Wat zijn de beste mini vibrators

Waarom deze 6 mini vibrators de beste zijn lees je in mijn artikel. (update: 13-12-2021)

Het blijft een flauwe discussie: Does size matter? Ik ben daar duidelijk over: Size does matter! Heel wat vrouwen willen een kleintje. Want een kleine vibrator is vaak beter in staat dan een grote om de fijnste plekjes optimaal te stimuleren. BIGGER isn’t BETTER. Tenminste, niet altijd.

Spring naar: Welke mini vibrators zijn de beste? – Welke soorten mini vibrators zijn er? – Waarvoor gebruik je een mini vibrator?

De mini vibrator is licht in gewicht en vaak niet langer dan 12 cm. Hij past met gemak in de palm van jouw hand. Wat je noemt: Handig! Zo kun je hem namelijk goed sturen zodat je makkelijk tot een orgasme kunt komen. Maar de mini past ook in een handtas, toilettas en broekzak zodat je de vibrator altijd bij je hebt, waarheen je ook gaat. En omdat het oog óók wat wil, zien de vibratortjes er schattig uit.

Nieuw: PalmPower Pocket Mini Vibrator

Spring naar onderwerp

1. Wat zijn de beste mini vibrators?;
2. Welke soorten mini vibrators zijn er?;
2.1 Bullet vibrators;
2.1.1 Krachtigste: We-Vibe Tango mini vibe (beste keuze);
2.1.2 Populairste: Rocks Off RO-80 (beste keuze)
2.1.2 Mini Vibe Unicorn Bullet Vibrator (uitverkocht);
2.2 Vibrerende eitjes (+ advies);
2.3 Lipstick vibrators;
2.3.1 LELO Mia 2. voelt prettig aan (beste keuze);
2.4 Pocket Rocket massagers;
2.4.1 Pocket Rocket – The Original (leuk dingetje);
2.5 Mini wand vibrators;
2.6 Vinger vibrators (Fuck You! + Up-Yours!);
3. Waarvoor gebruik je een mini vibrator?

Lees ook (op Shoppie.nl): De beste dunne vibrators voor de kleine/nauwe vagina

1. Wat zijn de beste mini vibrators?

Mini vibrators bestaan in verschillende typen: in de vorm van een lipstick (heel discreet), als vibrerend eitje (met afstandsbediening) en als wand vibrator (met flexibele nek). Daarnaast heb je de zogenaamde bullet vibrator, de vinger vibrator en een oude bekende is de nog altijd populaire Pocket Rocket massager. Verderop bespreek ik wat de verschillen zijn, maar eerst vertel ik je welke de beste zijn. De toppertjes zie je hieronder staan. De nr.1. is de Tango We-Vibe en de nr. 2. is Lelo – Mia 2 Vibrator Paars. Waarom deze modellen ‘de beste’ zijn lees je na dit overzicht.

1.1 Krachtige, diepe trilling

Waarom zijn deze modellen ‘de beste’? Omdat deze mini’s afgezet tegen hun kleine formaat (en kleine motor) een verrassend krachtige vibratie weten te produceren. Maar aan alleen een harde trilling heb je niet zo veel. De trilling moet bovenal diepgaand en intens zijn. Internationale toy testers spreken in hun reviews vaak over: ‘deep, rumbling vibrations, right where you want them’. Deze ‘rumbly’ of robuuste trillingen voel je diepgaand en intens waardoor je gemakkelijk tot een orgasme kunt komen, óók wanneer je de vibrator in een minder harde trilstand hebt staan. Een goede mini vibrator kan dus ook met een zachte trilling effectief zijn.

De echte toppers krijgen van toy testers hoge cijfers. Dit zijn vrijwel altijd mini vibrators van de wat duurdere merken, zoals het luxe LELO en het bekende We-Vibe. Het zijn de Tango We-Vibe en Lelo – Mia 2 Vibrator Paars.

Advies: Wat het verschil is tussen ‘rumbly’ en ‘buzzy’ vibraties leg ik aan de hand van een video uitgebreid uit in mijn artikel ‘Vibrators van de beste merken (overzicht per type vibrator)‘. In de video zie je de We-Vibe Tango tegen een kunstvagina trillen. De vibraties van de Tango worden vergeleken met die van een goedkope mini vibrator. Bij de Tango zie je de schaamlippen wapperen als een vlag in de wind. Bij de goedkope mini gebeurt er niets. De Tango voel je dus diepgaand en intens, de goedkope variant trilt oppervlakkig en is dus niet effectief. Bekijk hier.

