We-Vibe Gala krachtige oplegvibrator

We-Vibe Gala krachtige oplegvibratorDe We-Vibe Gala is een luxe en krachtige opleg vibrator met diepe, rommelende vibraties. De reviews die ik heb gelezen zijn heel positief, de Gala wordt door de kenners hoog gewaardeerd. Dat heeft op de eerste plaats te maken met zijn diepe vibraties maar daarnaast ook met het speciale ontwerp van de vibrator.

Twee armpjes

De We-Vibe Gala heeft aan de bovenkant twee oortjes of armpjes. Volgens de fabrikant werken twee stimulatiepunten beter dan één stimulatiepunt. Vooral ook doordat de twee armpjes gezamenlijk maar ook onafhankelijk van elkaar kunnen trillen. Elk stimulatiepunt heeft een aparte, krachtige motor. De Gala is heel compact, ligt gemakkelijk in de hand en is ergonomisch gevormd. Afmetingen zijn: 11.50 cm. (lengte), 6 cm. (diameter) en 3.50 cm. (hoogte).

Bediening

Je kunt met de Gala alle intieme plekjes stimuleren zoals jij dat fijn vindt. Doordat de vibrator een lichte curve heeft kun je hem op de venusheuvel leggen, met de fluweelzachte en flexibele armpjes om de clitoris heen. De vibrator bedien je met 3 kleine knopjes bovenop. Dat is een handige plek, je kunt er altijd goed bij. Met het bovenste en onderste knopje zet je de Gala harder en zachter, met het middelste knopje navigeer je door de 10 verschillende patronen. De Gala kun je ook met je Iphone bedienen. Daarvoor download je eerst de gratis We-Connect App. Deze app werkt over de hele wereld zodat jouw lief op afstand en in real-time jouw vibrator kan besturen. Handig als jouw lief de buurman is. Met de app is het ook mogelijk om je eigen vibratiepatronen te maken.

Oplaadbaar en waterdicht

Tot slot. De We-Vibe Gala is gemaakt van topkwaliteit siliconen. Dit zachte en gladde materiaal is 100% veilig voor het lichaam. Het is vrij van schadelijke of irriterende stoffen en het bevat geen weekmakers. Silicone is niet poreus en houdt dus geen vuil en bacteriën vast en het is makkelijk schoon te maken. Hou de vibrator gerust onder de lopende kraan, hij is 100% waterdicht. Je kunt er dus ook mee in bad. De Gala is oplaadbaar met bijgeleverde usb-kabeltje. Na 1,5 uur laden is de accu vol en kun je 2 uur spelen. De We-Vibe Gala wordt geleverd in een mooi doosje met een We-Vibe toybag en een zakje Pjur glijmiddel (op waterbasis).

Aanbieding

Op het moment dat ik dit stukje schrijf is de We-Vibe Gala in de aanbieding. Met 14% korting komt de prijs op € 119,95 te liggen. Hoe lang de actie duurt weet ik niet. De adviesprijs is € 139,95. Ik ben me ervan bewust dat dit een boel geld is voor een seksspeeltje. Een goedkoper alternatief is de We-Vibe Touch. Prijs: € 90,00. Oók een krachtige stimulator met diepe vibraties. Word je ook heel blij van. Nóg goedkoper is de Dorr Avond. Prijs: € 49,95. Prima ding. Tip: Gebruik mijn 10% kortingscode. Pak ‘m hier.

We-Vibe Gala
Touch We-Vibe - paars

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.