees er dan snel bij. Op deze actiepagina vind je de kortingscode

Fleshlight Stamina Training Unit STU Value Pack
Pink Lady - Stamina

Alle Fleshlights

Fleshlight Stamina Training Unit STU Value Pack
Pink Lady - Touch
GO Surge Combo
Pink Lady Vortex
Pink Lady Original - Mouth
GO Surge Fleshlight - zwart
Pink Lady - Stamina
Pink Lady Original - Pussy
Fleshlight - Shower Mount Douche steun
Fleshlight - Onderhoudspoeder

Info over Fleshlight:

1. Reel Feel Super Skin voelt natuurgetrouw aan
2. Fleshlight in de aanbieding nu 10% goedkoper
3. Kunst kutje, imitatie kontje of namaak mondje?
4. Welke soorten Fleshlight masturbators?
4.1 Fleshlight Pink Lady
4.2 De Pink Lady Vortex zuigt en knijpt je klaar!
4.3 Fleshlight Vibro – Pink Lady Touch
4.4 Fleshlight Stamina Training Unit
4.4.1 Onzeker in bed door te snel klaarkomen
4.4.2 Trainen met de Fleshlight STU
4.4.3 Fleshlight STU kopen
4.5 Fleshlight girls & Fleshjack Boys
4.6 Fleshlight Alien
4.7 Sex in a Can (voor kleinere penis)
4.8 Fleshlight Pink Lady Original – Butt (voor anale seks)
5. Fleshlight accessoires
5.1 Fleshlight – Shower Mount Douche steun
5.2 Fleshlight – Launchpad (iPad standaard)
5.3 Fleshlight Phonestrap
5.4 Fleshlight Warmer & FleshLube
5.5 Hoe maak ik mijn Fleshlight schoon?

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.