Lak Zusterjurkje Met Kapje – Rood

Lak Zusterjurkje Met Kapje - RoodMijn lief is getroffen door de griep. Hij rilt, snottert en kucht. En hij jankt. Mannen die een griepje hebben, denken dat zij de pijp uitgaan. Hoe dan ook, vanochtend in bed lag lief er wat troosteloos bij, het moet gezegd. Lodderig keek hij mij aan en zuchtte: “Ik blijft vandaag maar thuis. Anders steek ik iedereen nog aan.”
Ik knikte vol begrip en medeleven. “Dat lijkt me een goed idee”, zei ik.
Na een korte stilte verscheen er een glimlach op zijn gezicht. “Ga jij vandaag dan voor me zorgen?” Hij ging wat overeind zitten. “Dan trek jij dat geile zusterpakje aan.” Hij keek hoopvol.
Ik moest even lachen. Toen zei ik streng: “Ik heb wel wat beters te doen. En trouwens, daar heb je niks aan.”
“Hoezo niet?”
“Jij vertrekt naar zolder en gaat twee weken in quarantaine! En trek iets over je hoofd! Bekijk hier.

Lak Zusterjurkje Met Kapje – Rood

Dit sexy zusterkostuum is gemaakt van glad, glanzend lak materiaal. Dit zorgt voor een bijzondere en ruige look. Perfect voor spannende spellen in de slaapkamer! Het rode lak jurkje heeft een lange rits aan de voorkant die helemaal open kan. Hierdoor kun je het jurkje snel uittrekken wanneer het echt spannend wordt. Het kostuum wordt geleverd met een bijpassende zusterkap.

Bestellen

Product: Lak Zusterjurkje Met Kapje – Rood
Waar te koop: dildootjes.nl/shop
Prijs: € 72,92 (op het moment van schrijven)

›› Bekijk alle rollenspel kostuums in de winkel
›› Bekijk alle sexy lak-kleding

Zuster pakjes

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.