BE-ONE Krachtige en stille Vinger Vibrator van Fun Factory

BE-ONE Krachtige en stille Vinger Vibrator van Fun FactoryDe BE.ONE is de eerste vingervibrator van het Duitse topmerk Fun Factory. Hij is te koop in de winkel van dildootjes.nl voor € 69,95. De Fun Factory BE.ONE is krachtig en heel stil en is speciaal ontworpen voor koppels. Zij kan hem ermee strelen, en hij kan haar verwennen. Je schuift de BE.ONE koppel vibrator dankzij zijn ergonomische vorm eenvoudig tussen je wijs- en middelvinger. Hij zit stevig en heel comfortabel. Laat de slanke sextoy tussen je vingers rusten; je hebt er geen omkijken meer naar. De vibrator is op alle plekjes van het lichaam te gebruiken: nek, tepels, dijen, clitoris, testikels of penis. Warm elkaar lekker op tijdens het voorspel of houd hem erbij onder het vrijen, wanneer extra stimulatie gewenst is. De BE.ONE is trouwens ook welkom bij een blowjob. Met jouw vibrerende vinger kun je zachtjes zijn perineum strelen. Dit gebiedje tussen de testikels en de anus zit bomvol met zenuwuiteinden en is daardoor bijzonder gevoelig voor seksuele prikkels.

›› De BE.ONE is hier te koop (€ 69,95)
›› Bekijk alle Fun Factory vibrators

3 voorbeelden van gebruik

3 voorbeelden van gebruik

Krachtige en diepe vibraties

Krachtige en diepe vibratiesDe BE.ONE vinger vibrator is klein, maar hij is uitgerust met 2 krachtige, stille motors die diepe, ‘stuiterende’ vibraties afgeven. Het speeltje heeft 4 vibratie snelheden. Naast deze snelheden is er ook een zogenaamde “Flirt”-setting. Het verschil met een gewoon vibratie patroon is, dat de “Flirt”-setting je blijft verrassen. Deze instelling verandert de trillingen namelijk op subtiele en onverwachte manieren; soms zwaar rommelend, dan weer rustig strelend. Door dit afwisselende patroon blijf je naar meer verlangen. De “Flirt”-setting doet 5 minuten lang ‘zijn ding’. Daarna begint het patroon weer van voor af gaan. De BE.ONE is ideaal als hands-free vibrator. Scroll eerst door de 4 snelheden heen, en als je jouw favoriete trilstand gevonden hebt, dan druk je – als je verrast wilt worden – op de “Flirt”-setting. Daarna schuif je de vingervibrator tussen je schaamlippen.

›› De BE.ONE is hier te koop (€ 69,95)
›› Bekijk alle Fun Factory vibrators

60 minuten spelen

De BE.ONE zet je aan door de grote Fun knop even ingedrukt te houden. Op dezelfde manier zet je hem ook weer uit. De vibrator laad je gemakkelijk op met de meegeleverde USB-kabel. Het lampje van de FunFactory BE.ONE blijft knipperen als hij aan het opladen is. Het lampje gaat uit als de accu vol is. Op 1 volle accu kun je ongeveer 60 minuten spelen. Je kunt ermee onder de douche en in bad. Na gebruik kun je de BE.ONE gemakkelijk schoonmaken onder de kraan met lauwwarm water en een beetje toycleaner. Je bergt de toy op in de meegeleverde hygiënische opbergcase.

›› De BE.ONE is hier te koop (€ 69,95)
›› Bekijk alle Fun Factory vibrators

Product video

Review Video – Fun Factory Be-One Vinger Vibrator


›› De BE.ONE is hier te koop (€ 69,95)
›› Bekijk alle Fun Factory vibrators

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.