The Swan Wand is een goede g-spot en clitoris vibrator

The Swan Wand is een goede g-spot en clitoris vibratorSoms schrijf ik over vibrators alsof het diamanten zijn. Gisteren was ik bijvoorbeeld vol lof over de gloednieuwe We-Vibe Gala. *flonker*flonker* Maar ook de beste en mooiste en fijnste A-merk vibrator is géén 1 karaat Gassan 121 diamant. (Had ik maar zo’n joekel aan mijn vinger, dan ging ik ermee PRONKEN!) En toch… Ik bespreek vandaag The Swan Wand van het kwaliteit merk Swan Vibes.

Reviews positief

Alle reviews die ik heb gelezen over deze G-spot vibrator zijn lovend, jubelend en juichend. Hallelujah in de gloria! The Swan Wand mag je gerust de PAREL onder de vibrators noemen. Onafhankelijke sextoy testers geven het speeltje een tien. Mijn bronnen vind je aan het einde van mijn stukje. De vibrator is behoorlijk groot, houd daar wel rekening mee. Er bestaat ook een kleine uitvoering, The Mini Swan Wand Vibrator. Wat is het geheim van The Swan Wand?

Swan Wand Recharge Multifunctionele Vibrator - Roze
The Mini Swan Wand Vibrator - Roze
›› Bekijk The Swan Wand in de winkel
›› Bekijk The Mini Swan Wand in de winkel

Krachtige en diepe vibraties

The Swan Wand is multifunctioneel en vibreert krachtig en diepgaand. Multifunctioneel is de Wand omdat je hem kunt gebruiken als G-spot vibrator maar hij werkt ook perfect als clitoris stimulator. The Swan Wand heeft twee uiteinden; in elk gedeelte zit een motor die apart van de andere bedient kan worden. Het smalle gedeelte kun je gebruiken als klassieke opleg vibrator, het andere stuk met de bobbel kun je gebruiken voor vaginale stimulatie en het masseren van je G-spot. De Wand heeft twee krachtige PowerBullet® motors die diepe, ‘rommelende’ vibraties afgeven. Deze ‘rumbly’ vibraties maken de Wand tot een heel goede – lees: effectieve – G-spot en clitoris vibrator. Wat ik bedoel met ‘rommelende’ vibraties leg ik ergens op mijn blog uit onder het kopje ‘Rumbly’ vs. ‘ buzzy’ vibrators – Wat is het verschil? Die PowerBullet® motors zitten trouwens ook in alle andere producten van Swan Vibes, zoals de Swan The Whooper Rabbit Vibrator en de bekende en heel gewaardeerde Palm Power Personal Massager – wand vibrator. Het is echt een knappe prestatie dat een oplaadbare, draadloze vibrator zóveel power kan produceren.

Kwaliteit siliconen

Kwaliteit siliconenThe Swan Wand is zoals gezegd voorzien van 2 krachtige motoren. Die kunnen apart van elkaar worden bediend met de drukknopjes in het midden van de schacht. Elke motor heeft 7 vibratiestanden. Ben je iemand die graag onder de douche of in bad speelt? Neem The Swan Wand dan lekker mee. De vibrator is volledig waterdicht. De vibrator is naadloos en zijn buitenlaag is gemaakt van 100% siliconen. Silicone materiaal is heel zacht en glad. Het is vrij van schadelijke of irriterende stoffen en bevat geen weekmakers. Silicone is niet poreus en houdt dus geen vuil en bacteriën vast en het is makkelijk schoon te maken. De afmetingen van de vibrator zijn: 23.50 cm (lengte), minimale diameter: 3.40 cm en maximale diameter: 5.00 cm.

Oplaadbaar en stil

The Swan Wand is draadloos en oplaadbaar met het USB-kabeltje. Na 4 uur laden kun je volgens de fabrikant 8,5 uur spelen. Dat laatste zal in de praktijk wat minder lang zijn. Ondanks zijn heel krachtige vibraties is The Swan Wand heel stil. Dat betekent niet dat hij geluidloos is, maar als je aan het spelen bent hoef je niet bang te zijn dat de buurman (die dikke) kan mee genieten.

Bestellen

The Swan Wand kun je kopen bij Dildootjes.nl met 10% korting, Kortingscode is (vetgedrukt): dildootjes. De vibrator is behoorlijk groot, houd daar wel rekening mee. Er bestaat ook een kleine uitvoering, The Mini Swan Wand Vibrator. Wil je zelf graag reviews lezen over The Swan Wand (grote uitvoering)? Ervaringen van de bekendste bloggers vind je hier: Emmeline Peaches en Cara Sutra. Miss Ruby schrijft op haar blog een review over de Mini Wand Wand. Lees hier.

Swan Wand Recharge Multifunctionele Vibrator - Roze
The Mini Swan Wand Vibrator - Roze
›› Bekijk The Swan Wand in de winkel
›› Bekijk The Mini Swan Wand in de winkel

›› Wij zijn Marc en Annette Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar [email protected].

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.