2. Welke soorten mini vibrators zijn er?

Mini vibrators zijn allemaal handig klein maar ze zijn niet allemaal even fijn, dat wil zeggen: de ene mini is beter van kwaliteit dan de andere en het ene type is voor jou wellicht geschikter dan het andere. Om de meest geschikte mini te kunnen kiezen bespreek ik nu welke soorten er allemaal zijn en waarin ze van elkaar verschillen. Bij elk type geef ik een advies over welke mini vibrator de beste is die je kunt kopen. De volgende mini’s komen aan bod (je kunt springen): 1. Bullet vibrators; 2. Vibrerende eitjes; 3. Lipstick vibrators; 4. Pocket Rocket massagers; 5. Mini wand vibrators; 6. Vinger vibrators.

2.1 Bullet vibrators

De bullet vibrator ziet eruit als een kogel; hij is strak en langwerpig. Het is de populairste mini vibrator, waarschijnlijk omdat dit speeltje dankzij zijn strakke vorm makkelijk is in te brengen. Daarnaast is de bullet ideaal voor gerichte stimulatie van de clitoris en je kunt hem ook nog eens gebruiken als massage apparaatje tijdens het voorspel.

2.1.1 Beste keuze: We-Vibe Tango mini vibe

Beste keuze: We-Vibe Tango mini vibeDe krachtigste bullet vibrator met de diepste vibraties is zonder twijfel de We-Vibe Tango. Dat is een knappe prestatie, want dit roze staafje is slechts 9 centimeter lang en 2 centimeter dik. De Tango gebruik je vooral voor externe stimulatie. Je kunt het staafje tegen de clitoris houden maar je voelt de trillingen ook wanneer je hem op je vagina legt. De Tango is bijzonder compact en past met gemak in de palm van jouw hand. Dat is handig want zo kun je de bullet tijdens het spelen goed sturen en in positie brengen.

‘Rumbly’ vs. ‘buzzy’ vibraties

De We-Vibe Tango wordt algemeen beschouwd als de standaard voor ‘rumbly’ vibraties. Sex Toy testers beschouwen dit type vibraties als kwalitatief de beste omdat deze diep het lichaam binnendringen. Hierdoor wordt niet alleen de clitoris aan de buitenkant geprikkeld, maar wordt ook het zenuwnetwerk binnenin de vagina gestimuleerd. Dit verklaart waarom vrouwen met de We-Vibe Tango zo gemakkelijk kunnen klaarkomen en waarom zij met het kleine staafje meerdere orgasmes kunnen krijgen. In mijn artikel over de beste vibrator merken staat een video waarin de We-Vibe Tango tegen een kunstvagina wordt aangedrukt. Wat je ziet is dat door die ‘rumbly’ vibraties de schaamlippen wapperen als een vlag in de wind. Bekijk de video. 

8 standen, stil, oplaadbaar en waterdicht

Er zijn 8 vibratiestanden: 4 snelheden en 4 patronen. Je bedient de standen met de drukknop aan de onderkant. De We-Vibe Tango is heel stil tijdens gebruik, wat je niet kunt zeggen over goedkopere mini vibrators. Het staafje is oplaadbaar met bijgeleverd USB-kabeltje en eenvoudig schoon te maken omdat het volledig waterdicht is. Ook fijn voor onder de douche of in bad.

De Tango is gemaakt van ABS plastic (het goede soort, dus body safe). Prijs ligt rond de € 79,00. (Dildootjes rekent voor dit product geen verzendkosten.) Wil je meer informatie en lezen over ervaringen? Lees dan mijn artikel: We-Vibe Tango krachtigste bullet vibrator.

Bekijk in de winkel.

2.1.2 Mini Vibe Unicorn Bullet Vibrator

Mini Vibe Unicorn Bullet Vibrator

Uitverkocht.

