Soraya krijgt van haar baas de LELO Soraya cadeau

LELO Soraya zwartDe beste Tarzan vibrator is volgens bloggers wereldwijd de LELO Soraya. De luxe LELO Soraya kwam uit de vibrator test van het Volkskrant Magazine (26 januari 2013) ook al als grote winnaar uit de bus. De 7 juryleden, tevens testvrouwen, gaven deze dual-action vibrator een dikke 9. Uit het juryrapport: “De LELO Soraya is Superdesuper. Geen ‘vluggertje’ maar een totaalervaring. Je bent echt even van de wereld. Wat is de totaalervaring? Het antwoord: “WOW!” (bron) Waarom is de LELO Soraya zo goed? Daar zijn 3 redenen voor.

Spring naar (grappig verhaaltje): Soraya krijgt van haar baas de LELO Soraya cadeau

Waarom is de LELO Soraya een goede tarzan vibrator?

1. De Soraya is gemaakt van ABS (de kern) en zijn jasje bestaat uit medisch verantwoord siliconen materiaal dat fluweelzacht en glad aanvoelt. 2. De externe clitoris stimulator is flexibel waardoor het armpje zich vormt naar het lichaam en optimaal zijn werk kan doen. 3. Soraya is voorzien van maar liefst 2 krachtige motoren: in de top en in de externe stimulator. De vibraties zijn heel effectief, dat wil zeggen: diepgaand en intens. Internationale toy testers hebben het in hun reviews vaak over: ‘deep, rumbling vibrations, right where you want them’. Deze ‘rumble’ of robuuste/penetrerende trillingen voel je intens waardoor je gemakkelijk kunt klaarkomen, óók wanneer je de vibrator in een wat lagere stand hebt staan. Lees meer: Aan welke eigenschappen voldoet een goede vibrator?

Afmetingen: 22 cm. (lengte), 11 cm. (invoerdiepte), 3.60 cm. (max. diameter)

LELO Soraya - Zwart
Soraya Vibrator Deep Rose
›› LELO Soraya – zwart
›› LELO Soraya – Deep Rose

Totaalervaring: intens en volledig orgasme

Totaalervaring: intens en volledig orgasmeIn het juryrapport van de Volkskrant vibratortest wordt de LELO Soraya een ‘totaalervaring’ genoemd. Die totaalervaring heeft ermee te maken dat de Soraya een zogenaamde dual-action vibrator is. Dit type vibrator is de meest effectieve vibrator omdat de gehele vagina onder handen wordt genomen; niet alleen de uitwendige clitoris maar ook alle gevoelszenuwen binnenin worden gestimuleerd. Het is deze dubbele stimulatie in combinatie met de diepe en intense vibraties, die bij de vrouwen uit de vibrator test ervoor zorgde dat zij tijdens hun orgasme echt even van de wereld waren.

Waterdicht en oplaadbaar

De LELO Soraya kan naast vibreren ook pulseren en heeft 8 vibratiestanden. De intensiteit en navigatie is eenvoudig te bedienen met de 3-knops interface. De vibrator is 100% waterdicht en is oplaadbaar met de bijgeleverde lader. Je krijgt bij dit product een satijnen opbergzakje en een volledige garantie van 1 jaar. Soraya wordt geleverd in Lelo’s prijswinnende geschenkverpakking.

Dat de LELO Soraya een mooi cadeautje is voor een geliefde kun je lezen in mijn grappige verhaaltje: ‘Lente in de ogen van de tandartsassistente’.

Soraya krijgt van haar baas de LELO Soraya cadeau

Lente in de ogen van de tandartsassistenteHet was lente in de ogen van de tandartsassistente, maar niet de patiënten waren stapelverliefd, dat was de tandartsassistente zelf. Soraya was verliefd op haar baas! Dokter Boksbeugel. 😍 Hoteldebotel was zij, het KRIEBELDE overal. Maar serieus iets beginnen met een GETROUWDE tandarts, dat vond Soraya niet KIES. Sterker: de tandartsassistente vond dat dat niet door de beugel kon. Ook al zat de dokter bij die tang onder de plak.