Bestaat er een goedkoper alternatief? Als ik eerlijk ben is dat er niet. De Tango is gewoon heel goed, je wordt daar denk ik erg blij van. Toy testers zoals Cara Sutra en Emmeline Peaches geven dit speeltje in hun reviews hoge cijfers. De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Maar als ik een goedkopere bullet moet adviseren, dan valt mijn keuze op de vrolijke Mini Vibe Unicorn Bullet Vibrator van het merk Tokidoki X Lovehoney. Dit schattige kogeltje heeft slechts 1 vibratiestand, wat ik een BUZZZZZZZ noem: een constante vibratie. Je zet de BUZZZZZZZ aan en ook weer uit met het drukknopje onderop. Ook al levert de Unicorn Bullet geen diepe vibraties, de trillingen zijn hard genoeg om tot een orgasme te kunnen komen.

›› Bekijk alle bullet vibrators in de winkel
›› Spring naar alle onderwerpen

2.2 Vibrerende eitjes

Een van de populairste seksspeeltjes zijn de vibrerende eitjes. Vooral koppels spelen hier graag mee. Dat heeft ermee te maken dat het vibratie ei op afstand bestuurbaar is, wat het heel geschikt maakt voor spannende spelletjes op openbare plekken, zoals een chique restaurant, drukke treincoupé of volle moskee. Volle moskee? Waarom niet? Ook mannen kunnen genieten, want de eitjes zijn ook geschikt voor anaal gebruik. Maar dan mogen ze geen lawaai maken…

Stil en draadloos

Vibrerende eitjesOm zonder teleurstellingen met de eitjes buitenshuis te kunnen experimenteren mogen de speeltjes geen lawaai maken en moet de draadloze afstandsbediening goed werken. Koop je een te goedkoop modelletje, dan koop je een poes kat in de zak. Vanaf € 45.00 heb je een goede te pakken.

Het beste vibratie ei is de Lelo Lyla 2. (zie foto) Hier te bestellen. Waarom dat zo is lees je in mijn artikel: Hoe werkt de Lelo Lyla 2. Cerise? De vibratie eitjes van EasyToys worden ook gewaardeerd en deze zijn goedkoper. In dit artikel schrijf ik erover. Bekijk in de winkel.

›› Bekijk alle vibrerende eitjes in de winkel
›› Spring naar alle onderwerpen

Lees ook: Wat zijn de beste vibrerende eitjes?

2.3 Lipstick vibrators

Ben je veel van huis en wil je niet zonder vibrator zitten, dan kan de lipstick vibrator een uitkomst zijn. De lipstick vibrator lijkt sprekend op een echte lippenstift en is daardoor heel discreet, niemand heeft in de gaten wat jij in jouw handtasje hebt zitten. Nadeel van die lipstick vibrator is dat hij door zijn realistische vorm (met slanke top) niet altijd even prettig aanvoelt.

2.3.1 LELO Mia 2. voelt prettig aan

LELO Mia 2. voelt prettig aanDe enige uitzondering is de verbeterde Lelo – Mia 2 Vibrator Paars. Deze mini heeft niet de exacte vorm van een lippenstift maar ziet er alleen ‘lipstick-achtig’ uit. Ook heel discreet. De trillingen van de Mia 2. zijn krachtig en diepgaand, dus effectief. 4 stimulatie levels, fluisterstil, gemaakt van zachte materialen. Afmetingen: 22 x 111 mm. Bekijk in de winkel.

2.4 Pocket Rocket massagers

Over de Pocket Rocket massager kan ik kort zijn: koop liever een goede bullet, deze gebruik je ook voor precieze clitoris stimulatie en is naar mijn mening gewoon beter. De kritiek die ik heb op de vaak heel goedkope mini massagers is dat ze vaak weinig doen en bijna altijd gemaakt worden van slechte kwaliteit materialen waardoor de speeltjes slechte prestaties leveren. Wil je toch graag een Pocket Rocket proberen? Dan adviseer ik de duurste te kopen, dat is de Pocket Rocket – The Original van het merk Doc Johnson.

2.4.1 Pocket Rocket – The Original

Pocket Rocket – The Original is slechts 10.5 cm. lang maar heeft de krachtigste motor en levert harde trillingen. (Zonder lawaai te maken.) Gemaakt van ABS plastic (het goede soort, zonder weekmakers). Ontworpen voor externe stimulatie, niet geschikt voor penetratie. De top is voorzien van 3 metalen balletjes die kunnen vibreren. De massager is eenvoudig te bedienen met de draaiknop aan de onderkant. De top met de stimulerende nopjes is verwijderbaar. Werkt op 1 AA batterij (exclusief). De Pocket Rocket massagers worden vaak gebruikt door koppels tijdens het vrijen voor extra clitorale simulatie. Lees meer in mijn verhaaltje over Amber en Amadi en De beste Pocket Rocket massager.

Nieuws: Het Amerikaane bedrijf Doc Johnson heeft met The Original Pocket Rocket de Sex Toy Award gewonnen. Het blad Glamour Magazine riep deze mini massager uit tot een van de beste sextoys ter wereld.

›› Bekijk alle pocket rocket massagers in de winkel
›› Spring naar alle onderwerpen

2.5 Mini wand vibrators

♬ ♪ ♫ Als ik kon toveren… dan was niemand de sigaar en kwam ik EINDELIJK weer eens klááááár ♬ ♪ ♫ Weet je waarmee je kan toveren? Met een Wand vibrator. Het Engelse woordje ‘wand’ betekent ’toverstaf’. En zo’n toverstaf kan eruit zien als een grote microfoon, dan heb ik het over de Europe Magic Wand, de aller krachtigste en meest populaire die je kunt kopen. De Europe Magic Wand is denk ik minder geschikt voor beginners, daarvoor heeft het apparaat teveel power. Maar kan dat je geen fuck schelen? Go for it! Maar geschikter voor de meeste beginners is denk ik de mini wand vibrator. Deze kleine massager heeft een verbazingwekkend krachtig motortje en kan op verschillende trilstanden vibreren. Ook prima te gebruiken als massage apparaat voor tijdens het voorspel.

Advies: Wil je een krachtig apparaat dat wat kleiner is dan de standaard wand vibrator? Lees dan mijn artikel DOXY Number 3 is een van de beste wand vibrators

EasyToys mini wand vibrator

De mini wand vibrator van EasyToys is een van de krachtigste. Dit speeltje is 20 cm. lang en heeft een behoorlijk krachtig motortje dat harde trillingen produceert. Hij heeft maar liefst 18 verschillende vibratiepatronen die je kunt instellen met de knoppen op het handvat. Hierdoor kun je makkelijk je favoriete standen kiezen en de vibrator helemaal je eigen maken. De mini wand heeft een flexibele nek waardoor de kop alle kanten op kan bewegen. Dit maakt de vibrator heel geschikt voor precieze stimulatie van de intieme delen. Ook prettig is dat dit speeltje waterproof is en oplaadbaar (inclusief USB-kabeltje en opbergzakje). Bekijk in de winkel.

Palm Power wand vibrator

De Palm Power Personal Massager wordt niet verkocht als mini wand vibrator, maar deze wand is heel compact. Lengte: 19.50 cm. Licht in gewicht, ligt prettig in de hand en is makkelijk hanteerbaar. De krachtige trillingen van een mini wand vibrator zijn niet te vergelijken met de extreme power van bijvoorbeeld de Europe Magic Wand. Ook de Palm Power vibreert minder krachtig dan zijn grote broers, maar zijn trillingen zijn toch diepgaand en intens genoeg om makkelijk mee klaar te kunnen komen. De Palm Power is hier te koop. Op VibratorPlaza.nl schrijf ik uitvoerig over de Palm Power Personal Massager. Lees hier (bekijk video).

Mini Wand Massager – Roze/Wit

Vind je 20 cm. te lang? Dan kun je ook kiezen voor een veel kleiner model, het is de Mini Wand Massager – Roze/Wit van EasyToys. Lengte 14 cm. Zeer krachtige vibraties. Heerlijk zacht materiaal. USB oplaadbaar (niet waterdicht). 7 standen. Bekijk in de winkel.

›› Bekijk alle mini wand vibrators
›› Spring naar alle onderwerpen

2.6 Vinger vibrators

Fuck You! + Up-Yours!

Parbleu???

Tot slot ga ik het hebben over de VINGER vibrator…

De vinger vibrator is zonder twijfel de aller kleinste mini vibrator, hij is vaak niet langer dan 9 cm. Meestal is-ie korter. Je schuift dit speeltje om je vinger, waarmee het een verlengstuk wordt van jouw eigen hand. Je kunt jezelf nu heerlijk vingeren, maar dan mét heerlijke vibraties. De goedkope exemplaren hebben vaak maar 1 standaard trilstand, de duurdere varianten kunnen multispeed vibreren. De vinger vibrator is gemaakt van zacht en buigzaam materiaal dat bijzonder rekbaar is zodat de toy altijd goed om de vinger past en tijdens het masturberen goed blijft zitten.