Maar betamelijk of niet, iets beginnen met haar baas was bloedlink, want die knappe dokter Boksbeugel met zijn heerlijke sterke armen was getrouwd met een OOGARTS. En die hebben altijd ALLES meteen in de gaten. En als hun geheime relatie ooit aan het licht zou komen, dan had je pas echt de poppetjes aan het dansen, want oogartsen nemen wraak. Weet je hoe? OOG OM OOG, TAND OM TAND! 💀

Maar had die tandarts dan niets in de gaten? Natuurlijk wel! Wat dacht jij?! Op Soraya’s verjaardag bijvoorbeeld gaf hij zijn ‘rondborstige lachebekje’ zomaar ineens een ó zó foute maar ó zó lekkere klap voor haar billen. HARD. *PATS* Krachtig en VOLUIT. *GIL* Het gebeurde onder het vullen, de patiënt was in slaap gesukkeld. (Na die klap schrok hij wakker.) Maar Soraya kreeg van dokter Boksbeugel ook iets waar ze wèl wat aan had: de LELO Soraya Tarzan vibrator in de kleur zwart.

Maar weet je wat de dokter zei, toen hij Soraya die vibrator gaf? Oók al zóóó fout! 😩 Hij zei: “Voor al die nachtjes dat ik jouw gaatjes niet kan vullen.” *geluid van een tandartsboor* 😭 Hij praatte met consumptie. Bah. Brrrr 😖 Toch kregen de twee in het diepste geheim een tijdje een relatie met elkaar. Maar die duurde niet lang, want toen de grapjes van de tandarts bij Soraya op haar zenuwen begonnen te werken, besloot zij dokter Boksbeugel te dumpen.

In het WORTELKANAAL.

Soraya ging alléén verder. Alleen met haar geweldig fijne Tarzan vibrator. Daar werd zij pas écht gelukkig van. Hoe het de tandartsassistente is vergaan? De verliefdheid voor de tandarts bloedde dood. Met Soraya gaat alles goed. Maar met die tandarts uit Wassenaar gaat het niet zo goed. Dat komt… De tandarts betrapte op een hete zomerse namiddag zijn vrouw met haar tennisleraar. Op de tennisbaan. Op heterdaad! Dokter Boksbeugel heeft toen de tennisleraar al zijn tanden eruit geslagen.

10% korting

Het Zweedse luxe merk LELO maakt al ruim 10 jaar de beste vibrators. LELO heeft eigenlijk maar 1 nadeel: het merk is DUUR. De LELO Soraya kost € 219,00. Daar zakt je broek van af. Daarom kom ik je wat tegemoet. Besluit je via mijn weblog de LELO Soraya te kopen, dan mag ik je van EDC-Internet uit Veendam, de eigenaar van Dildootjes.nl, 10% korting geven. Voer je tijdens het bestellen mijn kortingscode in, dan zie je de adviesprijs met 10% zakken. Kortingscode is (vetgedrukt): dildootjes. Verzending is gratis.

Lees terug: Waarom is de LELO Soraya een goede tarzan vibrator?

LELO Soraya - Zwart
Soraya Vibrator Deep Rose
›› LELO Soraya – zwart
›› LELO Soraya – Deep Rose

Bekijk ook (op VibratorPlaza.nl) andere heel goede rabbit vibrators

LELO – How-To-Use Video Have It All with the Dual Action Soraya

Technische specificaties van LELO Soraya Zwart

– Lengte: 22 cm
– Invoerdiepte: 11 cm
– Maximale diameter: 3.60 cm
– Waterdicht
– Geen weekmakers
– Niet buigzaam (armpje is wel flexibel)
– Materiaal: silicone, ABS
– Penetratie mogelijk
– Clitoris stimulatie
– G-Spot stimulatie
– Geschikt glijmiddel: Waterbasis
– Lengte oplaadsnoer: 1,5 meter
– Vibratie sterkte: Harde Trillingen (diepgaand en intens)
– Bediening: Pushbutton
– Vibratie: Trillen en pulseren
– Aantal Standen: 8
– Run Time: 4 uur
– Power: Oplaadkabel (220v)
– Geluidsniveau: Normaal
– Oplaadtijd: 2 uur
– Aantal motoren: 2

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.