Voor- en nadelen

Voordeel van een vinger vibrator is dat je heel gericht de clitoris kunt stimuleren; de mini vibrator is perfect te sturen. Hiervoor is dit type vibrator bedoeld. Met de vingervibrator om (en genoeg glijmiddel!) kun je de clitoris strelen of wat harder masseren, maar met sommige vinger vibes kun je ook penetreren en zelfs de G-spot masseren. Maar geschikter voor inwendig gebruik zijn de vibratie eitjes en de bullet vibrators.

Dit bijzonder kleine speeltje is heel geschikt voor beginners die nog wat huiverig zijn om een grotere vibrator te gebruiken. Doordat vingervibrators zo klein zijn kun je ze ook heel makkelijk gebruiken tijdens het vrijen samen met de partner. Nadelen zijn er ook: de motortjes zijn zó klein dat ze niet veel power hebben. Alleen de duurdere modellen kunnen redelijk hard trillen.

De beste keuze: 1. Bang Bang G-spot Vibrerende Vingerstimulator, speciaal gemaakt om jouw partner mee te vingeren en zodoende haar G-spot te stimuleren. Met polsbandje dat ervoor zorgt dat het vibrerende kogeltje goed in de palm van je hand zit. 2. Siliconen G-Spot Vinger Vibrator – RozeGring Vingervibrator (met afstandsbediening) en 3. Silhouette S2 Vingervibrator – Roze.

›› Bekijk alle vinger vibrators in de winkel
›› Spring naar alle onderwerpen

3. Waarvoor gebruik je een mini vibrator?

De mini vibrator wordt gebruikt voor solo seks (eventueel in combinatie met een dildo), maar ook samen met de partner tijdens het vrijen (voor extra stimulatie). De mini is heel geschikt voor precieze externe stimulatie. De bullet vibrator bijvoorbeeld is niet langer dan 12 centimeter en past in de palm van jouw hand. Zo kun je hem tijdens het spelen goed in positie brengen en bereik je alle plekjes die voor jou het lekkerst zijn.

Het is belangrijk dat een mini vibrator een beetje een krachtige motor heeft die een diepe intense trilling kan leveren. Het doel van masturberen is immers om tot een heerlijk orgasme te komen en daar wil je niet uren op moeten wachten. De beste bullet vibrator is de We-Vibe Tango.

Mini vibrators kunnen natuurlijk ook inwendig worden gebruikt: doordat ze smal en vaak glad zijn glijden ze moeiteloos naar binnen. Voor G-spot stimulatie zijn de speeltjes te klein. Naast vaginaal kunnen de mini’s ook anaal worden gebruikt, zodat ook mannen kunnen genieten.

Tijdens het vrijen met partner

Veel vrouwen gebruiken een mini vibrator als extra stimulatie tijdens het vrijen met de partner, omdat zij door enkel en alleen penetratie niet tot een orgasme kunnen komen. Wist je trouwens dat maar liefst 70 tot 80% van de vrouwen enige vorm van directe stimulatie van de clitoris nodig heeft om te kunnen klaarkomen? De mini is zo klein dat hij niet in de weg zit tijdens het penetreren. Door hem tegen de clitoris aan te houden ervaar je die extra stimulatie die voor optimale bevrediging zorgt.

De vibratortjes zien er trouwens schattig uit, het oog wil ook wat. De speeltjes zijn makkelijk mee te nemen in handtas of toilettas of in de binnenzak van je jas.

Spring naar: Welke mini vibrators zijn de beste? – Welke soorten mini vibrators zijn er?

De volgende mini’s bespreek ik in mijn artikel. Bij elk type mini geef ik de beste keuze. (je kunt springen): 1. Bullet vibrators; 2. Vibrerende eitjes; 3. Lipstick vibrators; 4. Pocket Rocket massagers; 5. Mini wand vibrators; 6. Vinger vibrators.

›› Spring naar begin artikel

Wat een lang verhaal, hè? Voor zo’n klein KUT vibratortje!

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.